ALL the way UP

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ALL the way UP

Ben je op zoek naar een platform waar het draait om SEO? Zoek je een platform waar zowel adverteerders als publishers terecht kunnen? Wellicht is ALL the way UP een interessante organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij ALL the way UP zijn. 


Wat is ALL the way UP?


ALL the way UP is een platform welke zich richt op SEO. Zowel adverteerders als publishers kunnen op het platform terecht. Het is een platform dat alle mensen tijd zal besparen. Door het platform hoef je zelf niet meer te pitchen en te onderhandelen. Het bedrijf heeft het platform zo ingericht dat ze de service kunnen aanbieden voor de laagste prijzen. 


Punten 


Er wordt gewerkt met punten. Op het moment dat je lid bent geworden kun je op een link klikken die je interessant lijkt. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Je krijgt de punten gratis toegekend. Na de activatie van je account worden er gelijk interessante websites/links in je account gezet. Je kunt vanaf dat moment zelf rond kijken en vergelijken. Zo kun je op je gemak bekijken of de sites passen bij hetgeen waar je naar op zoek bent. 


Links 


De links zijn volgens ALL the way UP te allen tijde do-follow. Er worden via het platform geen no-follow links verhandeld. Volgens het bedrijf is het plaatsen van editorials een goede en veilige vorm van linkbuilding. Achterliggende gedachte hiervan is onder andere dat de artikelen op echte sites worden geplaatst, die zelf ook organisatorische bezoekers hebben. Het wordt ook wel white hat linkbuilding genoemd. Je kunt artikelen niet van echt onderscheiden. Dit komt onder andere omdat ze niet als gemarkeerd of betaald worden aangegeven. Daarnaast laat het bedrijf altijd echte en informatieve content creëren. Dit zijn zogenaamde editorials en geen advertorials


Contactmogelijkheden 


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor ALL the way UP? Je kunt op verschillende manieren contact met ALL the way UP opnemen. Het adres van dit bedrijf is: Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR in Amsterdam. Mocht je online contact willen opnemen dan kun je dat doen via een online contactformulier. 


Publishers en adverteerders 


Dit platform is speciaal ingericht voor zowel publishers als adverteerders. Mocht je met het bedrijf in zee willen gaan dan dien je je allereerst aan te melden. Deze aanmelding kun je online regelen via de website van ALL the way UP. Je dient allereerst een aantal N.A.W. gegevens in te vullen. De stappen die je daarna dient te volgen worden automatisch aangegeven. 


Wetenswaardigheden 


Er wordt aangegeven dat ALL the way UP vaak goedkoper is dan redacties zelf. Dit komt mede omdat ze hun netwerk beschikbaar stellen. Voor het inplannen, aansturen en publiceren worden geen kosten door het bedrijf in rekening gebracht. Er wordt aangegeven dat je zelfs korting krijgt ten aanzien van eigen outreach. De keuze zal aan jou zijn. 


Wat zijn de klantervaringen?


Werk jij al samen met All the way UP? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen met dit platform? Op welke manier heb jij zaken gedaan met ALL the way UP? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met ALL the way UP beginnen? We stellen het absoluut op prijs als jij je licht wil laten schijnen over ALL the way UP. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)