NederlandReview

    Ervaringen Assessment-Training.com

    Jezelf goed voorbereiden is niet altijd even makkelijk. Soms ben je zo zenuwachtig dat je niet uit je woorden komt of wil je juist weten wat voor dingen je al beheerst en wat je nog zou moeten leren en beheersen voor een goed resultaat. Een training in assessments kan hierbij helpen. Maar waar kun je die het beste doen? Één bedrijf dat dit soort testen aanbiedt is Assessment-Training.com. Maar zullen hun testen wel grondig genoeg zijn? Kunnen ze je echt helpen je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek of examen? En zal de klantenservice van Assessment-Training.comje wel kunnen helpen als je ze nodig hebt? De enige mensen die deze vragen goed kunnen beantwoorden zijn de mensen die al eens een training bij Assessment-Training.com hebben gevolgd. Lees hun reviews om te ontdekken of Assessment-Training.com jouw soort evaluaties aanbiedt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen te beslissen of een training volgen bij Assessment-Training.com een goed idee is.

    Over Assessment-Training.com

    Assessment-Training.com is een bedrijf dat trainingen en online testen aanbiedt. Je kunt er vele testen doen die je kunnen vertellen wat voor niveau je hebt. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je het gewenste niveau hebt om te slagen voor een bepaalde test of oefening. Er zijn bijvoorbeeld capaciteitentests die je kunnen vertellen welke vaardigheden je al in huis hebt en waar er nog iets bij te schaven is als je gaat voor het best mogelijke resultaat. Hun meest populaire testen zijn cijferreeksen, figuurreeksen, analogieën, matrices, verbaal redeneren en numeriek rekenen. Er zijn ook wat testen per beroep. Zo zijn er voorbereidingspakketten voor de politietest of scrum. Maar ze bieden ook andere dingen aan. Je kunt namelijk ook bij Assessment-Training.com terecht voor sollicitatietraining. Zij kunnen je helpen om goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek te gaan. Het zelfvertrouwen dat je krijgt door een goede voorbereiding helpt je sowieso al om zelfverzekerd over te komen. Je kan dan dus ontspannen het gesprek in gaan.


    Één van de tests aangeboden door Assessment-Training.com.

    Diensten van Assessment-Training.com

    Je kunt online een test van Assessment-Training.com doen. Klik op de test die je wilt doen en volg de rest van de gegeven instructies. Daarna kun je de vragen beantwoorden en de uitslag van de test bekijken. Je weet dan dus zo of je al goed genoeg bent voorbereid. Voor sommige testen zul je wat moeten betalen, maar veel van de testen zijn gratis. Je hoeft daar dus helemaal niets voor te betalen. Assessment-Training.com heeft ook een klantenservice om je te helpen als je een vraag hebt.

    Klachten. Complimenten en Tips voor Assessment-Training.com

    Heb jij al eens een test gedaan bij Assessment-Training.com? Dan ben jij de juiste persoon om ons te informeren over hoe Assessment-Training.com echt werkt. Was het makkelijk een capaciteitentest te doen via hun website? Werd je wel zoveel wijzer van de uitslag van de test? Wat voor een vragen werden er gesteld? Gaf de sollicitatietraining je het vertrouwen om goed het sollicitatiegesprek in te gaan? En kon de klantenservice van Assessment-Training.com je wel helpen toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een review en deel jouw mening over Assessment-Training.com.

    Assessment-Training.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    8
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    TalentQ

    Vergeleken met de oefenstof van Korn Ferry/TalentQ zijn de oefeningen veelal te simpel, lijken ze in geen verre velden op die van TalentQ, kloppen de antwoorden soms simpelweg niet en worden vaker de geselecteerde antwoorden verkeerd verwerkt. Zeer apart en zonde van de investering.

    Door: Michael Eyk 10-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    KPMG assesment

    Een aantal dagen nadat ik contact heb genomen met Ingmar om mijn verhaal te doen waarom het oefenpakket niet aansloot bij de toets van KPMG heb ik een vergoeding gekregen. Ook heeft hij aangegeven om hem persoonlijk te vragen welke test geschikt is voor het assesment. Hij heeft dit dus professioneel gedaan en ik zal dus in de toekomst wel gebruik maken van de assesments. Het is dus handig om eerst te vragen welke oefentest het beste aansluit bij je echte assesment! Overigens was mijn vorige reactie iets te vel. Ook daarvoor mijn excuses.

    Door: Ameil 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Assesment test

    Belabberde test

    Antwoorden kloppen soms simpelweg niet, staan taalfouten in en verkeerd geselecteerde antwoorden worden verwerkt. Sommige data uit grafieken slecht leesbaar.

    Door: DKR Wielenga 26-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    KPMG assesment test

    Ik raad mensen aan om hier niet hun assesment training aan te schaffen. De ceo van het bedrijf Ingmar neemt je niet serieus zodra je het programma hebt aangeschaft.

    Na meerdere malen geprobeerd te communiceren met hem heb ik toch besloten om een review te schrijven om andere mensen te waarschuwen. Ik heb een KPMG assesment gekocht, waarvan mij is belooft dat deze aansluit bij het assesment van KPMG.

    Dit klopt helaas niet, omdat er in dit pakket geen ruimtelijke figuren/mapping in voorkomt. Hierdoor kwam ik dus voor een grote verassing te staan tijdens mijn assesment en ben ik dus niet goed voorbereid geweest.

    Nadat ik Ingmar vroeg voor een vergoeding van mijn geld, omdat er vanuit assesment-training.com niet is nagekomen wat er is beloofd krijg ik standaard reacties en wordt er geweigerd om mijn aankoopbedrag te vergoeden. Al met al een oplichter op niveau. Klanttevredenheid staan bij deze persoon laag in het vaandel.

    Door: Ameil 05-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    CEB/Gardner assessment voor sollicitatieprocedure

    Het oefenpakket van CEB / Gardner heeft me zeer geholpen bij het assessment tijdens de sollicitatieprocedure. De vraagstellingen zijn nagenoeg gelijk aan het werkelijke assessment en het is zeker de moeite waard om via Assessment-Training hiervoor het pakket aan te schaffen.

    Opmerking: let goed op welk pakket / organisatie je nodig hebt voor de sollicitatieprocedure. Ik had zelf namelijk het verkeerde pakket besteld en dankzij de klantenservice heb ik uiteindelijk het juiste pakket gekregen zonder hiervoor extra te betalen.

    Door: Martijn van de Korput 13-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Alle capaciteitenpakket

    Wat ik zo fijn vind is dat er een progressiesysteem achter zit zodat je weet wat je sterke en minder sterke punten zijn. Ik heb mezelf heel goed voor kunnen bereiden en ben met vertrouwen het assessment ingegaan.

    Door: Daan Aussems 23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Alle Capaciteitentesten Pakket

    Het alle Capaciteitentesten Pakket verschafte toegang tot een groot aanbod aan testen en vragen wat genoeg oefenmateriaal gaf om mijzelf goed voor te bereiden. Het platform was erg gebruiksvriendelijk en de prijs is niet hoog voor wat je allemaal krijgt binnen dit pakket. Al met al zeker een aanrader!

    Door: Barry Eichhorn 15-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    LTP Pakket

    Direct online toegang tot het bestelde oefenmateriaal. Had nog wat additionele vragen die ik direct via hun chat kon stellen en kreeg daar binnen een half uur uitgebreid antwoord op (in het weekend nota bene). Goede klantenservice en pakket kwam overeen met mijn daadwerkelijke assessment.

    Door: Peter L.J. 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    helaas

    het kopen ging makkelijk je moest niet een heel lastig account te maken kon gewoon via facebook.
    het ging wel daarna fout ik moest oefenen voor de MCT-M toets. het niveau hier bij was veel te hoog. mijn moeder die dit jaar de zelfde toets heeft gemaakt en uit komt op universitair die kwam er niet uit! mijn broer die al vwo afgestudeerd is komt er niet uit! en het is een toets vanaf 15 jaar om te kijken op wel niveau je moet komen op het mbo!! daarna hun een berichtje gestuurd ''ja sorry mevrouw wij geven oefen materiaal'' meer willen ze er dus ook niet aan doen om te helpen. erg jammer! geen aanrader.

    Door: laura 21-05-2019
    laura 21-05-2019

    daarbij ook 35euro betaald voor 12 testen van ieder 15 vragen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Te laag niveau voor politie

    Ik heb het pakket gekocht voor de politie. Als HBO-er was het niveau voor mij absoluut veel te laag. Het kwam niet overeen met de moeilijkheidsgraad van de testen die ik op mijn assessmentdag kreeg. De cognitieve testen van de politie passen zich aan aan je niveau. Dat doen de testen van assessment-training niet. Daarnaast waren er gemiddeld 5 testen per categorie, wat ik te weinig vind om echt goed te kunnen oefenen.

    Door: Maria 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Slechte voorbereiding (LTP oefenpakket)

    Te laag oefen niveau. Te makkelijke opgaven en te weinig diversiteit. Zou dit niet aanbevelen.

    Door: Petra 13-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Perfecte voorbereiding op het assessment

    Pluspunten:
    - Eenvoudig online oefenen
    - Tests zijn van goed niveau en veel afwisseling
    - Eenvoudig verlengen na 30 dagen

    Minpunten:
    - Geen minpunten!

    Door: Frederik 25-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitstekende voorbereiding

    Ik heb mij dankzij het pakket van Assessment Training perfect kunnen voorbereiden op mijn assessment. Ik kan het zeker aanbevelen om dit lesmateriaal te gebruiken ter voorbereiding.

    Door: Nick 29-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goed pakket

    Fijn dat je vooraf gratis een aantal tests kunt proberen voordat je een pakket aanschaft. Dit geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten van het product. De trainingen hebben mij goed geholpen ter voorbereiding!

    Door: Cris Hendriks 18-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Prima voorbereiding

    Ik heb gebruik gemaakt van het 'alle testen' pakket van Assessment-Training.com. De oefenvragen en de moeilijkheidsgraad kwamen goed overeen met het daadwerkelijke assessment. Al met al een aanrader.

    Door: H.J. de B. 11-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Assessment-Training.com

    Uw beoordeling