NederlandReview

  Ervaringen Assessment-Training.com

  Jezelf goed voorbereiden is niet altijd even makkelijk. Soms ben je zo zenuwachtig dat je niet uit je woorden komt of wil je juist weten wat voor dingen je al beheerst en wat je nog zou moeten leren en beheersen voor een goed resultaat. Een training in assessments kan hierbij helpen. Maar waar kun je die het beste doen? Één bedrijf dat dit soort testen aanbiedt is Assessment-Training.com. Maar zullen hun testen wel grondig genoeg zijn? Kunnen ze je echt helpen je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek of examen? En zal de klantenservice van Assessment-Training.comje wel kunnen helpen als je ze nodig hebt? De enige mensen die deze vragen goed kunnen beantwoorden zijn de mensen die al eens een training bij Assessment-Training.com hebben gevolgd. Lees hun reviews om te ontdekken of Assessment-Training.com jouw soort evaluaties aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen te beslissen of een training volgen bij Assessment-Training.com een goed idee is.

  Over Assessment-Training.com

  Assessment-Training.com is een bedrijf dat trainingen en online testen aanbiedt. Je kunt er vele testen doen die je kunnen vertellen wat voor niveau je hebt. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je het gewenste niveau hebt om te slagen voor een bepaalde test of oefening. Er zijn bijvoorbeeld capaciteitentests die je kunnen vertellen welke vaardigheden je al in huis hebt en waar er nog iets bij te schaven is als je gaat voor het best mogelijke resultaat. Hun meest populaire testen zijn cijferreeksen, figuurreeksen, analogieën, matrices, verbaal redeneren en numeriek rekenen. Er zijn ook wat testen per beroep. Zo zijn er voorbereidingspakketten voor de politietest of scrum. Maar ze bieden ook andere dingen aan. Je kunt namelijk ook bij Assessment-Training.com terecht voor sollicitatietraining. Zij kunnen je helpen om goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek te gaan. Het zelfvertrouwen dat je krijgt door een goede voorbereiding helpt je sowieso al om zelfverzekerd over te komen. Je kan dan dus ontspannen het gesprek in gaan.


  Één van de tests aangeboden door Assessment-Training.com.

  Diensten van Assessment-Training.com

  Je kunt online een test van Assessment-Training.com doen. Klik op de test die je wilt doen en volg de rest van de gegeven instructies. Daarna kun je de vragen beantwoorden en de uitslag van de test bekijken. Je weet dan dus zo of je al goed genoeg bent voorbereid. Voor sommige testen zul je wat moeten betalen, maar veel van de testen zijn gratis. Je hoeft daar dus helemaal niets voor te betalen. Assessment-Training.com heeft ook een klantenservice om je te helpen als je een vraag hebt.

  Klachten. Complimenten en Tips voor Assessment-Training.com

  Heb jij al eens een test gedaan bij Assessment-Training.com? Dan ben jij de juiste persoon om ons te informeren over hoe Assessment-Training.com echt werkt. Was het makkelijk een capaciteitentest te doen via hun website? Werd je wel zoveel wijzer van de uitslag van de test? Wat voor een vragen werden er gesteld? Gaf de sollicitatietraining je het vertrouwen om goed het sollicitatiegesprek in te gaan? En kon de klantenservice van Assessment-Training.com je wel helpen toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een review en deel jouw mening over Assessment-Training.com.

  Assessment-Training.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8
  57% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,8

  Service

  7,4

  Prijs

  7,2

  Leveren

  8,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  helaas

  het kopen ging makkelijk je moest niet een heel lastig account te maken kon gewoon via facebook.
  het ging wel daarna fout ik moest oefenen voor de MCT-M toets. het niveau hier bij was veel te hoog. mijn moeder die dit jaar de zelfde toets heeft gemaakt en uit komt op universitair die kwam er niet uit! mijn broer die al vwo afgestudeerd is komt er niet uit! en het is een toets vanaf 15 jaar om te kijken op wel niveau je moet komen op het mbo!! daarna hun een berichtje gestuurd ''ja sorry mevrouw wij geven oefen materiaal'' meer willen ze er dus ook niet aan doen om te helpen. erg jammer! geen aanrader.

  Door: laura21-05-2019
  laura21-05-2019

  daarbij ook 35euro betaald voor 12 testen van ieder 15 vragen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Te laag niveau voor politie

  Ik heb het pakket gekocht voor de politie. Als HBO-er was het niveau voor mij absoluut veel te laag. Het kwam niet overeen met de moeilijkheidsgraad van de testen die ik op mijn assessmentdag kreeg. De cognitieve testen van de politie passen zich aan aan je niveau. Dat doen de testen van assessment-training niet. Daarnaast waren er gemiddeld 5 testen per categorie, wat ik te weinig vind om echt goed te kunnen oefenen.

  Door: Maria16-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Slechte voorbereiding (LTP oefenpakket)

  Te laag oefen niveau. Te makkelijke opgaven en te weinig diversiteit. Zou dit niet aanbevelen.

  Door: Petra13-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Perfecte voorbereiding op het assessment

  Pluspunten:
  - Eenvoudig online oefenen
  - Tests zijn van goed niveau en veel afwisseling
  - Eenvoudig verlengen na 30 dagen

  Minpunten:
  - Geen minpunten!

  Door: Frederik25-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Uitstekende voorbereiding

  Ik heb mij dankzij het pakket van Assessment Training perfect kunnen voorbereiden op mijn assessment. Ik kan het zeker aanbevelen om dit lesmateriaal te gebruiken ter voorbereiding.

  Door: Nick29-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goed pakket

  Fijn dat je vooraf gratis een aantal tests kunt proberen voordat je een pakket aanschaft. Dit geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten van het product. De trainingen hebben mij goed geholpen ter voorbereiding!

  Door: Cris Hendriks 18-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Prima voorbereiding

  Ik heb gebruik gemaakt van het 'alle testen' pakket van Assessment-Training.com. De oefenvragen en de moeilijkheidsgraad kwamen goed overeen met het daadwerkelijke assessment. Al met al een aanrader.

  Door: H.J. de B.11-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Assessment-Training.com

  Uw beoordeling