NederlandReview

    Weight Watchers
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

    5.6
    56% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Weight Watchers

    Uw beoordeling

    Slechte service

    Goede recepten van WW maar hele slechte service. Moeilijk contact te krijgen met WW en late reacties via de mail. Er werd veel te veel geld van mijn rekening getrokken en geen enkel excuus word er aangeboden voor hun fout. Onwijs teleurstellende organisatie! Nog nooit zo een rampzalig bedrijf mee gemaakt wat betreft hun service of gebrek daar aan.

    Door: Mvr23-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geldklopperij!

    Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

    Door: Miriam Jaspers09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zeer matig

    En dan bedoel ik niet dat ik er matig door geworden ben ;-) niet afgevallen, maar ook niet bijgekomen. Heb het toch redelijk gevold. Het is op zich prettig dat ik niet aankwam, maar daar lijn je niet voor. Dus ik ga verder zoeken, is niet voor mij dit.

    Door: Marielle09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Goede voornemens: afvallen

    Al voor de Kerst begonnen met dieten, maar daarna even een korte pauze ;))
    En nu ben ik weer bezig. Ik vind het handig aan Weight Watchers dat je gewoon kunt pauzeren en doorgaan.
    Maar met het nieuwe jaar wil ik wel wat strenger aan de slag gaan en dan vaste resultaten halen.

    Door: Bernadette03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Dieet werkt altijd

    Dit dieet werkt gewoon altijd goed. Ik doe het regelmatig en vind het fijn om goed begeleid te worden

    Door: Lola Zonne23-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Afvallen

    Voor de zomer een paar kilo's afgevallen met Weight Watchers. Ik vind het handig om af en toe een beetje extra af te vallen. Verder ga ik soms naar zo'n meeting, dat is meer om mijn algehele eetpatroon beter te reguleren. Ik vind het fijn om dan met lotgenoten te kunnen praten en heb wel het idee dat ik het dan beter volhoud.

    Door: Pascal20-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    dieet werkt iedere keer weer

    Niet goedkoop, maar het werkt iedere keer weer.
    en ik vind alles van hun productlijn erg lekker, vooral de dingen met chocola, want dat 'mag' ik niet zo vaak.

    ik ben nog niet naar een meeting geweest, maar heb tot nu toe alleen gebruik gemaakt van de producten om te eten

    Door: Brenda Hovenaar06-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Weer op gewicht na de Kerst

    Kerst is voorbij en met een weekje Weight Watchers ben. ik zo weer terug op gewicht.
    Ik doe dit ieder jaar en het werkt ook ieder jaar voor mij.
    Makkelijk zat

    Door: Laura Prot29-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Meerdere kilo's verloren met Weight Watchers

    Gedurende het jaar regelmatig bezig geweest met Weight Watchers en meerdere kilo's verloren.
    Het is lekker en gaat makkelijk. Maar je moet er wel bewust mee bezig blijven.

    Door: Paula Bovenbeek22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Afvallen met weight watchers

    Werkt gewoon heel goed, bij mij wel. meest Professionele afvalsysteem

    Door: Trudy05-09-2016
    amber19-06-2017

    Hoe werkt WW precies. waarom werk het goed????

    paulien visser05-05-2019

    ik ben al 32 jaar eigenlijk lid en goed bekend met al die progamma,s die we gevolgd hebben . en natuurlijk ook wel eens een paar jaar afgehaakt , maar het is het beste levens lang vol te houden goed te doen .alles mag alles kan met mate . vallen en op staan dat is het leven zelf ook daar ben je mens voor , tegenslagen hebben we allemaal wel eens een tijdje hindert niks . gewoon de draad op pakken . zelfs na drie dagen goed gedrag gaat het gwicht weer omlaag je eet nooit meer dan je deed dus kwestie van goed ver stand gebruiken wat is het mij waard wil ik dit echt . of werkelijk niet helemaal echt wat zijn de voor en nadelen hier van . zet ze naast elkaar en kijk er goed naar .je baalt allemaal wel eens een keer als het even tegen zit . gewoon door gaan sterkte iedereen gr paulien .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    enige programma dat werkt, vooral de meetings

    Het enige programma dat werkt voor mij. En zo duur vind ik het ook eigenlijk helemaal niet. Mijn sportschool is duurder, maar daar ga ik veel minder naartoe. De meetings helpen voor mij heel erg om het vol te houden, al vind ik de weegmomenten altijd wel pittig. Helaas kom ik toch weer aan als ik stop met Weight Watchers, ik ben gewoon echt een snoeperd. Voor mij gezondheid blijf ik dus gewoon maar Weight Watchers doen.

    Door: Mirjanna 25-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    af en toe een weightwatchers en paar kilo eraf

    Af en toe doe ik weer even een weightwatchers en dan is er weer een paar kilo af
    Nu na de kerst en oud en nieuw weer even een weekje er tegenaan

    werkt altijd

    Door: Carola van der Laan04-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mw.

    Weightwatchers reageerd totaal niet op email. Al tientallen keren een mail gestuurd naar diverse emailadressen, zonder resultaat. Zij hebben mij een verkeerde factuur gestuurd waardoor ik deze niet bij de zorgverzekeraar kan indienen. Ondanks hun eigen fout zij zei blijkbaar niet in staat om deze fout te herstellen. Bij telefonisch contact wordt vriendelijk mij verhaal aangeluosterd om er vervolgens helemaal niets mee te doen. Dit heb ik werkelijk nog bij geen enkel bedrijf meegemaakt en vind dit zeer klantonvriendelijk. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien en ik zal ervoor zorgen dat ik dat iedereen vertel die dit horen wilt.

    Door: Linda 27-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Als Oprah zo kan afvallen, kan ik dat ook!

    Lees net dat Oprah zo is afgevallen door Weight Watchers en dat ze zelfs in de raad van bestuur komt!

    Ik ben nog altijd fan van Oprah, dus nu heb ik een nieuwe manier gevonden om eindelijk af te vallen! Samen lukt het vast!

    Door: Georgine20-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    YES eindelijk die kilo's eraf

    Was al langer bezig met afvallen, maar die laatste kilo's gingen extra moeilijk. Maar nu met Weight Watchers zijn die laatse 3 kilo ook weg, eindelijk! Blij mee!

    Door: Vanessa14-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Heerlijke producten maar helaas

    Weight Watchers laat je afvallen met hun producten. Maar die vind ik dus heel erg lekker. Te lekker, zo blijkt, want ik kan dus geen maat houden (daarom het probleem....) en eet maar door. 'Ook hiervan. Jammer, geen succes. Op naar de volgende methode.

    Door: Josie30-09-2015
    Berna04-01-2016

    hahahaha wat sufffffff!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    werkt niet

    jammer, heb het geprobeerd, maar het werkt niet voor mij. vind het ook moeilijk volhouden. en het is te duur. misschien toch maar weer vasten ofzo... :(

    Door: nee29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    wel handig maar ook duur

    af en toe als ik wat wil afvallen doe ik ff een weight watchers dieetje, en dat werkt meestal wel een beetje, hoewel het effect elke keer minder is. en het is ook best duur eigenlijk. ik hou het langer in ieder geval niet vol dus dan maar zo, maar misschien moet ik toch iets anders gaan proberen

    Door: Sanne10-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Ik kom er niet van af

    Kan iemand mij vertellen wat voor schema zij hebben aangehouden bij weight watchers? Want ik heb het nu 3 maanden geprobeerd maar er gebeurd niet veel. Wat doe ik fout? Ik ga op zoek naar iets anders dan.

    Door: Dirk-Jan Kuiper21-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Weight watchers werkt!

    Begonnen met weight watchers en werkt best wel. Misschien niet zo snel als je wil maar je valt af en ook nog op een normale manier zodat je het vol kan houden. Voor mij was trouwens de activity tracker echt een uitkomst. Ik kon zien hoeveel ik deed en het motiveerde mij om juist nog meer te gaan doen. Dat is wel een aanrader!

    Door: Yaniek k.16-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Weight Watchers actief?

    Weight Watchers is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.