NederlandReview

  Ervaringen BankingTools

  Je maandelijkse uitgaven en inkomsten in een duidelijk overzicht? Bij BankingTools kan het. De Cashflow software van BankingTools maakt een uitgebreid overzicht van al je financiën. Het is lastig om al je uitgaven en inkomsten elke maand weer bij te houden en het is vreselijk als je aan het einde van de maand rood staat en niet weet waar het is misgegaan. De Cashflow software geeft je inzicht in je financiën om zo direct te kunnen zien waar je kunt besparen. Is de software echter wel betrouwbaar en veilig? Je wilt niet dat jouw financiële gegevens met anderen gedeeld worden. Lees hier de recensies van klanten die al gebruikmaken van de Cashflow software. Zij vertellen over hun ervaringen met de software.

  Over BankingTools

  BankingTools is een label van Invers BV, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van software, websites en webservices voor persoonlijke finance. Het bedrijf heeft al 20 jaar kennis en ervaring in het helpen van particulieren met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht. BankingTools werd opgericht als de software ontwikkelaar voor alle financiële tools en software die gericht is op Cashflow. Het digitale huishoudboekje maakt het makkelijker voor gebruikers om in te zien waar ze hun geld aan uitgeven en hoe ze er financieel voor staan. BankingTools belooft veiligheid en stelt privacy boven alles. Je installeert de software gemakkelijk op je Windows computer en alle gegevens worden beschermd met een wachtwoord.


  Voor iedereen die meer wilt weten over de Cashflow software van BankingTools.

  Diensten BankingTools

  De Cashflow software maakt een duidelijk overzicht van al je financiën. Je uitgaven en inkomsten worden ingedeeld in verschillende categorieën, die door jou zijn aangemaakt, om een persoonlijk inzicht te creëren. Je financiën worden vervolgens door de software geanalyseerd en er wordt een nauwkeurig beeld geschetst van je financiële situatie. Als gebruiker geef je de software toestemming inzicht te krijgen tot je af- en bijschrijvingen van je bankrekening, zodat de software de gegevens kan analyseren en indelen. Je kunt ervoor kiezen een maandelijks of jaarlijks abonnement te nemen op de software. Je kunt vervolgens kiezen uit een online of software abonnement. Het online abonnement biedt een Gratis, Essentials of Complete abonnement en het software abonnement bestaat uit het Viewer, Assistant of Manager abonnement.

  Vragen, opmerkingen of klachten

  Voor al je vragen kun je terecht op de website bij de meestgestelde vragen. Hier vind je misschien meteen al antwoord op je vraag. Voor direct contact is het mogelijk naar BankingTools te bellen op telefoonnummer 0900-8212400 op werkdagen van 10:00 tot 14:00. Je kunt ook altijd mailen naar sales@bankingtools.nl!

  Wat vind jij van BankingTools?

  Heb jij door Cashflow geld kunnen besparen? Kun je niet meer zonder de software van BankingTools? Schrijf dan een recensie met jouw beoordeling op NederlandReview. Vertel over de betrouwbaarheid en de gebruikersvriendelijkheid van de software. Is het allemaal veilig? Wij willen alle positieve en negatieve verhalen horen. Jouw mening kan andere klanten namelijk helpen om te kiezen voor de Cashflow software van BankingTools.

  De Cashflow software van BankingTools maakt snel een digitaal overzicht van al je financiën. Lees hier de reviews over de ervaringen van klanten.

  BankingTools
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BankingTools

  Uw beoordeling