Vitamunda

Alle reviews

Vitamunda

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  haar mineralen analyse / haartest

  Haar mineralen analyse besteld. Na 3 maanden wachten geld teruggevraagd. Slechte communicatie. Er wordt wel op vragen gereageerd, maar vanuit Vitamunda zelf weinig tot geen actie ondernomen. Wel geld terug ontvangen. Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Haartest

  Ik heb 6a7 weken moeten wachten op de uitslag van de haartest, er was geen duidelijke communicatie. Uiteindelijk heb ik wel netjes mijn geld terug gekregen, waarvoor dank.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Darm Detox

  Ik heb mijn bestelling dag na bestellen keurig ontvangen, maar mooiste is nog dat de Darm Detox het beste darmreinigingsprogramma is wat ik ooit heb gebruikt, dit spul doet echt wonderen voor je darmen, voel me echt schoon en fit!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vitamine c

  Beloofde levertijd is reeds enkele weken voorbij. Communicatie over vertraging is slecht. Na mijn vragen komt er een antwoord. Echter, ik geloof niet meer wat er gezegd wordt.

  Ik ben benieuwd hoe lang deze firma nog zal bestaan.

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Nutrivian
6 reviews

Wat? Wat anderen zeggen over Nutrivian! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf....

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Vitamunda

Hoe afwisselend je ook eet, het kan altijd zijn dat je wat tekort aan vitaminen hebt. Het kan één soort vitamine zijn of juist vitaminen in het algemeen. Vitamunda kan je hierbij helpen. Maar zal hun multivitamine je nou echt wel helpen? Zal het jouw vitamine C weer op peil brengen? Zal zo’n darm detox je van alle overtollige stoffen in je lichaam afhelpen zodat je weer energieker wordt? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Vitamunda je hele maagdarmprogramma thuis zal bezorgen? En wat zal de klantenservice van Vitamunda te zeggen hebben als je vragen hebt over hun enzymen? Alleen mensen die wel eens wat supplementen van Vitamunda hebben geprobeerd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om dit merk supplementen wat beter te leren kennen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen zullen je laten zien wat je nou echt van Vitamunda kunt verwachten.

Over Vitamunda
Vitamunda is een merk supplementen. De naam Vitamunda is een samengestelde naam die bestaat uit twee Latijnse woorden. Vita betekent leven terwijl Munda zuiveren betekent. Hun supplementen zijn ontwikkelt door een samenwerking tussen orthomoleculaire voedingstherapie, bioresonantie, detoxen en natuurgeneeskunde. Je kunt bij Vitamunda dus aan vitamines en andere supplementen komen om je lichaam te zuiveren. Het gaat hierbij voornamelijk om vitaminen om je meer energie te geven. Er zijn bijvoorbeeld producten uit de Liposomale lijn. Hieronder vallen Liposomale Multi 30 Capsules, Liposomale Magnesium 60 Capsules, Liposomale Vitamine C en Liposomale Curcumine. Mocht je niet zozeer willen aanvullen maar juist overtollige stoffen uit je lichaam verwijderen dan kun je gaan voor hun Darm Detox met Chlorella. Er is een 3-daagse, 6-daagse of 12-daagse kuur. Verder hebben ze nog Repaira, Superbiotica, Digesta en Enzyma. Allemaal zijn ze bedoeld om je darmfunctie te stimuleren. Het Maagdarmprogramma is een combinatie van alle drie deze producten. En als laatste is er dan nog Prebiotica. Deze voedt de goede bacteriën die in de darm aanwezig zijn zodat ze zich efficiënt kunnen vermeerderen.Dat wordt gedaan door het gebruik van resistent zetmeel.


Diensten van Vitamunda
Alle supplementen van Vitamunda kunnen online worden besteld. Kies de prebiotica of vitaminen die je wilt en maak een bestelling aan via je winkelmandje. Wel moet je natuurlijk even de betaling rondmaken. Zodra dat gedaan is zal de bezorgservice van Vitamunda je multivitamine of detox rechtstreeks naar je opsturen. Ook heeft Vitamunda een klantenservice voor het geval je een vraag over hun producten mocht hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Vitamunda
Heb jij al eens één van de supplementen van Vitamunda geprobeerd? Dan willen we graag meer over jouw ervaring met deze winkel vol supplementen weten. Hoe makkelijk was die vitamine C weg te krijgen? Viel je snel wat af met hun detox? Merkte je al snel verschil toen je met hun Prebiotica begon? Kon je handig overweg met het maatschepje dat erbij zit? Moest je lang wachten op de bezorging van je multivitaminen? En hoe ging de klantenservice van Vitamunda met je om toen je een vraag over hun Repaira had? Laat een Vitamunda review achter en vertel ons wat jouw mening over dit bedrijf nou echt is.

}