XXL Nutrition

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

XXL Nutrition

Ben je op zoek naar voedingssupplementen? Wellicht is XXL Nutrition dan wel een interessant bedrijf voor jou. Bekijk hier welke informatie er over dit bedrijf bekend is.


Wat is XXL Nutrition?


XXL Nutrition is een webwinkel waar voedingssupplementen besteld kunnen worden. Deze onderneming staat al jarenlang bekend vanwege haar aanbod op het gebied van supplementen. Innovatie en kwaliteit spelen volgens het bedrijf een grote rol. Er wordt aangegeven dat ze alleen werken met goede grondstoffen. De doelgroep bestaat uit professionele sporters en recreanten. Naast voedingssupplementen zijn er eveneens andere producten te koop. Het assortiment wordt volgens XXL Nutrition nauwkeurig samengesteld. Deze organisatie stelt voor veel supplementen de eerste aanbieder in Nederland geweest te zijn. Ze stellen garant te staan voor perfecte kwaliteit. Klanten kunnen via XXL Nutrition gratis advies krijgen. Hierdoor kun je volgens het bedrijf je persoonlijke doelen bereiken. Er wordt advies gegeven over supplementen, voeding, training en lifestyle. Er kan online een afspraak ingepland worden.


Bestellen en betalen


Via de website kan een bestelling in een aantal stappen in gang gezet worden. Er kan eerst gekozen worden voor een categorie. Vervolgens zie je welke producten er allemaal te bestellen zijn. Er kan ook specifiek op een bepaald product gezocht worden. Op de site wordt aangeven welke prijs er betaald moet worden. Nadat er op een afbeelding geklikt wordt lees je meer productinformatie. Betalingen kunnen op verschillende manieren verricht worden. Zo betaal je onder andere via iDEAL, vooruitbetaling, Klarna, creditcard en PayPal. De iDEAL betalingsmethode wordt omschreven als veilig en gemakkelijk. Voor sommige betalingen worden kosten in rekening gebracht.


Retourinformatie


Wil je iets retour sturen? Dit kan online in gang gezet worden via de website van dit bedrijf. Retourneringen moeten gedaan worden binnen 30 dagen na ontvangst. Ze willen graag de reden van een retour weten. Klanten kunnen zelf de verzendmethode kiezen. Retourzendingen moeten goed ingepakt worden. Het pakket moet voorzien worden van een retouretiket. Het product dat je terugstuurt moet binnen 3 werkdagen worden afgegeven bij een ServicePoint. Een andere optie is om het pakket te laten ophalen door de ophaalservice. Nadat je pakket is ontvangen duurt het 10 werkdagen voordat je geld wordt teruggestort.


Zakelijke voorwaarden


Het is ook mogelijk om een zakelijke samenwerking aan te gaan. Je kan dan partner van XXL Nutrition worden. Samenwerkingen worden vaak aangegaan door fitnesscentra, supplementen webshops en winkels. Volgens dit bedrijf zorgen samenwerkingen voor een aantal voordelen. Zo wordt er aangegeven dat er sprake is van een geweldige kwaliteit-prijs verhouding. De voorraad is uniek. Een accountmanager zal voor persoonlijk contact zorgen. Bij leveringen boven de € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Er kan gebruik worden gemaakt van gratis goodies en samples. Promotiematerialen zijn vaak gratis beschikbaar. Bestellingen voor een bepaald tijdstip worden de volgende dag bezorgd. De items kunnen ingekocht worden tegen scherpe prijzen. Bestellingen zijn via de website eenvoudig te realiseren. Er is geen minimale afname per bestelling. Er kunnen proefpakketten aangevraagd worden. Als zakelijk klant moet je beschikken over een geldig KVK- en BTW nummer. Jouw onderneming moet affiniteit met sport hebben. Het is niet toegestaan de producten via andere platforms zoals marktplaats, BOL en Amazon te verkopen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij XXL Nutrition? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Leuk als je deze deelt via een review op deze pagina. Mede danzij jouw input krijgen bezoekers van dit platform een goed beeld over dit bedrijf.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Diverse artikelen

Uit wanhoop schrijf ik deze review. Ik heb twee weken geleden artikelen gekocht en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ook reageren ze niet op mijn mails. Erg teleurgesteld in deze organisatie.

R

Roy

01-07-2023

0