123opzeggen.nl

3.8

Bestellen

4

Service

4.3

Prijs

3.9

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

123opzeggen.nl

Heb je wel genoeg van dat tijdschrift gehad, en wil je je abonnement opzeggen? Hoe moet je dat dan doen? Probeer je het, maar ervaar je daar problemen mee? Weet je niet precies hoe je een opzegbrief opstelt? Zou het dan niet fijn zijn om gebruik te kunnen maken van een opzegservice zoals die van 123opzeggen.nl?


Of het handig is, dat zeker. Of deze specifieke opzegservice goed is, vragen we aan de consument. Hoe ervaren consumenten deze service? Was het voor hun organisatie mogelijk? Was het makkelijk om aan te vragen? En hoe zit het met de kwaliteit van de opzegbrief? Is het netjes en formeel? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over 123opzeggen.nl

123opzeggen.nl is een website die jou gratis kan helpen bij het opzeggen van abonnementen, contracten en automatische incasso’s. In opdracht van jou versturen ze naar het betreffende bedrijf een opzegbrief. Groot kans dat het bedrijf waarvan je een abonnement wilt opzeggen ertussen zit, want 123opzeggen.nl heeft al voor meer dan 3000 organisaties opzegbrieven opgesteld. Of het nu voor je sportabonnement, zorgverzekering of energieleverancier is, 123opzeggen.nl regelt het voor je. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is aangeven om welk bedrijf het gaat en je gegevens invullen. De opzegbrief wordt automatisch gegenereerd en opgestuurd naar het bedrijf. Je kunt kiezen tussen de standaard, de spoed of de aangetekende verzendservice.


Hoe betrouwbaar is deze service en zou jij er snel nog een keer gebruik van maken? Laat het ons weten.


 


 


 


 


Diensten 123opzeggen.nl

Ondanks dat de opzegbrief zélf gratis wordt gemaakt, zitten er wel verzendkosten aan gebonden. Normale verzending per post kost €2,95 en spoed verzending per post kost €4,95. Wanneer je ervoor kiest om de brief aangetekend te laten verzenden, kost dat je €11,95.


Bij 123opzeggen.nl kun je betalen met iDEAL en PayPal.


 


Vragen en klachten 123opzeggen.nl

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar support@123opzeggen.nl. Je zult dan zo snel mogelijk antwoord ontvangen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur beschikbaar, en is op zaterdag en zondag gesloten. In het geval je bij voorkeur schriftelijk een vraag wilt stellen, kun je deze sturen naar: Postbus 9513, 9703 LM, Groningen


Als je een klacht hebt, dien je deze te melden via het klachtenformulier van 123opzeggen.nl. In het formulier staat vermeld welke informatie er nodig is om na te gaan op welk materiaal de klacht betrekking heeft. Binnen 14 kalenderdagen ontvang je een reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.


 


 


Heb jij al wel eens gebruik gemaakt van de opzegservice van 123opzeggen.nl? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Hoe betrouwbaar is het? Werd de brief snel naar het bedrijf opgestuurd en is het daar goed aangekomen? Is je abonnement daadwerkelijk opgezegd? Laat het ons weten!


Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een opzegbrief te laten maken door 123opzeggen.nl? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

niet bekend bij maar wel mijn klanten nummer 2134111

123 opzeggen van mijn Abonnement of lidmaatschap klanten nummer 2134111 Incassand. I D NL 98 ZZZ 3016898220000 Transactiereferentie 980641933

J

John Martens

03-10-2023

0

123opzeggen.nl

Onbetrouwbaar en asociaal Die boeren moet je als een korreltje zout nemen dubbele betaling en niks doen. Asociaal bedrijf NOOIT ZAKEN DOEN MET DEZE LUI ALLEEN MAAR INNEN.

G

Guido van den Berg

29-12-2022

0

opzeggen ziggo

voor het opzeggen van internetproviders hoef je hier niet aan te kloppen want dat kan dus gewoon niet eerder dan je contract afloopt, wat belachelijk is op het moment de internetprovider niet kan leveren wat ze beloven, en wachten tot het einde contract gaat er bij mij niet in, Ziggo kan nog geen 50 mb leveren van de 300 waar ik voor betaal, kennelijk mag dat in dit k land

J

jan

29-12-2022

0

Opzeggen

Onbetrouwbaar en onbeschoft. Je kunt beter alles zelf opzeggen veel goedkoper dan dat door amateurs te laten doen Door hun dubbel betaald.

G

Guido van den Berg

24-12-2022

0

L

Lola

11-06-2022

0

L

Lola

11-06-2022

0

opzeggen abonnementL

Wat een oplichters. Ik dacht op de site te zitten van de organisatie waar ik het lidmaatschap van wilde opzeggen. Het kan namelijk gratis en heel eenvoudig. Bellen of mailen. 123 licht je op door op verschillende manieren. Er is een apart vakje voor "Akkoord met de voorwaarden". Als je die NIET aanvinkt, zit je er toch aan vast. Bedenk je je binnen 10 minuten, reageren ze niet en gaan gewoon hun gang. Laten je weten dat je geld van je gaan incasseren.

L

Lidy

21-05-2022

0

winkelenen en sparen oplichters en 123opzeggen helpt perfect

en daar ben ik bij het afrekenen erin geluist, schandalig van winkelen en sparen, afschuwelijk, nooit doen 123opzeggen heeft mij hier perfect uitgeholpen, 123 opzeggen kan ik iedereen aanbevelen als je ergens vanaf wilt, dank u wel

E

Erwin Geerts

11-01-2022

0

TotaalVG, virusscanner

Er werd idd een opzegbrief in het Nederlands naar Engeland gestuurd. Als die niet reageren moet je maar zelf de firma contacteren. Handig voor 123opzegging. Een review bij hun van minder dan 3 wordt niet gepubliceerd. Ongeloofwaardige firma.

R

Roland Mariman

26-11-2021

0

Opzegbrief Youvia

Je betaalt voor een opzegbrief welke je nooit ziet, er komt geen bevestiging van ontvangst van het bedrijf waar ik wil opzeggen. Contact is niet mogelijk. Makkelijk geld verdienen zo. Niet intrappen!

T

Thom

30-10-2021

0

Schandalige praktijken

Dit bedrijf neemt zonder mandaat positie in tussen bedrijven en consumenten en profiteert zo van de merknaam die bedrijven hebben opgebouwd. In 99% van de gevallen is opzeggen bij het bedrijf waar je klant bent gratis en heb je 123opzeggen helemaal niet nodig.

A

Anoniem

18-10-2021

0

Boeken

OPLETTEN! Dit bedrijf doet er alles aan om namens het bedrijf waar jij voor wilt opzeggen bovenaan in google te verschijnen inclusief logo en tekst van het bedrijf. Hierdoor ben je al snel geneigd te denken dat je opzegt bij het bedrijf zelf. Zo verdienen ze makkelijk geld over de rug van andermans klanten. Lekker makkelijk, maar erg smerig! Goed opletten dus! Vaak is opzeggen bij het bedrijf zelf gewoon gratis.

P

Patricia

30-09-2021

0

Parkeervergunning opzeggen

Kreeg er wel bericht over maar heb me niks geholpen kreeg een brief dat ik in bezwaar moest gaan dus better ga je der zelf achteraan scheeld je geld al is het maar 3 euro maar nu heb ik betaald en moet ik nog overal achteraan bellen en brief schrijven dus sorry voor mij niet meer via deze manier

J

J.J van Dam

22-07-2021

0

Opzegging Ziggo

Ziggo zei van niets te weten. Toen ik vertelde dat ik alles zwart op wit heb via 123 kwam er pas beweging in. Dus zo serieus nemen ze q23 niet denk ik dan.

H

H Vreriks

11-04-2021

0

Opzeggen BigGym

Binnen een week bevestiging van de locatie dat mijn lidmaatschap werd gestopt.

C

Cynthia

04-02-2021

0

Opzegging

Een knullig briefje geschreven. Waar geen gehoor aan gegeven werd. Dus ik moest het zelf verder doen. Wel afschrijven en niets met op geschoten .alleen commercie en geen service. Pas op

P

P. De Groot

07-10-2020

0

Lot of Happiness

Gelukt! Brief verstuurd en ook al bevestiging ontvangen van lot of happiness.

V

Van Noije

06-10-2020

0

Opzeggen goed doel

Is binnen een paar dagen geregeld. Genoeg communicatie (standaard mailtjes) via mail. Na een paar dagen al bevestiging van het goede doel zelf, dat het wordt stopgezet. Heel fijn.

M

Mariëlle

27-09-2020

0

alarmsysteem met contract van 24 maand

Dit bedrijf stuurt de gestandaardiseerde opzegbrief voor 1/3de van sommige andere aanbieders hun prijzen. De opzegbrief opstellen en verzenden is hun belofte, dat doen ze ook. Je hebt dan in handen wat je ook via aangetekende zending hebt, nl rechtsgeldig bewijs van de opzeg.

V

Van Boxsael Geert

14-08-2020

4

opzegbrief

Via dit bedrijf opzegging laten doen. 2,95 betaald maar nooit meer iets vernomen. Is de opzegging wel doorgevoerd? Krijg ik een bevestiging? Niets ontvangen. Nu maar zelf bedrijf gebeld en opgezegd. Waardeloos dit bedrijf wat zich 123 noemt. Ik zeg, mensen laat je niet oplichten en doe geen zaken met dit bedrijf. als je het toch doet, verwacht geen service. Men zegt iets op maar of dit echt gebeurd......

P

Patvdbergh

05-08-2020

3