Alibaba Cloud

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Alibaba Cloud

Zoek je een bedrijf met producten/diensten die betrekking hebben op cloud computing service? Wellicht is Alibaba Cloud voor jou een ideaal bedrijf. Lees eerst via deze pagina wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf.  


Wat is Alibaba Cloud?

 


Alibaba Cloud biedt een uitgebreide 'assortiment' van wereldwijde cloud computing service voor zowel de online Nederlandse als de Internationale klanten. Je kunt het zien als het eigen e-commerce ecosystem van Alibaba Group. In januari 2017 werd Alibaba Cloud de officiële Cloud Services Partner van het Internationaal Olympisch Comité.


Nieuwe cloudtechnologie 


Door gebruik te maken van de nieuwste cloudtechnologie en beveiligingssystemen te verbeteren, wordt er onvermoeibaar aan de visie van het bedrijf gewerkt. Alles met als achterliggende gedachte om het klanten gemakkelijker te maken om overal zaken te doen, met iedereen ter wereld. De producten/diensten die het bedrijf verkoopt kunnen worden ingedeeld in de volgende categoriesoorten (let op: in Engels beschreven) : Elastic Computing, Storage & CDN, Networking eb Database Services.  


Handige weetjes

 


Je kunt via diverse manieren betalen. Een aantal betaalmethoden zijn Visa, MasterCard, JCB, American Express en PayPal. Voor exacte details en meer informatie over betalingen kun je een kijkje nemen op de website van Alibaba Cloud. Je kunt op verscheidene manieren een proefperiode bij dit bedrijf aangaan. Alleen accounts die binnen een jaar zijn aangemaakt, komen in aanmerking voor de gratis proefperiode van Alibaba Cloud. Met deze gratis proefaanbieding kan een gebruiker elk product één keer gratis uitproberen.


Meerdere accounts

 


Mocht je als klant meerdere accounts hebben, komt er maar één account in aanmerking om deel te nemen aan de proefperiode. Gebruikers die slagen voor het verificatieproces voor de echte naamregistratie van bedrijven, komen in aanmerking voor een gratis proefperiode voor ondernemingen. Personen (particulieren) die al hebben deelgenomen aan onze individuele gratis proefperiode, komen niet in aanmerking voor de gratis proefperiode voor ondernemingen. Op de website staat precies beschreven hoe deze proefpakketten eruit zien.  


Stabiel netwerk, ‘after sales’ en contact

 


Het bedrijf stelt dat je door de producten/dienstverlening van Alibaba Cloud een stabiel en veilig netwerk bouwt. Je gegevens, applicaties en servers worden beschermd tegen kwaadaardige aanvallen. Er zijn diverse Alibaba Cloud 'after sales' mogelijkheden. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten: Basic, Developer, Business en Enterprise. Mocht je willen weten hoe deze pakketten er inhoudelijk uitzien, verwijzen we je naar de speciale 'after sales' pagina van Alibaba Cloud.  


Contactmogelijkheden 


Mocht je een vraag, opmerking en/of support nodig hebben, kun je op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. In eerste instantie kun je het bedrijf bellen. Houd er wel rekening mee dat je naar de Verenigde Staten moet bellen. De mensen die je aan de telefoon zal krijgen spreken Engels. Zorg dus dat je daar op bent voorbereid. De tijden van de klantenservice staan beschreven op de website van dit bedrijf. Mocht je niet in Amerika wonen is het misschien raadzamer om op een andere manier contact met het bedrijf te zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een online contactformulier invullen.  


Welke klantervaringen zijn er bij Alibaba Cloud?

 


Ben je al klant bij Alibaba Cloud? Wij horen heel graag wat jouw bevindingen zijn bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Doen zij er wel of niet verstandig aan om met dit bedrijf in zee te gaan? Welke producten heb jij bij dit bedrijf gekocht? Wat vind je van de service die verleend is? Ga je in de toekomst vaker producten bij Alibaba Cloud kopen? Zijn de producten die je hebt besteld op tijd bij je afgeleverd? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij jouw visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)