NederlandReview

  Ervaringen Vivitals

  Bestellen bij Vivitals, is dat betrouwbaar? Lees hier de reviews! Je bent je bewust van de gevaren van online shoppen en leest daarom altijd eerst de reviews over de ervaringen van klanten. Je wilt graag wat extra zekerheid voordat je je bestelling plaatst. Bij NederlandReview kunnen we dat goed begrijpen. Wij hebben daarom de recensies van echte klanten over Vivitals hier voor je samengebracht. Je kunt nu eenvoudig lezen wat andere klanten vinden van de webshop voor voedingssupplementen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en ben je altijd goed voorbereid.

  Over Vivitals

  In de webshop van Vivitals kun je alles vinden op het gebied van voedingssupplementen. Wat de webshop echter onderscheid van andere websites voor voedingssupplementen is de samenwerking met voedingsdeskundigen en orthomoleculaire artsen die klanten informatie geven over de producten bij Vivitals. Zo krijgen klanten altijd de juiste voorlichting over het gebruik van de supplementen om het lichaam te beschermen. Het advies van de deskundigen maakt Vivitals uniek, maar ook de kwaliteit van de supplementen is het belangrijk. De webshop heeft alleen zuivere supplementen in het assortiment, die altijd goed door het lichaam opgenomen kunnen worden. Vivitals kan ook naar eigen zeggen de supplementen voor de beste prijzen aanbieden.


  Leer meer over voedingssupplementen.

  Producten bij Vivitals

  – Multivitamines
  – Vitamines A t/m K
  – Mineralen
  – Supplementen formules
  – Antioxidanten
  Omega 3-vetzuren
  – Aminozuren
  – Proteïne
  CBD olie

  Diensten Vivitals

  In de webshop van Vivitals is voor klanten een kwalitatief assortiment samengesteld. Vivitals gaat echter nog verder en biedt klanten ook gratis professioneel advies. Ook de levering van je bestelling verloopt snel door de grote eigen voorraad. Bestel je producten voor 16:00 en je hebt alles de volgende dag al in huis. Je kunt in de webshop betalen met iDeal, PayPal, AfterPay, Visa en MasterCard. Voor klanten die al weten welke supplementen ze nodig hebben, maar die graag nog extra informatie willen, heeft Vivitals een uitgebreid blog over de verschillende supplementen. Je kunt hier ook altijd een reactie plaatsen met eventuele vragen.

  Klachten Vivitals

  Vivitals wil klanten niet met klachten laten rondlopen, daarom heeft de webshop alle contactgegevens op de website vermeld staan. Je kunt je klacht meteen kenbaar maken door het contactformulier op de website in te vullen. Wil je liever met iemand spreken? Dan kun je bellen op telefoonnummer 085-888 6210. Dit nummer is ook bereikbaar voor vragen en advies over de supplementen. Er is altijd een arts of voedingsdeskundige die je te woord kan staan. Op de website is ook het adres te vinden om via de post je klacht te sturen.

  Jouw ervaringen met Vivitals

  Heb jij advies gekregen van de deskundigen bij Vivitals? Schrijf dan een review en vertel nieuwe klanten over de klantvriendelijkheid van de deskundigen. Heb jij voedingssupplementen besteld in de webshop? Laat dan in jouw beoordeling weten wat jouw ervaringen zijn met Vivitals. Door jouw review weten nieuwe klanten of de webshop betrouwbaar is en of ze hun voedingssupplementen moeten bestellen bij Vivitals.

  Vind hier reviews over de voedingssupplementen van Vivitals! Wat zijn de ervaringen van klanten? Wat zeggen ze over de kwaliteit? Is het betrouwbaar?

  Vivitals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivitals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vivitals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vivitals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivitals actief?

  Vivitals is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivitals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.