NederlandReview

    Ervaringen TrainMore

    Ben jij op zoek naar een betaalbare gym om lekker te trainen? Overweeg je te gaan trainen bij TrainMore of wil je misschien toch ergens anders gaan sporten? Zoek je echt een gym om fanatiek te sporten en hecht je bij een sportschool aan het opdoen van nieuwe sociale contacten? Je bent absoluut niet de enige. In de huidige tijd waarin we leven hebben veel mensen een gezonde leefstijl hoog in het vaandel staan. Om je een goede keuze te laten maken voor een sportschool is er maar één manier, en dat is achterhalen wat klanten van TrainMore vinden. Zijn ze tevreden over de prijs, vinden ze het lekker om hier te trainen of hebben ze spijt van hun keuze? Via NederlandReview lees je de ervaringen van hun klanten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

    Over TrainMore

    TrainMore is een sportschool met meerdere vestigingen door heel Nederland. Het bedrijf waar fitness op nummer één staat, richt zich op mensen die er graag op uit trekken en ook nog eens fit door het leven willen gaan. Fitnessen om in goede vorm een favoriet festival te bezoeken. De sportschool gelooft daarnaast sterk in het feit dat sport zorgt voor meer energie en levensplezier. Je kunt bij TrainMore zelf trainen, maar ook onder begeleiding van een personal trainer. Er zijn tevens verschillende groepslessen waar je aan mee kunt doen.

    De drang om de sterkste te zijn - TrainMore in Zaken

    Abonnementen TrainMore

    TrainMore is flexibel als het gaat om abonnementen. Jij kunt kijken welk abonnement het beste bij je past. Er zijn drie abonnementen die je kunt afsluiten. Je kunt kiezen uit het reguliere, black-label en non stop abonnement. Hiermee wil de sportschool tegemoet komen aan de wensen van al haar (potentiele) klanten. Er zijn ook speciale regelingen voor bedrijven zodat medewerkers voordelig kunnen sporten.

    Een bekende slogan is: “The more you put in, the more you get out!”. Deze slogan houdt in dat iedere workout wordt beloond met € 1,- korting. Een ander voordeeltje is de dagpas. Mocht je twijfelen over welk membership je het beste zou kunnen afsluiten, dan kun je eerst een gratis dagpas aanvragen. Je kunt dan gratis een keer trainen of meedoen tijdens een les in één van de gyms van TrainMore.

    Als je je abonnement wil opzeggen is dat mogelijk via een speciaal digitaal formulier. Je moet die invullen en verzenden. De sportschool verzoekt feedback te geven als je je abonnement opzegt. Ze willen graag weten hoe ze zaken kunnen verbeteren.

    Klachtenafhandeling

    Heb je een klacht over TrainMore? Het bedrijf is aangesloten bij NL Actief. Dat betekent dat de Algemene Leveringsvoorwaarden van NL Actief tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad. Hierin staat veel bruikbare informatie zoals de afhandeling van klachten.

    Review

    Ben jij bekend met TrainMore? Heb je er een abonnement of heb je er in het verleden gesport? Jouw mening telt! We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen. We kunnen het zeer waarderen als je hier een review achterlaat. Hiermee help jij andere de juiste keuze te maken. Zelf heb jij profijt van de reviews die andere mensen achterlaten.

    TrainMore
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3.2
    30% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Service

    Abonnementen zijn met addertjes onder het gras. Standaard Ads on ( producten) die je zelf uit moet zetten. Anders krijg je de rekening gepresenteerd

    Door: Tineke27-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    waardeloos gedrag

    Er is crisis in het land. Alle sportscholen dicht. Ondernemers voelen het, dat ben ik zelf ook. Ik kap alle kosten dus ook sportschool. Maar Trainmore blijft rustig doorvorderen zonder enige communicatie. Als ik de incasso stop zet, krijg ik een navordering via een incassobureau. Wat een waardeloos gedrag.

    Door: loes24-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lidmaatschap

    Onlangs een rekening van €240 euro betaald wegens niet kunnen sporten tijdens de corona en dat ook nog via een incasso bureau. Vervolgens betaal je dat en wil je het weer oppakken, kun je niet sporten omdat ze dat waarschijnlijk niet in hun administratie hebben verwerkt en de klantenservice vind het denk ik wel prima zo, want je krijgt na een week geen antwoord terug. Dit verklaart natuurlijk ook wel waarom er geen telefoonnummer beschikbaar is.
    Heel jammer dit en dan heb ik de persoonlijke service in de gym nog niet benoemd.

    Door: R11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Abbonoment

    Waardeloze klantenservice. Reageert pas na weken of maanden en komt telkens met hetzelfde, juridische niet onderbouwde, antwoord maar stuurt wel een incassobureau achter ja aan.

    Door: Anoniem07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lidmaatschap sportschool

    Helaas laat de klantenservice veel te wensen over. Reageren heel laat of niet op vragen over het abonnement. Bij aanvang van het abonnement wordt je vertelt dat er een gesprek met een personal trainer zal zijn... ik zit daar na 18 maanden nog op te wachten eerlijk gezegd. In de sportschool bemoeien begeleiders zich nergens mee, wat vooreen aantal mensen juist prettig zal zijn. Sportfaciliteiten zijn ok. Machines werken en doen wat ze moeten doen. Leuk is dat er een sauna'tje bij zit. Als je na de eerste maand groepstrainigen of begeleiding wil, moet je daarvoor betalen. De maand gratis sporten is altijd extra, dus je abonnement gaat pas na die gratis maanden in. Dit kom je tegen als je gaat opzeggen. Het is een prijsvechter, en dat merk je.

    Door: Alexander06-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Studenten abo

    Ik vind de klantenservice zeer ondermaats
    Dreigen met incasso en proberen je te laten doorbetalen tijdens de lockdown COVID-19

    Het probleem is nog steeds niet opgelost

    Ook na 1 x proefles zit je direct aan je abo vast ....
    Ik vind dit een hele slecht zaak en zal ook niemand adviseren om daar een abo te nemen
    Niet doen dus

    Door: Jol03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement

    Medewerkers in de sportschool zijn superaardig.
    Maar het concept van TrainMore is zeer onpersoonlijk. -De "klantenservice"reageert niet of heeeel laat op je mailtjes. Klanten boven de 35 jaar zijn niet welkom, in eigen woorden: "Gericht op publiek tot 35 jaar".

    Door: Margot Niesthoven26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sport abonnement

    Klantenservicemedewerkers zijn achterbaks en proberen geld af te troggelen door middel van incassobureau.
    Mijn vriendin was zwanger en heb gevraagd om het contract te bevriezen waarop ze het contract hebben beëindigd en de hoofdsom hebben neergelegd bij boeder incasso gevestigd in Haarlem.

    Door: Claudia02-04-2020
    Patricia30-04-2020

    Ik wilde mijn lidmaatschap opzeggen. Ik had destijds gekozen voor een 2jarig contract. In aug. 2018 heb ik mij ingeschreven en vervolgens kreeg ik, toen ik op wilde zeggen, te horen dat het contract per okt.2020 wordt beëindigd. Ik gaf aan dat als ik in aug. lid ben geworden dus ook graag per aug. op wilde zeggen. Zei de mevrouw van Trainmore dat ik de eerste 2 maanden 'gratis sporten' heb gekregen en dat mijn lidmaatschap dan ook pas in okt. in is gegaan..... Dus ik leg haar (verbaasd als ik was) uit dat ik dan toch geen 2 maanden 'gratis' heb gesport, als ik vervolgens in 2020 nog 2 maanden extra moet betalen omdat mijn lidmaatschap met 2 maanden wordt verlengd! Uiteindelijk heb ik een klacht ingediend. En hebben ze de beëindigen alsnog verschoven naar aug. maar wat ik hier dus mee wil zeggen is dat, wanneer je er niet op let, ze je zo op proberen te lichten. Net als dat ik nu niet voor de sportschool wil betalen, immers, ze zijn gesloten en ik kan geen gebruik maken van de faciliteiten. Krijg ik alsnog de rekening, en vervolgens gooien ze er allemaal kosten bovenop. Op een gegeven moment was de factuur €85 ipv €40, dat zou dus betekenen dat ze er na de eerste herinnering meer dan de helft bovenop gooien! En als je contact met ze op probeert te nemen, reageren ze pas na 2 weken terwijl ze er in de tussentijd rustig weer €60 bovenop gooien. Uiteindelijk betaal ik het dan maar omdat ik niet verdere verhogingen wil krijgen, maar dat is toch te gek voor woorden!

    Anne05-08-2020

    Precies hetzelfde verhaal bij mij! Belachelijk!

    Jaimie18-08-2020

    Ze zijn inderdaad écht achterbaks. ALs mijn contract verlopen is kom ik er never nooit meer terug.

    Margot26-08-2020

    Hier het zelfde verhaal. Word geen lid van deze sportschool.

    Eli03-09-2020

    Same exact problem here, in addition they charged me undisclosed upgrade fees that I didnt know were added at sign up and refused to refund it. This business are scammers. I feel like people in the same situation need to get together and file one big law suit against this fraudulent business

    Alexander06-09-2020

    Er zijn zeg maar nogal wat kleine lettertjes... en TrainMore slaat daar graag mee om de oren.

    Adriaan02-10-2020

    Exactly the same situation! They said even though I signed up September 2019 my contract expires December 2020. I couldn't get ANY customer support to explain this to me. No email responses. Even at my local gym they didn't help and just shrugged and said I have to send another email via the website. Finally, I got someone on the line on Facebook and after a LOT of arguing I wrote: "Please point out for me WHERE it is explained like this anywhere in the website or sign-up procedure. Nowhere is it explained that I am paying 12 months for a 14 month membership instead of that I'm paying 10 months for a 12 month membership. I signed up for the gym on September 2019 for a 12 month membership. Please point me to any explanation online or in the signup process that states that my 12 month contract only started on December. I have sent multiple emails, and I have not received ANY help or communication from Trainmore. Only via Facebook am I getting ANY response. I even went to my branch to talk to the staff, who couldn't help me and told me to send another email." Then they kind of buckled and replied: "You joined at 30-9-2019, so I corrected the end date of your contract to 1-10-2020. I see you also cancelled your contract at 16-9-2020, therefore I ended your membership at 1-11-2020 including one calendar month notice. Enjoy your day" Such a scam. They KNOW they are wrong because it is NOWHERE communicated that you sign up for 2 free months and only THEN does your 12 month contract start. Not to mention all the other extra costs, such as the sneaky opt-out for the extra upgrade services that you 'trial' when you sign up, for which I had to pay 2 extra months because by the time you realize that they have started charging you for flavored water they can only 'cancel' your upgrade in the NEXT month. They try to get extra money out of you through every possible sneaky tactic in the book. Disgrace.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    .

    .

    Door: Anoniem05-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Fiets graag om voor deze sportschool.

    Train more motiveert mij om extra te sporten en ik heb dat steuntje gewoon nodig. Daarnaast vind ik de sfeer in mijn sportschool erg goed.
    Ik fiets graag een stukkie om om na mijn werk even te sporten hier en daarom houd ik het al een aantal weken vol nu.

    Door: Mariana08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over TrainMore

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is TrainMore een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over TrainMore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is TrainMore actief?

    TrainMore is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TrainMore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.