123opzeggen.nl

4
3.8

Bestellen

4

Service

4.3

Prijs

3.9

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

123opzeggen.nl

Heb je wel genoeg van dat tijdschrift gehad, en wil je je abonnement opzeggen? Hoe moet je dat dan doen? Probeer je het, maar ervaar je daar problemen mee? Weet je niet precies hoe je een opzegbrief opstelt? Zou het dan niet fijn zijn om gebruik te kunnen maken van een opzegservice zoals die van 123opzeggen.nl?

Of het handig is, dat zeker. Of deze specifieke opzegservice goed is, vragen we aan de consument. Hoe ervaren consumenten deze service? Was het voor hun organisatie mogelijk? Was het makkelijk om aan te vragen? En hoe zit het met de kwaliteit van de opzegbrief? Is het netjes en formeel? Lees het hier bij NederlandReview!

 

Over 123opzeggen.nl

123opzeggen.nl is een website die jou gratis kan helpen bij het opzeggen van abonnementen, contracten en automatische incasso’s. In opdracht van jou versturen ze naar het betreffende bedrijf een opzegbrief. Groot kans dat het bedrijf waarvan je een abonnement wilt opzeggen ertussen zit, want 123opzeggen.nl heeft al voor meer dan 3000 organisaties opzegbrieven opgesteld. Of het nu voor je sportabonnement, zorgverzekering of energieleverancier is, 123opzeggen.nl regelt het voor je. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is aangeven om welk bedrijf het gaat en je gegevens invullen. De opzegbrief wordt automatisch gegenereerd en opgestuurd naar het bedrijf. Je kunt kiezen tussen de standaard, de spoed of de aangetekende verzendservice.

Hoe betrouwbaar is deze service en zou jij er snel nog een keer gebruik van maken? Laat het ons weten.

 

 

 

 

Diensten 123opzeggen.nl

Ondanks dat de opzegbrief zélf gratis wordt gemaakt, zitten er wel verzendkosten aan gebonden. Normale verzending per post kost €2,95 en spoed verzending per post kost €4,95. Wanneer je ervoor kiest om de brief aangetekend te laten verzenden, kost dat je €11,95.

Bij 123opzeggen.nl kun je betalen met iDEAL en PayPal.

 

Vragen en klachten 123opzeggen.nl

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar support@123opzeggen.nl. Je zult dan zo snel mogelijk antwoord ontvangen. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur beschikbaar, en is op zaterdag en zondag gesloten. In het geval je bij voorkeur schriftelijk een vraag wilt stellen, kun je deze sturen naar: Postbus 9513, 9703 LM, Groningen

Als je een klacht hebt, dien je deze te melden via het klachtenformulier van 123opzeggen.nl. In het formulier staat vermeld welke informatie er nodig is om na te gaan op welk materiaal de klacht betrekking heeft. Binnen 14 kalenderdagen ontvang je een reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

 

 

Heb jij al wel eens gebruik gemaakt van de opzegservice van 123opzeggen.nl? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Hoe betrouwbaar is het? Werd de brief snel naar het bedrijf opgestuurd en is het daar goed aangekomen? Is je abonnement daadwerkelijk opgezegd? Laat het ons weten!

Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een opzegbrief te laten maken door 123opzeggen.nl? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Anderen bekeken ook

close

123opzeggen.nl

Vergelijk reviews en bekijk 123opzeggen.nl