AVG

6

Bestellen

3.8

Service

4.8

Prijs

4.1

Levering

20.8%

Zou hier weer kopen

AVG

Een antivirusprogramma is onmisbaar op je pc, laptop, tablet en dergelijke om  je te beschermen tegen virusprogramma’s en malware. AVG is één van de software aanbieders op dit gebied. Ze zijn zeer bekend, maar werkt het programma ook goed? Is het gebruiksvriendelijk? Dat en meer lees je hier bij de beoordelingen van bezitters van dit beveiligingsprogramma.


Over AVG

Het doel van AVG is om een wereld te creëren waarin mensen zonder zorgen online kunnen gaan. Zij vinden dat iedereen recht heeft op privacy en veiligheid, en proberen dat aan te bieden met hun brede scala aan prestatie-, beschermings- en privacy-oplossingen. Zowel voor consumenten als voor bedrijven. Zeker nu wij overal verbonden zijn door middel van het internet, is een goede bescherming noodzakelijk. Voor bedrijven geldt bijvoorbeeld dat online bedreigingen hen jaarlijks veel kostbare tijd en geld kost. AVG biedt bekroonde producten aan om hun IT te stroomlijnen en hun gegevens te beschermen. Ze maken deel uit van de Avast-familie van digitale beveiligingsproducten. Ook kunnen ze uw mobiele apparaten als smartphones en tablets beschermen tegen virussen spyware, dieven etc.  beschermen.


 


Diensten

Op de homepage van AVG tref je een aantal tabbladen met de volgende onderdelen:


Pc – Met verschillende producten voor uw desktop pc, van een eenvoudige gratis versie naar een zeer uitgebreide alles in 1 versie voor € 75,99. Hierbij inbegrepen zit bescherming tegen virussen en optimalisatie. Voor alle pc’s, Android apparaten en Mac apparaten. Voor een onbeperkt aantal apparaten  met ondersteuning via chat en telefoon. Met automatische optimalisatie updates en Realtime beveiligingsupdates.
Mac – Met een AVG Cleaner en AVG Antivirus.
Android – Met natuurlijk ook de vertrouwde AVG Cleaner en AVG Antivirus.
Partner – AVG biedt u aan om partner te worden van hen, om uw klanten te kunnen ondersteunen met AVG oplossingen.
Bedrijf – Met o.a. AVG File Server Edition, AVG Antivirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition
Ondersteuning -  Hier kunnen zowel thuisgebruikers als bedrijven terecht voor ondersteuning.
Voor zowel thuisgebruik als bedrijven kunt u ook HMA VPN aanschaffen. Met VPN (Virtual Private Network) wordt uw internetverbinding gecodeerd en ook uw locatie wordt verborgen. Zo heeft u volledige online privacy.  Dit alles is slechts een greep uit de geboden programma’s en oplossingen van AVG.


Klachten

Om in contact te komen met AVG kun je via Facebook,  Twitter of Google+ een bericht sturen. Voor productondersteuning is een aparte pagina ingericht. U kunt ook een contactformulier invullen voor ondersteuning, of een feedbackformulier als u iets anders te melden heeft. In Nederland heeft AVG ook een postadres in Amsterdam.


Beoordelingen

Gebruik jijzelf thuis of voor je bedrijf producten van AVG? Hoe bevalt dit, heb je nog last gehad van spyware of virussen op je pc ondanks het feit dat je het geïnstalleerd had, of werkt het product prima, en kun je het iedereen aanraden? Laat hier je beoordeling achter, zo komen andere mensen meer te weten over producten nog voor ze het zelf aanschaffen. 


Reviews van echte klanten van AVG! Is dit antivirusprogramma betrouwbaar en veilig? Is de bescherming voor computer, pc, mac echt 100%? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Avg internetsecurity

Dat het programma doet wat het moet doen geloof ik vooralsnog. Echter wordt ik strontziek van pop ups.

F

Frans

01-11-2023

0forum

AVG Secure VPN for Windows

Automatische verlenging stop zetten wordt wel eens vergeten. Zo ook in mijn geval. Aangeschaft 27/08/2023. Verzoek om terugbetaling ingediend 28/08/2023. Restitutie vond plaats 29/08/2023. Je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden. Je moet wel de juiste procedure volgen. In mijn geval heeft AVG netjes gehandeld en zijn het beslist geen oplichters!

J

Jan van der Lede

29-08-2023

0forum

Tune up

Nooit iets bestellen, zijn echt oplichters. Je krijgt het product waar je voor betaald niet en het is bijna onmogelijk om in contact te komen met een medewerker. Het is echt om te janken, je kunt je geld beter weggooien dan hier iets kopen

S

Sanne

17-06-2023

0forum

AVG Internet Security

Ik heb AVG Internet Security besteld, betaald en geinstallerd. Terstond kreeg ik een aanbod om voor € 9,99 Ultimate te gaan gebruiken (eveneens betaald) en ook AVG Tune-up (ook betaald). Voor de rest gebeurt er dus niets. Heb alleen AVG Internet Security in gebruik. Voor het overige dus dik € 50,00 door de neus laten boren. Telefonisch onbereikbaar. Dus: AVG? Eens en nooit meer!

W

Wout Schinkel

03-04-2023

0forum

AVG Incasso

Er wordt zonder toestemming een bedrag van mijn bak afgeschreven, gaarne uw commentaar

W

W. Barnhoorn

22-08-2022

0forum

Avg free

Wat een asociaal bedrijf zijn jullie. Ik maak al jaren gebruik van AVG Free edition maar wat een aanfluiting is dit geworden na al die jaren. Er wordt zonder iets te vragen een browser op mijn pc geinstalleerd en om dit even te verwijderen moet je bergen verzetten. Wat slecht is dit. Ik stap over op een ander anti virus, ik ga hier ook voor betalen, helaas. Maar van jullie diensten wens ik geen gebruik meer te maken. Geef dan geen free edition uit als je toch geen support geeft, alleen maar gegevens wilt en eigenlijk gewoon iets door iemands strot duwt. Vergelijk het met je sleutel van je huis. Deze geef je aan een vriend, je gaat ervan uit dat deze hier normaal mee omgaat, in plaat hiervan zet hij zijn inboedel ongevraagd in je huis. Volgens mij vind je dit ook niet heel tof. Vriendschap loopt flinke deuk op of erger, je bent geen vrienden meer. Groeten, Jurgen de Vroomen

J

Jurgen

19-08-2022

0forum

Antivirus basis

De gratis versie was prima en besloot de betaalde versie aan te schaffen . Wat was dat een vergissing AVG nam zelfs mijn webbrowser over waardoor ik moeilijk tot niet t te omgang had tot websites . AVG vind zich belangrijker dan het gebruikersgemak . Ik heb net nog plus minus 10 min geduld moeten hebben want er moest weer wat bijgewerkt worden . Echt verspilling van mijn geld en denk erover het te verwijderen . Slechte beurt AVG .

B

Ben

05-01-2022

0forum

volledig pakket

Ik krijg altijd keurig een melding wanneer er iets wordt afgeschreven van mijn creditkaart...In juli vorig jaar werd er opeens 143 euro afgeschreven, wegens abonnement AVG....Vanuit USA. Veel tijd in gestoken dat dit onterecht was...Toen ook keurig een deel gecrediteerd...Maar in juli vorig jaar werd er opeens een nieuw bedrag geincasseerd vanuit GBR. Nu ook gecrediteerd op kaart...Ik heb verder goede ervaring met de beveiliging op zich...Maar oh, oh, er klopt niets van de facturering...Blijf hier op toezien is mijn advies

B

Brigitte

27-10-2021

0forum

Gratis

Ik heb ong. 2 weken problemen gehad met het inloggen op mijn laptop op internet. Ik kon belangrijke mails niet beantwoorden en belangrijke mails niet verzenden. Eindeloos gezocht naar de oplossing. Uiteindelijk AVG verwijderd en zie daar... Mijn internetverbinding werkt weer als vanouds. Waarom doet AVG bewust zo moeilijk dat ook blijkt uit de vraagstelling bij het uitschakelen van AVG?

G

G.A. Haarman

26-09-2021

0forum

AVG internet security

Wel betaald maar sinds 17 augustus totaal geen respons

A

A.van Rijsbergen

17-09-2021

0forum

Tune Up

Tune Up na 3 dagen geannuleerd want mijn laptop sloeg op slot..? en had meteen op mijn oude laptop internet security besteld,nu bleek dat ik nog 120 dagen van dit abonnement gebruik kon maken dat wist ik niet.Heb beide abonnementen geannuleerd heb daar bewijzen van maar krijg mijn geld niet terug we zijn al 15 dagen verder.Het is een schande ik heb contact gezocht via Chat/20 emails,dan zeggen ze we gaan hier niet over neem contact op met klantenservice/link..krijg ik een email in het chinees..kortom ik heb mijn 2 abonnementen niet terug ontvangen van 34.99 en 29,99 AVG vind ik misleiders!!!!

M

M

28-06-2021

0forum

AVG Tune Up

Echt zoiets beveiligingsbedrijf.heb betaald ook bewijs gestuurd.maar blijven sturen ik moet nieuw bestellen en betalen.Nooit meer AVG.oplichters zijn het.

E

Edmond jacobi

21-05-2020

1forum

AVG virusbescherming

Absolute afrader. Ik heb mijn bestaande virusbescherming op 2 april geprobeerd te verlengen en diezelfde dag prompt betaald. Vandaag, 17-4, kreeg ik een e-mail vanaf een no-replyadres dat de order was geannuleerd omdat ik niet betaald had. Ik zou een ingewikkeld proces door moeten om dit te bestrijden. Ga nooit met dit bedrijf in zee!

H

Henk van Putten

17-04-2020

0forum

avg internet security 2020

€179,00 betaald op 23 januari maar geld is in rook opgegaan en geen automatische nieuwe versie Dus opgelicht. Bedrijf is nergens in binnen en buitenland te bereiken nog per telefoon of mail ook niet in Ierland Ook oude Norman gebeld nemen ook niet op. Heb morgen overleg met rechtsbijstand en kassa. Stikt van de zelfde klachten op hun site. Heb nu een ander want ik was niet meer beschermd Schande!!!!!

V

van der leest

20-02-2020

1forum

Tune up

Oplichters, AVG is blijkbaar gehacket. Werd benaderd om contact op te nemen. Gaf mijn order nummer,ze wisten al mijn data.Een uur later 250 euro lichter.AVG doet NIKS. Vanaf blijven,slecht adres

J

Jan Kirpestein

28-11-2019

0forum

Bestolen

Net bestolen door AVG...betaald voor Cleaner en AntiVirus...krijg alleen AntiVirus....bah

P

Peter

11-05-2019

4forum

Aanvulling op mijn review

De slechte indruk die ik kreeg van AVG omdat er steeds niet werd gereageerd op mijn emails over het uitblijven van de refund was ontstaan door een foutieve administratie van AVG. Met het overboeken was er, bleek iets mis gegaan. Als AVG dit op mijn email-verzoeken eerder had uitgezocht, was het probleem niet ontstaan. Een paar dagen geleden kreeg ik plotseling wél mijn refund op mijn rekening gestort. Dat moet ik eerlijkheidshalve ook hier vermelden.

P

P. Joon

27-04-2019

0forum

Geld terugstorten? Ho maar!

Kreeg van AVG een pop-up dat mijn contract ging vervallen en dat ik moest verlengen. Direct 1 jaar vernieuwd en betaald. Bleek een vergissing. Mijn contract verviel nog lang niet. Ik reageerde direct. Order geannuleerd. Bevestiging ontvangen dat ik binnen 5 werkdagen het geld op mijn rekening zou krijgen. Niet dus. Twee emails gestuurd waarom ik nog geen euro had teruggekregen. Tot op heden (15 dagen later) nog geen enkele reactie of refund gekregen. Als mijn contract écht verloopt ga ik beslist niet bij AVG verlengen maar kies ik voor een betrouwbaarder leverancier.

P

P. Joon

20-04-2019

0forum

Plaatsen zelf rommel in je laptop

Ik heb 2 maand de proef versie van AVG tune-up gebruikt. Na dat ik dit had opgezegd begon het gedoe. Elke keer opent er zomaar een nieuw tabblad met een advertentie terwijl ik dit voorheen nooit had. Ik heb ook op geen rare websites of wat dan ook gezeten. Ik gebruik mijn laptop puur voor school. Als je juist meer bullshit in je laptop wil omdat AVG steeds meer aan je wil verkopen moet je het vooral aanschaffen.

E

Ella

17-04-2019

0forum

Hopeloos

Geen contact mee te krijgen. Telefoonnummer op mijn contract niet meer in bedrijf, e-mail adres niet meer in bedrijf, chatten alleen in het Engels, alleen een telefoon nummer gevonden van 90 cent per minuut. Als je die belt ben je altijd de eerstvolgende, zodat je blijft hangen. Manmanman. Wat een ellende.

A

Antonisen

11-02-2019

0forum