Vitamine World

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vitamine World

Als je denkt aan de naam Vitamine World Company komt het woord gezondheid al snel
naar boven. dit komt door de diensten die er worden verricht. Deze diensten hebben met de gezondheid van de mens te maken. Maar hoe zijn de ervaringen van de klanten met de producten van Vitamine World Company? Lees hun reviews hier!

De geschiedenis van Vitamine World

Het bedrijf is in 1977 opgericht door Arthur Rudolph. Na goede ervaringen en berichten van de klanten over de producten, begon Vitamine World een retailbedrijf in Noord-Amerika. In het retail bedrijf begon Vitamine World meer vitaminen en mineralen onder hun naam door te verkopen. Dit systeem van verkopen zet zich tot heden voort.

De diensten van Vitamine World

Het binnen halen van positieve cijfers is een van de belangrijkste factoren voor het bedrijf. Deze factoren geven je een indicatie of de diensten en producten goed worden ontvangen door de klanten. Daarom is de belangrijkste dienst voor Vitamine World ervoor zorgen dat de producten naar wens zijn. 

De werkzaamheden van Vitamine World

De werkzaamheden zijn ervoor zorgen dat de medicijnen en gezondheidstabletten op voorraad zijn, het nalopen van de bestellingen en de producten in orde maken. Andere werkzaamheden zijn de 'track & trace' opsturen naar de juiste klant zodat alle gegevens goed worden doorgegeven, waardoor er geen miscommunicatie plaats kan vinden. Ook op de klanten reageren als er vragen zijn over het bedrijf of producten.

Waarom verkoopt vitamine B zo goed bij Vitamine World?

Vitamine B staat bekend bij Vitamine World als één van de vele vitamine die goed wordt verkocht. De verkoop van deze vitamine komt door het effect van het product, namelijk het vrijmaken van energie in voeding, hiermee wordt bedoeld het sneller activeren van energie in de voeding. Dus het gebruiken van vitamine b kan gunstig zijn voor mensen.

Wat is de visie van Vitamine World?

De visie van Vitamine World is om zo veel mogelijk mensen die een tekort aan energie komen of gezondheidsproblemen hebben te ondersteunen door hun medicijnen te bieden. Het doel is om uiteindelijk de grootste leverancier te worden in de gezondheid branche.

De producten van Vitamine World

De producten die er worden verkocht zijn voornamelijk: vitamine a, vitamine b en vitamine c. Dit zijn de bekendste vitamines onder de mensen. Ook worden er supplementen, proteïnepoeder en huidmaskers verkocht. De functies van deze producten zijn er om je in het dagelijks leven te helpen door je gezondheid op pijl te houden.

Reviews over Vitamine World

Heb jij wel eens een product bij Vitamine World gekocht, laat dan jouw ervaringen achter in een review! Zo help je anderen een goede keuze te maken om hier wel of juist niet te bestellen, dus laat je horen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)