NederlandReview

  Ervaringen Vitaminecompleet

  De meeste Nederlanders eten gezond en krijgen via hun dagelijkse portie eten voldoende vitaminen binnen. Althans, dat is de bedoeling. Maar we zijn niet allemaal even consequent en vergeten wel eens bijvoorbeeld dat een paar keer per week vis eten goed voor je is. Of soms sporten of diëten we te veel waardoor we niet voldoende vitaminen binnen krijgen. En er zijn ook dagen dat je je gewoon een beetje futloos voelt of dat je opeens last van je spieren hebt. En kinderen en 50-pussers bijvoorbeeld hebben baat bij extra vitamine D. Bij Vitaminecompleet kun je online vitaminen bestellen om je net even dat beetje vitaler, gezonder en opgewekter te voelen.

  Maar drie voedingssupplementen

  Vitaminecompleet is gespecialiseerd in Multivitamine, Magnesium en Omega-3. Ze kiezen ervoor om deze belangrijke supplementen van een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren op basis van de meest natuurlijke ingrediënten. Door zich helemaal op deze drie te richten, kan Vitaminecompleet deze kwaliteit garanderen.

  Vitaminecompleet - YouTube

  En hoe weet je nu wat je nodig hebt?

  We weten allemaal wel dat vitamine C goed voor je weerstand is. Maar hoe zit het met andere kwaaltjes? Hoe weet je nu welke vitaminen je nodig hebt bij welk probleem? Er zijn er namelijk nogal wat. Op de site van Vitaminecompleet kun je in het Kenniscentrum een onderwerp aanklikken. Bijvoorbeeld Energie. Daaronder vind je een aantal onderwerpen die met vermoeidheid te maken hebben, zoals 50+, sporten en schildklier. Bij al deze onderwerpen staat een uitleg en het soort vitaminen dat je nodig hebt. Als dat niet voldoende is, dan is er een telefoonnummer beschikbaar waar medewerkers je te woord staan.


  Hoe veilig is het?

  Vitaminecompleet is een Nederlands bedrijf met een team van gespecialiseerde academici en bestaat al sinds 1998. Voordat een breder publiek de voedingssupplementen via internet kon bestellen vanaf 2009 leverde Vitaminecompleet aan een beperkte gebruikersgroep. Het bedrijf stelt voedingssupplementen samen en produceert en levert ze op basis van de richtlijnen van de EFSA (European Food and Safety Association). Onder het kopje veiligheid vind je op de site allerlei informatie over andere interactie met medicijnen en bijwerkingen van bepaalde voedingssupplementen.

  Hoe verhoudt Vitaminecompleet zich tot de A-merken?

  De prijzen van de voedingssuplemeten van Vitaminecompleet liggen een stuk lager dan die van de A-merken. Het bedrijf bespaart op kosten als overhead, winkels, reclame en verpakking. Alle producten worden in Nederland geproduceerd en voldoen aan de strenge Nederlandse en Europese wetgeving.

  Bestellen en verzenden

  Op werkdagen word je bestelling uiterlijk binnen 24 uur na bestelling bij PostNL aangeboden. De bezorging is gratis in een doosje dat door de brievenbus past. Voor verkeerde bestellingen kun je je beroepen op de herroepingswet en binnen 14 dagen het product terug sturen. Op de website is hier een formulier voor.

  Ben jij een vitaminegebruiker en heb je wel een iets bij Vitaminecompleet besteld? Laat ons bij NederlandReview weten wat je ervan vindt. Doen de producten wat er beloofd wordt en klopt de levertijd? En krijg je goed advies? En ben je van plant voedingssupplementen bij Vitaminecompleet te bestellen, kijk dan eerst bij NederlandReview om te lezen wat anderen ervan vinden.

  Ervaringen en beoordelingen van gebruikers van Vitaminecompleet lees je hier!

  Je krijgt er net wat meer energie van en zorgt ervoor dat je niet ziek wordt. Lees hier de ervaringen met voedingssupplementen van Vitaminecompleet.

  Vitaminecompleet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vitaminecompleet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vitaminecompleet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vitaminecompleet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vitaminecompleet actief?

  Vitaminecompleet is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vitaminecompleet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.