NederlandReview

    Ervaringen 123opzeggen.nl

    Heb je wel genoeg van dat tijdschrift gehad, en wil je je abonnement opzeggen? Hoe moet je dat dan doen? Probeer je het, maar ervaar je daar problemen mee? Weet je niet precies hoe je een opzegbrief opstelt? Zou het dan niet fijn zijn om gebruik te kunnen maken van een opzegservice zoals die van 123opzeggen.nl?

    Of het handig is, dat zeker. Of deze specifieke opzegservice goed is, vragen we aan de consument. Hoe ervaren consumenten deze service? Was het voor hun organisatie mogelijk? Was het makkelijk om aan te vragen? En hoe zit het met de kwaliteit van de opzegbrief? Is het netjes en formeel? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over 123opzeggen.nl

    123opzeggen.nl is een website die jou gratis kan helpen bij het opzeggen van abonnementen, contracten en automatische incasso’s. In opdracht van jou versturen ze naar het betreffende bedrijf een opzegbrief. Groot kans dat het bedrijf waarvan je een abonnement wilt opzeggen ertussen zit, want 123opzeggen.nl heeft al voor meer dan 3000 organisaties opzegbrieven opgesteld. Of het nu voor je sportabonnement, zorgverzekering of energieleverancier is, 123opzeggen.nl regelt het voor je. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is aangeven om welk bedrijf het gaat en je gegevens invullen. De opzegbrief wordt automatisch gegenereerd en opgestuurd naar het bedrijf. Je kunt kiezen tussen de standaard, de spoed of de aangetekende verzendservice.

    Hoe betrouwbaar is deze service en zou jij er snel nog een keer gebruik van maken? Laat het ons weten.

    Misschien wel goed om je hierin te verdiepen: wat zijn de regels voor het opzeggen van abonnementen? Bekijk deze video!

    Diensten 123opzeggen.nl

    Ondanks dat de opzegbrief zélf gratis wordt gemaakt, zitten er wel verzendkosten aan gebonden. Normale verzending per post kost €2,95 en spoed verzending per post kost €4,95. Wanneer je ervoor kiest om de brief aangetekend te laten verzenden, kost dat je €11,95.

    Bij 123opzeggen.nl kun je betalen met iDEAL en PayPal.

    Vragen en klachten 123opzeggen.nl

    Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar support@123opzeggen.nl. Je zult dan zo snel mogelijk antwoord ontvangen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur beschikbaar, en is op zaterdag en zondag gesloten. In het geval je bij voorkeur schriftelijk een vraag wilt stellen, kun je deze sturen naar: Postbus 9513, 9703 LM, Groningen

    Als je een klacht hebt, dien je deze te melden via het klachtenformulier van 123opzeggen.nl. In het formulier staat vermeld welke informatie er nodig is om na te gaan op welk materiaal de klacht betrekking heeft. Binnen 14 kalenderdagen ontvang je een reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

    Heb jij al wel eens gebruik gemaakt van de opzegservice van 123opzeggen.nl? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Hoe betrouwbaar is het? Werd de brief snel naar het bedrijf opgestuurd en is het daar goed aangekomen? Is je abonnement daadwerkelijk opgezegd? Laat het ons weten!

    Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een opzegbrief te laten maken door 123opzeggen.nl? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

    123opzeggen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.8
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over 123opzeggen.nl

    Uw beoordeling

    alarmsysteem met contract van 24 maand

    Dit bedrijf stuurt de gestandaardiseerde opzegbrief voor 1/3de van sommige andere aanbieders hun prijzen. De opzegbrief opstellen en verzenden is hun belofte, dat doen ze ook. Je hebt dan in handen wat je ook via aangetekende zending hebt, nl rechtsgeldig bewijs van de opzeg.

    Door: Van Boxsael Geert14-08-2020
    Rob 16-10-2020

    Ook voor mij geldt dat ik er ben ingetuind! €4.95 betaald en uiteindelijk zelf de opzegging moeten regelen! Slechte zaak en weer bewezen dat er instanties zijn die door dit soort praktijken slapend rijk worden! Brrrrrrrrr! Trap er niet in!

    Hans Roelvink08-11-2020

    123 zou mijn abonnement van Lebara opzeggen. Bevestigd in een mail. Maar tot mijn verbazing blijft Lebara mij achtervolgen met facturen. Heel vreemd. Kan ook niet contact leggen met 123 opzeggen want zijn allemaal noreplys, erg klant ontvriendelijk. Zijn dus gewoon oplichters. Ook al is het een laag bedrag, indien geen resultaat zijn het gewoon witteboorden criminelen.

    Loek Kopmels02-12-2020

    Mijn opzegging via 123 met Delta TV en Internet gedaan, maar geen reactie van Delta. Dan maar contact opgenomen met Delta en die wisten van niks. Pure oplichterij. Trap er niet in mensen!!!

    Nadja01-02-2021

    Inderdaad, pure oplichters ! Kwebbels Kinderboeken heeft nooit de opzeggingsbrief ontvangen en overweegt nu zelf verdere stappen te ondernemen naar 123opzeggen.nl toe. Hopelijk kan er een einde gemaakt worden aan deze wantoestand ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    winkelenen en sparen oplichters en 123opzeggen helpt perfect

    en daar ben ik bij het afrekenen erin geluist, schandalig van winkelen en sparen, afschuwelijk, nooit doen 123opzeggen heeft mij hier perfect uitgeholpen, 123 opzeggen kan ik iedereen aanbevelen als je ergens vanaf wilt, dank u wel

    Door: Erwin Geerts11-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Opzeggen goed doel

    Is binnen een paar dagen geregeld. Genoeg communicatie (standaard mailtjes) via mail. Na een paar dagen al bevestiging van het goede doel zelf, dat het wordt stopgezet. Heel fijn.

    Door: Mariëlle 27-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Opzegging Ziggo

    Ziggo zei van niets te weten. Toen ik vertelde dat ik alles zwart op wit heb via 123 kwam er pas beweging in.
    Dus zo serieus nemen ze q23 niet denk ik dan.

    Door: H Vreriks 11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    TotaalVG, virusscanner

    Er werd idd een opzegbrief in het Nederlands naar Engeland gestuurd. Als die niet reageren moet je maar zelf de firma contacteren. Handig voor 123opzegging.
    Een review bij hun van minder dan 3 wordt niet gepubliceerd.
    Ongeloofwaardige firma.

    Door: Roland Mariman26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Opzegbrief Youvia

    Je betaalt voor een opzegbrief welke je nooit ziet, er komt geen bevestiging van ontvangst van het bedrijf waar ik wil opzeggen. Contact is niet mogelijk. Makkelijk geld verdienen zo. Niet intrappen!

    Door: Thom30-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opzeggen BigGym

    Binnen een week bevestiging van de locatie dat mijn lidmaatschap werd gestopt.

    Door: Cynthia04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lot of Happiness

    Gelukt! Brief verstuurd en ook al bevestiging ontvangen van lot of happiness.

    Door: Van Noije06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schandalige praktijken

    Dit bedrijf neemt zonder mandaat positie in tussen bedrijven en consumenten en profiteert zo van de merknaam die bedrijven hebben opgebouwd. In 99% van de gevallen is opzeggen bij het bedrijf waar je klant bent gratis en heb je 123opzeggen helemaal niet nodig.

    Door: Anoniem18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeken

    OPLETTEN! Dit bedrijf doet er alles aan om namens het bedrijf waar jij voor wilt opzeggen bovenaan in google te verschijnen inclusief logo en tekst van het bedrijf. Hierdoor ben je al snel geneigd te denken dat je opzegt bij het bedrijf zelf. Zo verdienen ze makkelijk geld over de rug van andermans klanten. Lekker makkelijk, maar erg smerig!
    Goed opletten dus! Vaak is opzeggen bij het bedrijf zelf gewoon gratis.

    Door: Patricia30-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Parkeervergunning opzeggen

    Kreeg er wel bericht over maar heb me niks geholpen kreeg een brief dat ik in bezwaar moest gaan dus better ga je der zelf achteraan scheeld je geld al is het maar 3 euro maar nu heb ik betaald en moet ik nog overal achteraan bellen en brief schrijven dus sorry voor mij niet meer via deze manier

    Door: J.J van Dam22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Opzegging

    Een knullig briefje geschreven. Waar geen gehoor aan gegeven werd. Dus ik moest het zelf verder doen. Wel afschrijven en niets met op geschoten .alleen commercie en geen service. Pas op

    Door: P. De Groot07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    opzegbrief

    Via dit bedrijf opzegging laten doen. 2,95 betaald maar nooit meer
    iets vernomen. Is de opzegging wel doorgevoerd? Krijg ik een bevestiging? Niets ontvangen. Nu maar zelf bedrijf gebeld en opgezegd. Waardeloos dit bedrijf wat zich 123 noemt. Ik zeg, mensen laat je niet oplichten en doe geen zaken met dit bedrijf. als je het toch doet, verwacht geen service. Men zegt iets op maar of dit echt gebeurd......

    Door: Patvdbergh05-08-2020
    Eelke07-08-2020

    Slecht slecht slecht, 2.95 euro door de wc gespoeld! Zelf mijn abbonement moeten opzeggen. Ik had het volgens hun ook op een andere manier kunnen doen? Whaha voor zijn jullie dan??? Oplichters!!!! Niet in trappen, never nooit meer!!

    Geert14-08-2020

    Je hebt rechtsgeldig bewijs van opzeg. Kan belangrijk zijn bij betwisting.

    Linda31-08-2020

    Dit bedrijf kan OV chipkaart niet voor je opzeggen. Maar ze laat je toch vertalen, 4,95 euro zelfs. En daarna doen ze niks meer. Een oplichter dus!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Opzeggen sportabonnement

    Niet doen!

    € 2.50 en abonnement wordt niet opgezegd. Na 2 maanden maar rechtstreeks contact opgenomen met de sportschool. Ze hadden maar één taak... Waardeloos!

    Bespaar je het geld en zeg gewoon rechtstreeks op bij de abonnementaanbieder. Scheelt tijd, geld en ergernis!

    Door: Patrick14-07-2020
    Geert14-08-2020

    Dit bedrijf stuurt de gestandaardiseerde opzegbrief voor een lagere prijs dan een aangetekende zending en je hoeft de deur niet uit. De opzegbrief opstellen en verzenden is hun belofte, dat doen ze ook. Bij moeilijkheden heb je juridisch bewijs dat de opzegbrief verzonden is. Wil je weten of de opzeg ook gedaan is dan neem je zelf na enkele dagen contact op met he bedrijf waar je de opzeg heen zond.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opzeggen lidmaatschap

    Erg vreemd dat ze kosten in rekening brengen terwijl dit vaak bij het bedrijf waar je een abbonement heb afgesloten gratis kan doen. In mijn ogen pure oplichterij dus. Daarnaast geven ze niet eens de garantie dat het is opgezegd.

    Door: Aadje02-07-2020
    Patvdbergh05-08-2020

    Geen zaken doen met dit bedrijf!! Ik mocht 2,95 betalen en verneem niets meer. Contact gezocht met het bedrijf, ja hoor de opzegging is gedaan. Of ik er een bevestigng van kon krijgen, neen meneer, u kunt het bedrijf zelf even mailen! Afzetters, wel verkopen , GEEN SERVICE!

    Geert14-08-2020

    Je hebt rechtsgeldig bewijs van opzeg. Kan belangrijk zijn bij betwisting.

    Kristina Crane20-09-2020

    Ze sturen steeds dezelfde herinneren! Ik heb dit al betaald! En heb niet meer van hun diensten gebruik gemaakt!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NPO opzeggen

    Ik ben via Google op zoek gegaan hoe ik mijn NPO abonnement kon opzeggen. Hierbij ben ik dus bij 123opzeggen.nl (blijkbaar) terecht gekomen. Naast dat ze mij 2.95 berekende hadden zij ook een abonnement bij NLziet afgesloten. Belachelijk dat als je op zoek bent hoe je een abonnement kunt opzeggen dat zij als eerste komen opploppen waardoor je denkt dat je bij de (in mijn geval) zender bent terechtgekomen. oplichters praktijken vind ik dit!

    Door: Shirley25-06-2020
    Geert14-08-2020

    Niemand kan een abonnement afsluiten voor derden. ik weet niet wat jij hier neerpent maar ik denk dat je ergens een foute redenering maakt. wat je schrijft is onmogelijk. Je moet eens bij je contacten/vrienden/familie zoeken wie deze stunt heeft uitgehaald. Uw bericht is pure fictie.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WAARDELOOS OPLICHTING MISLEIDING

    WAARDELOOS BEDRIJF. SLECHTE SERVICE. SLECHT BEREIK. ECHT HEEL SLECHT. OPLICHTING. MISLEIDING. DOE HET NIET!!!!!

    Door: Wouter De Boer10-06-2020
    Geert14-08-2020

    Je hebt rechtsgeldig bewijs van opzeg. Kan belangrijk zijn bij betwisting.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is 123opzeggen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over 123opzeggen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 123opzeggen.nl actief?

    123opzeggen.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123opzeggen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.