360 Total Security

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

360 Total Security

Tegenwoordig slaan mensen veel privacygevoelige informatie op op hun computer. Hackers willen die wachtwoorden en inloggegevens maar al te graag achterhalen en ook spyware, virussen en malware kunnen hun weg naar je computer vinden. Een goede antivirus is dus een must voor iedere computer of laptop. 360 Total Security Antivirus kan dat misschien wel voor je regelen. Maar zal je de software wel zo makkelijk op je computer kunnen installeren? Zul je op die manier echt alle spyware buiten de deur kunnen houden? En zal de klantenservice van 360 Total Security je wel helpen als er iets mis blijkt te zijn en het softwareprogramma niet meer goed werkt? Alleen mensen wiens computer al is voorzien van 360 Total Security kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of deze klanten wel tevreden zijn. Hun meningen, cijfers, beoordelingen en ervaringen kunnen je vertellen of 360 Total Security een goede bescherming zal bieden.


Over 360 Total Security

360 Total Security Antivirus is een softwareoplossing die antivirussoftware aanbiedt. Ze beweren zelfs de beste antivirus voor je PC te zijn. Ze willen op deze manier helpen om je computer of laptop te beschermen tegen virussen, malwale en meer. Er zijn immers best wat bedreigingen die je desktop binnen kunnen komen als je onbeschermd het internet opgaat. Er zit een virusscan bij die, volgens 360 Total Security real-time bescherming bieden voor je apparaat. Daarnaast hebben ze, naar eigen zeggen, een geavanceerde, extra gelaagde bescherming voor als je het internet opgaat. 360 Total Security zegt dat deze internetbeveiliging je beschermd bij alles wat je online doet. Maar er is meer dat 360 Total Security kan doen dan alleen beschermen. Er zijn namelijk ook een manier bij om je PC te boosten. Daarmee maak je je computer weer wat sneller. Hetzelfde geldt voor software om je laptop op te schonen.
Diensten van 360 Total Security

Je kunt de antivirussoftware van 360 Total Security via de website van het computerbedrijf downloaden. Er is een gratis versie en een premium versie. Bij de gratis versie krijg je met prijzen bekroonde bescherming. De premium versie voegt daar nog levendige thema’’s, geavanceerde privacybescherming en bevoorrechte technische ondersteuning aan. Als je binnen 30 dagen niet tevreden bent dan krijg je je geld terug. De premium versie is ook vrij van advertenties zodat je je daaraan niet hoeft te ergeren. En bij zowel de gratis als premium versie kun je natuurlijk de 360 Total Security klantenservice contacten als er iets niet helemaal klopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor 360 Total Security

Heb je zelf de antivirus van 360 Total Security al op je computer staan? Dan willen we graag weten wat jouw ervaring met dit softwarebedrijf is. Was het echt zo gemakkelijk om de antivirus te downloaden? Merk je nog verschil tussen de gratis versie en premium versie? Houdt de software echt virussen en andere bedreigingen van je computer af? En op wat voor een manier heeft de 360 Total Security klantenservice geprobeerd je te helpen toen er toch malware binnenkwam? Laat je eigen 360 Total Security review achter en vertel ons wat jouw mening over deze software is.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

360+ premium

Ik gebruikte de gratis versie en was zeer tevreden. helpdesk was niet snel, maar wel correct. Ik kocht de premium upgrade, alles gaat mis. Er kan een dagelijkse automatische full check ingesteld worden. Die werkt helemaal niet, nooit. de helpdesk contacteren lukt, steeds een bevestigingsmail. Een antwoord krijgen heel af en toe, maar altijd heel traag. Een oplossing wordt er nooit gegeven. Dus blijf bij de gratis versie, dat is mijn ervaring.

N

Nadine Wiggers

18-01-2021

0