NederlandReview

  Ervaringen VitamineMan

  Wilt u geen chemische medicijnen van de apotheek gebruiken voor uw te hoge cholesterol of uw neerslachtigheid en bent u op zoek naar een vervanger? Veel mensen gebruiken medicijnen voor allerlei chronische aandoeningen zoals statines voor een te hoog cholesterol of antidepressiva bij neerslachtigheid. Soms wilt u deze liever niet gebruiken of kunt u deze niet gebruiken in verband met de wisselwerking met een ander middel dat u gebruikt. Dan kunt u bij VitamineMan een biologisch alternatief bestellen dat u kan helpen bij deze klachten. Heeft u al eens voedingssupplementen besteld bij Vitamineman? En werd uw bestelling inderdaad goed en op tijd geleverd? Wat vindt u van de kwaliteit en de prijs van de producten?

  Over VitamineMan

  VitamineMan is een werknaam van BergaMet Nederland BV. Zij zijn een bedrijf dat voedingssupplementen aanbiedt die met zorg zijn geproduceerd en samengesteld in een gecontroleerde omgeving. Door zich te verdiepen in klinische onderzoeken bieden zij alleen de beste kwaliteit en de best werkende varianten aan. Zij verkopen uitsluitend via internet.


  Wat raadt Dr. Phil aan, als het gaat om vitamines en vitaminesupplementen?

  Diensten

  Op de homepage van VitamineMan vindt u in de linker kolom vier categorieën met producten. De eerste drie zijn biologische varianten van: antidepressiva, ontstekingsremmers en slaapmiddelen. Dit zijn dus middelen die u op biologische wijze kunnen helpen in tegenstelling tot de gangbare chemische medicijnen die u bij uw apotheek verstrekt krijgt. Chemische middelen kunnen namelijk bijwerkingen geven of slecht samengaan met andere medicatie. Daarom biedt VitamineMan deze alternatieve supplementen aan op basis van biologisch geteelde kruiden. In de vierde categorie vindt u het merk 88Herbs bij VitamineMan. Dit is een merk dat verschillende levens verbeterende voedingssupplementen aanbiedt. Zo vindt u er bijvoorbeeld een middel om uw stress te verlagen en uw focus te verhogen. Ook vindt u onder dit merk een middel genaamd Magnesium Bisglycinaat. Een product voor het verminderen van kramp, vermoeidheid, stress en depressie.

  Wanneer u op een product in de winkel klikt, krijgt u een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheid van de verschillende ingrediënten van het supplement. Ook geven ze hier verschillende waarschuwingen aan waar u op moet letten voordat u de voedingssupplementen gaat bestellen en gebruiken. Anderen die dit product reeds gebruikt hebben, kunnen hier ook hun review achterlaten. Wanneer u een product bij VitamineMan besteld, wordt dit, met uitzondering van zon- en feestdagen, binnen 24 uur verzonden. De pakketjes worden gebracht door Post.nl en de bezorgkosten zijn € 3,95.

  Klachten

  Ondanks dat ieder middel uitgebreid wordt beschreven kunt u natuurlijk altijd vragen of klachten hebben. Hiervoor kunt u contact opnemen met VitamineMan door middel van het invullen van een contactformulier op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via een 06 nummer.

  Heeft u de producten van VitamineMan al eens geprobeerd? Heeft u hier baat bij of juist niet, en hoe verliep het proces van bestellen? Vond u dat de producten erg duur waren, of juist niet? Deze en meer ervaringen horen wij graag van u, zodat anderen hier hun voordeel mee kunnen doen.

  Lees hier reviews en beoordelingen van klanten van VitamineMan. Hoe beoordelen zij de vitaminesupplementen, waaronder antidepressiva en cholesterolverlagers?

  VitamineMan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.8
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  9.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VitamineMan

  Uw beoordeling

  Rode Gist Rijst capsules

  Eerder schreef ik een negatief review vwb de bereikbaarheid en levering van de Vitamineman. De heer Van Dijk heeft mij opgebeld, zijn excuses daarvoor aangeboden en uitgelegd: door allerlei interne omstandigheden waren zij slecht bereikbaar. Hij heeft beloofd en ook uitgevoerd dat hij het betaalde bedrag zou terugstorten en de verkeerde levering mocht ik houden. Ik vind dat hij dit uitstekend heeft opgelost en ben nu ook zeer tevreden met de Vitamineman.

  Door: Andrea Wacker07-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Altijd snel geleverd

  Ik bestel regelmatig bij VitamineMan en dan vooral de Curcumine van Sabinsa. Die is daar namelijk goedkoop. Ook de Sleep-X heb ik geprobeerd en die bevalt prima. Je wordt er lekker rustig van en ik slaap een stuk beter door. Levering is altijd supersnel. Goede communicatie.

  Door: Bert Post13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  prima!!

  Na een vraag via email gelijk een duidelijk antwoord!!
  Kan nog niet goed beoordelen of de Sleep X die ik heb besteld goed werkt, gebruik het pas 2 dagen !! Maar ik heb goed geslapen en hoop dat het zo zal blijven!!

  Door: Ineke24-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Stuk minder cholesterol

  Al jarenlang worstel ik met mijn cholesterolgehalte. Het lukt me maar niet om af te vallen, maar ik heb nu eindelijk iets gevonden om mijn cholesterol mee te verlagen. Ik gebruik nu enige tijd tabletten van VitamineMan. Deze speciale capsules helpen het slechte cholesterol in je bloed te verlagen. De capsules zijn niet heel erg groot, dus makkelijk in te nemen. Ik merk zeker resultaat. Gezien de prijs mag dit overigens ook wel, want ik vond (en vind) de capsules nogal prijzig. Levering en service ben ik zeer over te spreken en ook het bestellen stelt niet veel voor.

  Door: Anne W. 13-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Groot aanbod van biologische producten

  In mijn zoektocht naar biologische vitamines werd ik door mijn schoonbroer geattendeerd op VitamineMan. Op deze site worden biologische vitamines aangeboden. Biologisch leven is voor mij heel erg belangrijk en tot voor kort kon ik nergens dit soort vitamines vinden. Heb er nu één keer een bestelling geplaatst en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Ga hier vast en zeker wel vaker bestellen. Het enige nadeel is de prijs. Voor biologische vitamines ligt de prijs nu eenmaal een stuk hoger, maar dat is altijd het geval bij biologische producten. Verder totaal geen klachten en zeker de moeite waard om het eens te proberen.

  Door: Annemieke Leuvens23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is VitamineMan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over VitamineMan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VitamineMan actief?

  VitamineMan is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitamineMan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.