Uwzorgshop

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Uwzorgshop

Je wilt er misschien helemaal niet bij stilstaan, maar ieder jaar ben je toch weer een jaar ouder. En hoewel er natuurlijk vele voordelen zijn aan het behalen van een hoge leeftijd zijn er ook een aantal nadelen. Één daarvan is de lichamelijke achteruitgang die je door moet maken. Gelukkig zijn er vele hulpmiddelen die je kunnen helpen zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te blijven. Maar waar kun je die rollators en scootmobiels vinden? Een winkel die ze verkoopt is Uwzorgshop. Maar zal de toiletbeugel op tijd bezorgd zijn om nog een tijd lang plezier aan te beleven? En zal de klantenservice van deze winkel je wel helpen als je dat nodig hebt? De enige manier om hierachter te komen is door reviews te lezen van andere ouderen die al voorzien zijn van hulpmiddelen van Uwzorgshop. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen wel of niet de beslissing te nemen voor Uwzorgshop te kiezen.


Over Uwzorgshop

Uwzorgshop is een winkel die zorgproducten en hulpmiddelen voor ouderen aanbiedt. Ze hebben ruim 7 jaar ervaring in het verstrekken van hulpmiddelen die je leven als oudere wat makkelijker kunnen maken. Ze hebben een showroom in Tilburg waar je hun producten in het echt kunt bekijken. In hun winkel en webshop kun je dus allemaal zorgproducten voor ouderen vinden. Zo zijn er scootmobielen die je heel wat mobieler kunnen maken. Er zijn scootmobielen met 3 en met 4 wielen. Verder zijn er nog kleine scootmobielen, opvouwbare scootmobielen en speciale scootmobielen. Ook is er regenbescherming en weersbescherming zodat je altijd droog overkomt. Ook heeft Uwzorgshop een assortiment rolstoelen. Mocht je nog wel redelijk kunnen lopen dan heb je misschien wel wat aan één van hun rollators of andere loopondersteuning. Naast mobiliteitshulpen zijn er ook aanpassingen voor je huis. Voor je badkamer zijn er bijvoorbeeld toiletbeugels, toiletstoelen, toiletverhogingen en toiletkaders. Zo kun je veiling naar de wc wanneer de behoefte opkomt. Je badkamer kan veiliger worden gemaakt met hun badhulpen, lichaamsverzorging, badplanken, opstapjes, doucheschermen, douchestoelen en douchekrukken. Verder zijn er nog meubels zoals geriatrische zetels, werkstoelen, hoog/laag zorgbedden, tafels en stoelen om makkelijker op te staan. In hun categorie eten en drinken vind je polsgewrichten, aangepast bestek, borden en bekers. En hun categorie gezondheid bevat hulpmiddelen voor incontinentie, aambeien, orthopedie,, Parkinson, en dementie. Denk hierbij aan matrasbeschermers en trapsimulators.
Diensten van Uwzorgshop

Je kunt gewoon een rollator of toiletverhoging bestellen via Uwzorgshop’s website. De bezorgservice van deze zorgwinkel zal de mobiliteitshulp of badplank dan netjes bij je thuis bezorgen. Ook heeft Uwzorgshop een klantenservice om vragen te beantwoorden en eventuele problemen uit de wereld te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Uwzorgshop

Maak jij al gebruik van één van de mobiliteitshulpen of andere hulpmiddelen van Uwzorgshop? Dan kun je ons vast meer vertellen over deze webshop voor ouderen. Helpen hun rollators, scootmobielen en rolstoelen je echt om je makkelijker te verplaatsen? Maken hun toiletbeugels en badplanken je huis echt veiliger? Duurde het lang voor het opstapje werd bezorgd? En was zorgshop’s klantenservice vriendelijk toen je ze benaderde? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met Uwzorgshop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

gebruikte scootmobiel

3 maanden geleden een gebruikte scootmobiel gekocht en uitmuntend geholpen. Wij hadden na aankoop van de scootmobiel de accus, laten testen bij een andere scootmobiel reparateur en wij vonden het vreemd dat ze vertelde dat ze oud waren. Wij terug naar Tinus en deze nogmaals doorgemeten en bleek dat ze 100% goed waren met een officieel keuringsrapport. Wij merkte al gauw dat veel andere bedrijven graag willen verkopen! Zogenaamd versleten banden, accu's die kapot zijn. Wij hebben dit voorgelegd bij Tinus en hebben toen bij de RDW een onafhankelijk keuringsdienst laten keuren en er was niets mee aan de hand. Dus wij adviseren ga terug bij twijfel en het wordt opgelost.

J

Jacob de Rens

25-09-2021

0