365 Data Science

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

365 Data Science

Wil jij een datawetenschapper worden? Wellicht is 365 Data Science dan een interessante organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er bij 365 Data Science bekend zijn. 


Wat is 365 Data Science?


365 Data Science is een bedrijf welke is gespecialiseerd in het opleiden van datawetenschappers. Ze stellen een toonaangevend data Science-programma te bieden welke studenten en jonge professionals helpen aan een carrière als datawetenschapper. Volgens de mensen van 365 Data Science is de vraag naar gekwalificeerde datawetenschappers altijd hoog. Daarnaast wordt er aangegeven dat de traditionele opleidingen te duur en tijdrovend zijn. Het is een missie van deze organisatie om die kloof te dichten. Ze stellen hoogwaardige en betaalbare trainingen aan te bieden. Alles met als doel om wereldwijd kansen te creëren voor studenten en jonge professionals.


Het team 


Er wordt op de website vermeld dat ze een geweldig team zijn. In het team zitten mensen die echt genieten van leren, werken en plezier maken. Ze geloven in het bevorderen van een omgeving van openheid, creativiteit en innovatie. Als je gedreven en gepassioneerd bent over je beroep, ben je welkom om meer informatie te krijgen over de carrièremogelijkheden bij 365 Data Science.  Mocht je meer informatie over de mensen van dit bedrijf willen weten, verwijzen we je naar de website van 365 Data Science.


Visie 


Deze organisatie stelt zich in te zetten voor kwaliteit, zorg, verbetering en mensen. Ze streven naar excellentie in elke les, iedere cursus en in elke interactie met hun studenten. Er wordt aangegeven dat ze geven om hun studenten, collega's en de markt waarin zij zich bevinden. Ze verbeteren voortdurend hun programma-aanbod en de klantervaring. Ze zijn naar eigen zeggen toegewijd aan het aannemen van toptalent en het helpen van iedereen in het bedrijf om hun volledige potentieel te bereiken. 


Het programma 


Er is geen vaste tijdslimiet om het volledige programma te voltooien. Het maakt niet uit of je het programma binnen een week, een maand of een jaar voltooit. Je zult achteraf alle certificaten ontvangen. Je kunt het hele programma in 1 maand afronden. Dat ligt helemaal aan jezelf. Je kunt via je mobiel toegang krijgen tot het programma. Momenteel is er alleen een iOS-versie van de app. Op de website is daarover meer informatie beschreven. Ze raden het ten zeerste aan om een computer te gebruiken om de cursus te volgen, aangezien de programmeeronderdelen van de cursus niet goed geschikt zijn om op een mobiel apparaat te leren.


Contactmogelijkheden 


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Als je cursus gerelateerde vragen hebt en hulp nodig hebt bij een oefening of concept, kun je deze posten in het Q & A gedeelte. Dit door een instructeur geleide forum, is de snelste manier om antwoord te krijgen van de gekwalificeerde docenten. Als je een vraag hebt over het programma, betalingen, voordelen of iets anders, kun je contact met ze opnemen via e-mail: team@365datascience.com. Er wordt aangegeven dat ze altijd klaar staan om je te helpen.


Ervaringen 


Heb je al ervaringen bij 365 Data Science? Dan zijn we reuze benieuwd of dit positieve of negatieve ervaringen zijn. We waarderen het als jij je bevindingen bij 365 Data Science deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)