XL-S Medical

Alle reviews

XL-S Medical

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duur product wanneer het niet werkt

  Op de website van XL-S Medical lees je veel succesverhalen van mensen die zijn afgevallen door het gebruik van hun producten, maar bij mij werkt het dus helemaal niet. Ik ben nauwelijks afgevallen in de periode dat ik de producten van XL-S gebruikt heb. Voor de prijs die je ervoor betaald mag je toch echt wel wat meer verwachten. Nu vraag ik mij dus af of ze op hun eigen website bewust alle positieve ervaringen zetten, want ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben bij wie het niet werkt. Heb me inmiddels toch maar weer ingeschreven voor de sportschool. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik ook echt kilo's verlies.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  11 kilo afgevallen, eindelijk

  Ik heb al vele dieten geprobeerd en niks werkte voor mij.
  Hoeveel ik ook sport, hoe weinig ik ook eet, ik kom telkens weer aan.
  Met dit systeem van XLS gaat het een stuk beter. Misschien door de combinatie.
  Door de prijs heb ik nog even getwijfeld, maar nu ben ik echt blij dat ik het gedaan heb, want om eindelijk van al die kilo's af te zijn, dat is mij heel wat waard. Bespaart nu zelfs geld. Hopelijk houd ik het vol nu!

  Ben al 11 kilo kwijt!

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Podobrace
18 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Protislank
8 reviews

Snel afvallen is iets wat iedereen graag zou willen. Er zijn verschillende webwinkels waar je allerlei producten kunt kopen om snel en gezond af te...

XL-S Medical

Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees hier meer over het bedrijf. 

Over XL-S Medical
Met dit middel kun je tot drie keer sneller je gewicht verliezen. Je moet beter gaan eten en meer gaan bewegen. De kracht van dit middel werkt op drie fronten om overgewicht te bestrijden. Je gaat in de eerste plaats gezonder eten, daarnaast meer bewegen en ook nog eens dit middel gebruiken. Je wilt natuurlijk geen last krijgen van een jojo effect. Er zijn verschillende middelen waar je gebruik van kunt maken. Het middel en het complete programma helpt je gemotiveerd te houden om gewicht te verliezen. Je krijgt een gratis persoonlijke begeleiding van een van hun diëtisten. Je kunt je ervaringen delen en ontvangt ook tips over bewegen en voeding. 


Diensten van XL-S Medical
Het beginnen met afvallen is niet zo moeilijk. Het volhouden is vele malen moeilijker. Hierbij kan dit bedrijf je juist helpen. Het bedrijf helpt je voor drie maanden om een gezond voedingspatroon te krijgen en ook om meer te bewegen in je dagelijkse leven. Ze bieden je graag steun op alle gebieden om te slagen. 

De adviezen ontvang je van een diëtist helemaal afgestemd op jouw situatie. Op basis van je leeftijd, geslacht, gewicht en lengte krijg je een persoonlijk advies over hoeveel je mag eten iedere dag. Ook wordt er bepaald hoeveel je moet sporten. Op alle fronten wordt je ondersteund door hun. 

Klachten, tips en complimenten over XL-S Medical
Heb je een klacht? Dan moet je die natuurlijk gewoon indienen. Op die manier kan het bedrijf een goede oplossing vinden voor het probleem. Je kunt de klacht via de mail, per post en ook via de telefoon indienen. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dit bedrijf. 

Heb jij ervaring met XL-S Medical? 
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van XL-S Medical. Is hun afvallen een succesverhaal? Is het makkelijk gewicht te verliezen met de vetbinders? Is het veilig?

}