NederlandReview

  Ervaringen Vaccinaties Op Reis

  Een vakantie naar een ver oord, klinkt als velen als muziek in de oren. Maar vergeet in het enthousiasme over de aankomende reis, de juiste voorbereidingen niet. Afhankelijk van waar de reis naartoe gaat, kan het zijn dat het verstandig is om je te laten vaccineren tegen bepaalde ziekten. Het is daarom raadzaam om je goed in te lezen, zodat je alles over inentingen te weten komt, ver voordat je het vliegtuig in stapt. Lees daarom hier in de recensies of Vaccinaties Op Reis een goed beginpunt is en laat je adviseren door de meningen en beoordelingen van de consumenten die jou voor gingen. Naast lezen, is het hier ook mogelijk om jouw mening of ervaring te delen door middel van het schrijven van een review met beoordeling.

  Voor welke landen worden reisvaccinaties aangeraden?

  Er zijn een aantal landen waarvoor een vaccinatieadvies geldt. Daar vallen bekende en mindere bekende vakantiebestemmingen onder. In de meeste gevallen heerst daar een beter klimaat dan op onze kille, regenachtige postzegel in Europa. Voor veel landen in Zuid-Amerika, Afrika en Azië geldt dan ook een vaccinatieadvies. Maar ook voor sommige Oost-Europese landen geldt dit advies, omdat bijvoorbeeld TBC (tuberculose) daar nog steeds leeft.

  De reisvaccinaties worden doorgaans volledig vergoed door de ziektekostenverzekering. Met oog op eventuele bijwerkingen of in zeldzame gevallen zelfs allergische reacties, is het wellicht raadzaam om de reisvaccinaties tijdig te gaan halen, zodat de vakantie zelf niet in het water kan vallen.

  Veel mensen gaan graag op reis, tijdens de zomervakantie, of om de zon op te zoeken tijdens de herfstvakantie of kerstvakantie

  Vakantieziekten die geen heimwee zijn

  Toeristen nemen graag souvenirs mee als aandenken aan hun reis. Reisziektes horen daar doorgaans niet bij. Denk daarbij aan ziektes als malaria, hepatitis A (voedselvergiftiging) en B (leverinfectie), zika, meningitis (hersenvliesontsteking), buiktyfus, dengue, en hondsdolheid. Gelukkig is dit allemaal eenvoudig te voorkomen door middel van een inenting met het vaccin. Door je voorafgaand aan vertrek te laten enten tegen ziektes waarvan bekend is dat deze op de vakantiebestemming voorkomen, is je lichaam in de gelegenheid hier antilichamen (ook wel antistoffen genoemd) voor aan te maken, waardoor je afweer beter functioneert op het moment van besmetting. Malaria wordt bijvoorbeeld verspreid door muggen, en je kunt niet de hele dag in een klamboe zitten schuilen. Een ziekte als encefalitis wordt in sommige gevallen via teken overgedragen. Een vaccinatiecocktail als DTP beschermt tegen bijvoorbeeld tetanus (bloedvergiftiging), wat altijd handig is en een tetanusinjectie scheelt in het geval van een verwonding tijdens een ongeluk. Let er wel op dat je tijdig die prik haalt, want anders ben je wellicht niet maximaal beschermd. Deze informatie staat in het vaccinatieschema.  Vaccinaties Op Reis

  Deze website is speciaal opgezet om aankomende en doorgewinterde globetrotters te voorzien van actuele informatie over reisvaccinaties en de mogelijkheid te bieden een afspraak voor de inenting te maken in een van de inentingspunten van ons land. De informatievoorziening en vaccintie-adviezen op de website komen van een reizigersgeneeskundigarts en zijn gebaseerd op de richtlijnen van de LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Die laatste is een onafhankelijke instantie die experts in dienst hebben op het gebied van reizigersgeneeskunde en tropengeneeskunde.

  De locaties waar mensen voor hun vakantie-entingen terecht kunnen zijn te vinden in verschillende steden door het hele land. Er zijn vestigingen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Behalve overdag, zijn veel vestigingen ook ‘s avonds en in het weekend geopend.

  Reviews voor en door consumentenervaringen

  Is de informatie op deze website up to date, actueel en betrouwbaar? Gaat het inplannen van een afspraak eenvoudig of is het een ramp? Hoe gaat het proces precies in zijn werk? Kun je ook een vaccinatiepaspoort regelen via deze website? De antwoorden op deze en allerlei andere vragen zijn terug te vinden in de recensies waarin klanten hun mening, ervaring en beoordeling delen.

  Vaccinaties Op Reis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vaccinaties Op Reis

  Uw beoordeling

  Vaccinatie

  Netjes, professioneel en snel zonder gedoe.

  Door: Sandra30-12-2020
  iris30-12-2020

  Keurig personeel makkelijk plannen, ben zeer tevreden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Corona test

  zeer fijne ervaring

  Door: rob05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pcr test met verklaring

  Min punten
  - niet telefonisch bereikbaar
  - uitslag pas na 48 uur ontvangen
  - via de aangegeven email word er vervolgens niet gereageerd (terwijl dat wel op de site word vermeld)
  - ik zie mijn review bij hun nergens terug

  Door: S.sinanaj17-02-2021
  Sani17-02-2021

  Aanbevolen moet hier Nee zijn,had ik niet gezien

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Vaccinatie

  Zeer slecht bedrijf , sturen je naar de verkeerde poli waar als je klachten hebt niet kunnen helpen en dan nog een rekening sturen dat je niet bent geweest ! Ze staan je te woord maar doen er niks mee .
  Geen sorry niks voor het ongemak . ze insmeten niks een ding staat voor op alleen zoveel mogelijk geld verdienen en zo snel mogelijk tijd !

  Door: M28-10-2020
  Sandra30-12-2020

  netjes en op tijd. Zeer tevreden

  rob05-01-2021

  zeer fijne nette ervaring snelle uitslag van de test

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Vaccinaties Op Reis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Vaccinaties Op Reis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vaccinaties Op Reis actief?

  Vaccinaties Op Reis is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vaccinaties Op Reis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.