Ageras

8.4

Bestellen

8.1

Service

8

Prijs

8.2

Levering

79.3%

Zou hier weer kopen

Ageras

Vooral wanneer je voor jezelf werkt, zijn er dingen waarvoor je een specialist nodig bent. Bijvoorbeeld voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting, het opmaken van de jaarrekening, of het berekenen van je omzetbelasting. Om je te helpen een geschikte expert op dit gebied te vinden, kun je terecht bij Ageras. Wat zij voor je kunnen betekenen en wat de ervaring is van andere klanten lees je hier.


Over Ageras

In 2012 is Ageras opgestart door Rico Andersen en Martin Hegelund, twee jonge ondernemers. Inmiddels is Ageras in vijf landen actief en nog steeds aan het groeien. De visie van Ageras is: ‘Een transparante markt creëren voor financiële diensten.’ Dit zorgt ervoor dat zowel de consument hiervan profiteert, maar ook de professionals en de gehele financiële sector. Om dit te kunnen bereiken bemiddelen zij tussen bedrijven en andere klanten en aanbieders van financiële diensten. Wanneer je dus bijvoorbeeld op zoek bent naar een boekhouder of accountant, dan kan Ageras je helpen om die te vinden. Kom je per ongeluk op de Engelstalige site terecht, ga dan eerst linksonder naar de Nederlandse website.


Diensten

Bij Ageras kun je een opdracht plaatsen door een keuze te maken in het menu naar wat je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld een belastingadviseur zijn, een accountant, of een beheerder voor een VVE. Ze werken met een drie-stappen proces: 


1. Opdrachtomschrijving: Schrijf op wat je opdracht is en wat je precieze wensen zijn. Hiermee kunnen die specialisten geselecteerd worden die specifiek voor jouw opdracht geschikt zijn.


2. Vergelijk offertes: Na het insturen van de opdracht wordt je binnen 48 uur aan drie specialisten gekoppeld. Je kunt hieruit de juiste kiezen op basis van bijvoorbeeld jouw voorkeuren, de locatie van de specialist, de prijs etc.


3. Kies een offerte: Uiteindelijk kies je zelf de beste offerte van de bij jouw opdracht passende financiële expert.


Deze service is geheel gratis, en verplicht je tot niets. Je hoeft dus niet uit één van de drie voorgestelde specialisten te kiezen.


Om dit alles te kunnen aanbieden beschikt Ageras over veel ervaring in de financiële sector, en over een groot netwerk van erkende boekhouders, accountants en belastingadviseurs. Als extra voordeel voor de klant geldt dat Ageras ook luistert naar de beoordelingen die over de experts gegeven worden. Zo beschikken zij over de kennis die de gemiddelde klant mist voor wat betreft de competenties en vaardigheden van de verschillende aanbieders.


Klachten

Mochten er problemen ontstaan, of nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Ageras via het volgende adres: Singel 250,1016 AB TE Amsterdam. Tel.: (020) 26 220 27 of mail naar: nl@ageras.com.


Jouw ervaring met Ageras

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de service van Ageras? Vertel dan jouw ervaring hiermee, ben je goed geholpen of had je er meer van verwacht? Deel het hier op NederlandReview!


De zoekservice naar een financiële expert met behulp van Ageras, een uitkomst, of zijn er veel negatieve ervaringen? Lees het hier op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (53)

Leads

Niet doen! Duur en leads zijn twijfelachtig. Van de drie offertes uitgebracht nooit een reactie gehad. Je wordt ook niet op de hoogte gehouden van de voortgang, want die is er ook niet. Dubieus omtrent de kwaliteit van de leads want of ze zijn niet bereikbaar, reageren niet of zijn niet op zoek ! Niet doen, tenzij je geld te veel hebt.

P

Perry Pahladsingh

23-09-2022

0

Leads

Nooit aan beginnen, super dure leads en dan ook nog slechte kwaliteit. Als je er iets van zegt worden ze nog boos ook. Oja, en opzeggen is al helemaal een drama.

P

Peter Pijpers

10-05-2021

0

Accuraat, op maat en snel

Ageras heeft mij snel en accuraat geholpen met mijn vraag naar boekhoudkundige ondersteuning voor mijn bedrijf. Ze hebben de beste matches gezocht bij mijn verzoek. Daarnaast zijn ze vriendelijk proactief en werken snel.

R

Repko de Looze

12-09-2019

0

Accountant

Het was een bijzondere opdracht om zelfs een blinde zwaar beperkte ondernemer te voorzien van een accountant maar het Hans gelukt om een goede partij te vinden wat aansloot bij deze opdracht. Super leuk dat het gelukt is.

D

Dieseltje3

04-07-2019

0

Snel een ervaren partij gevonden

Goed geholpen en snel geholpen.

H

Helene Jaski

27-05-2019

0

Geweldige partner om mee te werken!

Als startend administratiekantoor heb ik vele marketing kanalen geprobeerd; kranten, radio, borden bij de voetbalclub, en zelfs flyers. Lastig kunnen zien wat er nu precies vandaan kwam, maar mijn groei was minimaal. Toen kreeg ik een belletje van Ageras en kreeg er een goed gevoel bij. Ik weet wat ik betaal en wat ik er precies voor terug krijg, mooie leads. Met de hulp van Nick, mijn accountmanager, ben ik nu ook succesvol en sluit ik ongeveer 7 uit de 10 leads aan bij mijn kantoor! Perfecte marketing en dit voor een scherpe prijs.

D

Dogukan

17-04-2019

0

Voor iedere boekhouder die wil groeien!

Sinds 2 maanden actief partner van Ageras en ben met ruim 10 veelbelovende klanten in contact gekomen. Ik heb er nu 4 aan mijn portfolio kunnen toevoegen en met de hulp van mijn accountmanager verwacht ik dat ik er zeker nog meer succes uit kan halen! Na slechte ervaringen met leadgeneratoren die veel beloven en geen kwaliteit leveren, ben ik vooralsnog zeeeeer tevreden.

H

Hans Tevredenheid

16-04-2019

0

Geweldige service

Ik ben zeer menselijk en klantvriendelijk behandeld. Mensen voor mensen wordt door gestraald.

H

Harhangi

17-09-2018

0

Fijn geholpen

Fijn geholpen, bellen ook na om te vragen of alles naar wens is gegaan top!

A

Anja Veelen

17-09-2018

0

One word: great!

Very quick, organised specialists. Not too expensive Would recommend to anyone. Thanks :)

M

Mareks Gaidelis

05-09-2018

0

Efficiente en kwalitatieve onderneming

Door de telefonische intake en persoonlijke benadering waarin duidelijk naar mijn wensen werd geluisterd, lukte het Ageras om snel en efficiënt de juiste partij te kiezen. Ik kreeg drie heldere offertes met duidelijke prijzen die volledig aansluiten op mijn wensen waardoor ik snel de juiste beslissing kon nemen

S

Sandra Zuiderduin

31-07-2018

0

heel tevreden

heel tevreden. binnen 2 uurtjes was alles geregeld en dicht bij huis

E

Elimar Coordes

31-07-2018

0

Succesvolle samenwerking

Ageras is zeer professioneel en de gekozen werkwijze is echt succesvol. Als eigenaar van Meadow Finance spreek ik uit ervaring: de afgelopen maanden is dankzij de samenwerking met Ageras de clientenportefeuille aanzienlijk toegenomen.

P

Pieter Klomp

26-07-2018

0

Het was een toevallige samenloop

Het was een toevallige samenloop Van omstandigheden voor mij Persoonlijk, omdat ik toe was aan een Nieuwe boekhouder Normaal gesproken zou ik nooit Reageren of gebruik maken van bemiddelings Instanties Het is mij wel goed bevallen Mvg, Looiestijn EJL renovatie

E

Edwin Looijestijn

18-07-2018

0

Super Goede Service

Super goed service, binnen 3 dagen had ik al een afspraak bij de geschikte partij, die aan alle wensen voldeed. Super tevreden

B

Babette De Boer

18-07-2018

0

Klant service

Goede service met een uitstekende klant gerichte service

D

Daan Rous

18-07-2018

0

Ik ben zeer tevreden met Ageras

Ik ben zeer tevreden met Ageras. Binnen een paar dagen had ik 3 offertes van boekhouders, lekker makkelijk en snel, bedankt!

R

Ronald van Herwaarden

18-07-2018

0

Vlekkeloze, razendsnelle diensten!

Binnen twee uur na aanmelden op de website belde een zeer vriendelijke medewerker mij op om mij verder te helpen. Binnen een week zat ik met een door mij gekozen boekhouder aan tafel! Dank voor het maken van een voorselectie zodat ik kon kiezen uit (voor mijn persoonlijke voorkeur) goed beter of best!

A

Anne Felix

18-07-2018

0

Tevreden

Ik ben tevreden. Kosteloos en heek handig ! Heb mijn match gevonden

S

Shady Tattoo

18-07-2018

0

Top Service

Wat een top service! 's Avonds stuurde ik mijn aanvraag, direct de volgende dag belde Mireille en binnen een kwartier de boekhouder die mijn opdracht nu al heeft uitgevoerd. Fantastisch, wat een geweldige service!

M

Madelon

18-07-2018

0