NederlandReview

  Ervaringen Adzuna

  Wanneer je op zoek bent naar een baan, omdat je er nu nog niet één hebt, of omdat je een carrière switch wilt maken, vindt je op het internet veel zoekmachines voor vacatures. Op een gegeven moment weet je dan niet meer welke je wel of niet bezocht hebt. Wat je ook kunt doen, is gebruik maken van Adzuna, een vacature zoekmachine die duizenden websites waaronder andere vacaturebanken tegelijk doorzoekt. Hoe dit bevalt, lees je hier.

  Over Adzuna

  Adzuna is een vacature zoekmachine die een overzicht biedt van alle vacatures, wereldwijd. De grondleggers van het bedrijf, Andrew Hunter en Doug Monro, hebben het eerste idee voor Adzuna in 2010 op een bierviltje in een café in Londen gezet. In 2011 ging de website live. De betekenis van het woord ‘Adzuna’. ‘Zuna’ betekent in een paar Afrikaanse talen ‘overvloed’. Omdat het doel van het bedrijf is om de meest overvloedige site met advertenties op het internet te zijn, die sneller als alle anderen de beste advertenties leveren is gekozen voor Ad-zuna.

  Diensten

  De missie van Adzuna is dat zij de beste startplek willen zijn voor het zoeken naar werk. De zoekmachine van Adzuna doorzoekt duizenden websites tegelijk, waardoor je alle banen, waar dan ook ter wereld kunt vinden.


  Een sollicitatiegesprek van lang, lang geleden. Is er eigenlijk wel zo veel veranderd?

  Hoe het werkt

  Je kunt op de homepage invullen naar welke functie je zoekt, en in welke regio of plaats. Je kunt je zoektocht verfijnen op bijvoorbeeld de naam van een bedrijf, vast of tijdelijk werk, fulltime en deeltijd banen, etc. Klik dan op het vergrootglas, en je hebt binnen enkele tellen het resultaat binnen. Wanneer er nu niets bij zit voor je, kun je je e-mailadres achterlaten voor een job alert. Zodra er dan een nieuwe vacature komt die aan je zoekopdracht voldoet, sturen ze een e-mail.

  Op de site vind je verder veel artikelen en cijfers over job gerelateerde zaken:

  • Data en Rapporten – Over hoe de banenmarkt zich ontwikkeld
  • Carrière-advies – Met tips voor je carrière
  • CV- & Sollicitatietips
  • Jobs voor… - Met allerlei voorbeelden zoals banen waarvoor je geen ervaring nodig hebt etc.
  • Student / Starter – Met wetenswaardigheden en tips voor schoolverlaters en andere starters op de arbeidsmarkt
  • Fun – Leuke weetjes en artikelen
  • Adzuna – Met wat meer uitleg over het bedrijf Adzuna en hoe het werkt

  Als je een vacature voor een ander ziet die je kent, is het mogelijk om deze te delen via e-mail, Facebook, Twitter of LinkedIn.

  Adzuna App

  Wanneer je overal wilt kunnen zoeken naar banen, kun je de Adzuna App installeren op je telefoon of tablet. Hij is er voor zowel Android als iOs apparaten.

  Klachten

  Voor op- en aanmerkingen kun je terecht op het online contactformulier van Adzuna. Klik eenvoudig op een onderwerp waar jouw opmerking over gaat en vul je bericht en e-mailadres in. Dit formulier kan ook gebruikt worden door bedrijven om te adverteren op Adzuna, of een nieuwe bron van vacatures toe te laten voegen etc.

  Wat vind jij van Adzuna?

  Ben jij tevreden over de zoekmachine van Adzuna en heb je via hen een leuke nieuwe baan gevonden? Of ben jij van mening dat het allemaal te onoverzichtelijk is? Laat dan hier je review achter, wij zijn een volledig onafhankelijk platform zodat iedereen alleen échte ervaringen kan delen en vinden.

  Kun je in de zoekmachine van Adzuna gemakkelijk een vacature vinden die bij je past en in jouw regio is? Of vallen de ervaringen met deze site tegen?

  Adzuna
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Adzuna

  Uw beoordeling

  Registered in past

  Plus. Too polite to trap you.
  Minus. Bug scammers

  They send you rendom vacancies that anyone can find on Google and charge you for every vacancy they send you. You get job or not, you still pay. Terrible.

  Door: Rizwan23-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Adzuna een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Adzuna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Adzuna actief?

  Adzuna is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Adzuna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.