Totalbodyshop

4

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Totalbodyshop

Ben je op zoek naar supplementen om meer kracht te onwikkelen? Wellicht is Totalbodyshop een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Totalbodyshop bekend zijn.


Wat is Totalbodyshop?


Bij Totalbodyshop kun je supplementen kopen om meer kracht te ontwikkelen. Het bedrijf is gevestigd in Emmen. Het bedrijf richt zich op sporters die resultaten en gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit is voor sportmensen die progressie willen boeken en tegelijkertijd geen concessies willen doen op hun welzijn. De organisatie bestaat uit jonge medewerkers. De online shop verkoopt exclusieve kwaliteitsproducten binnen heel Europa. Het bedrijf stelt onderscheidend bezig te zijn ten opzichte van andere bedrijven. Dan hebben we het bijvoorbeeld over eiwitpoeder en creatine.


Bestellen


Er wordt door de medewerkers van Totalbodyshop aangegeven dat je er rap, simpel en bijna altijd gratis en veilig kunt bestellen. Mocht je voor 16:30 uur een bestelling doen, zal deze dezelfde werkdag nog worden verzonden. Bestellingen van meer dan € 50,- zullen worden bezorgd zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. Mocht je voor minder dan € 50,- bestellen, dan zijn de verzendkosten in totaal € 5,-.


Verzenden


Het bedrijf werkt samen met PostNL. Dit koeriersbedrijf zorgt dat de pakketten bij de klanten worden afgeleverd. Deze pakketten worden aangeboden tussen 09:00 uur en 21:30 uur. Volgens het bedrijf is het simpel om een bestelling te doen. Je kunt gerelateerde producten in je winkelmand plaatsen. Mocht je toch liever iets anders bestellen kun je de producten ook verwijderen of toevoegen.


Wetenswaardigheden


Mensen die een bestelling hebben gedaan zullen een Track&Trace nummer ontvangen. Met dit speciale nummer kun je de bestelling online volgen. Mocht het zo zijn dat je bij het bezorgen niet op het afleveradres aanwezig bent, kun je jouw bestelling ophalen bij het dichtsbijzijde PostNL afhaalpunt. Je zult een speciale code ontvangen na de eerste aanbiedingspoging. Met deze code kun je via de site van PostNL de gewenste aflever dag en bezorgadres wijzigen. Je kunt de bestelling overigens ook op een ander adres laten afleveren. Je zult dit dan tijdens het bestellen moeten invullen. Je kunt de bestelling tevens afhalen in de winkel in Emmen. Klanten zijn volgens het bedrijf van harte welkom om dit te doen.


Klachtenafhandeling


Heb je een klacht over de Totalbodyshop? Je kunt dan gebruik maken van de klachtenregeling. Deze is vastgelegd in de algemene voorwaarden van deze organisatie. Het bedrijf doet er alles aan om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Totalbodyshop raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen.


Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Totalbodyshop? Ben je tevreden over de producten van Totalbodyshop? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je vaker producten bestellen bij Totalbodyshop? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je ervaringen bij Totalbodyshop deelt op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Stacker2 Amino Liquid

Bij Total bodyschop 2 flessen Stacker2 Amino Liquid besteld en tot mijn grote spijt 1 fles geleverd gekregen. Ik heb 4 gemaild en 2 keer hun contactformulier op de site ingevuld. Reageren nergens op. Ook 4 keer gebeld maar niemand neemt op. Kortom totally belazerd. Duurste fles aminozuren ooit. Zeer spijtig dat ze met hun klanten omgaan.

R

Richard Hadderingh

02-06-2023

0