Topvitamins

8

Bestellen

6

Service

5.8

Prijs

6.8

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Topvitamins

Heeft u een mening over Topvitamins? Of bent u van plan er aankopen te doen en wilt u weten hoe anderen over deze webshop denken? Wie voor het eerst gaat bestellen bij een nieuwe site, heeft vaak baat bij de ervaringen van anderen. Dit geldt zeker ook wanneer het gaat om vitaminen, mineralen, superfoods en voedingssupplementen. U wilt natuurlijk niet voor de gek gehouden worden en wilt capsules en pillen van de hoogste kwaliteit. Lees daarom hier wat andere kopers van Topvitamins vonden. En als u besluit de webshop te gebruiken, misschien kunt u dan ook een review bijdragen. 


Over Topvitamins

Topvitamins is inmiddels al een aantal jaar bezig met het aanbieden van supplementen. De onderneming begon in 2012. De supplementen die het levert zijn natuurlijk en kennen geen enkele chemische toevoeging. Dit is een belangrijk verkooppunt voor de website. Topvitamins ziet nog voldoende groeimogelijkheden en geeft ook aan dat groeien een doel blijft voor de toekomst. Internet is daarin het belangrijkste medium om zich te uiten. Via het wereldwijde web wil Topvitamins u en anderen blijven bereiken en informeren over gezondheidskwesties. Daarmee wil het de kwaliteit van het leven voor iedereen verbeteren met behulp van een meer uitgebalanceerd voedingspatroon. Supplementen zijn de manier om dit te bereiken. 


 


Topvitamins diensten

De dienst van Topvitamins komt neer op het leveren van voedingssupplementen. Dit zijn bijvoorbeeld capsules, pillen of poeders die extra voedingsstoffen bevatten. Denk aan de verschillende vitamines, mineralen en zaken als eiwit of aminozuren. Die laatste twee zijn vooral populair onder krachtsporters en topsporters omdat ze het herstel van het lichaam bevorderen. U kunt er ook tips en advies lezen in het blog dat bij de webshop hoort. De bestellingen worden direct afgehandeld. Dat betekent dat producten die u op de ene dag voor 23.00 bestelt de volgende dag worden geleverd. Met deze service heeft Topvitamins onder meer een webwinkel keurmerk verdiend.


Klachten, complimenten, tips, contact met Topvitamins

Bent u al klant geweest bij Topvitamins en was er iets niet naar tevredenheid? De mogelijkheid om uw beklag te doen is zeker aanwezig. Allereerst staat op de contactpagina aangegeven hoe u contact kunt opnemen. Zo is er een duidelijk bezoekadres aangegeven met openingstijden. Die tijden zijn op werkdagen van 09.00 tot 21.00. Verder kunt u een contactformulier invullen of zelf een e-mailbericht schrijven. De meest directe optie is de chatfunctie die op de website wordt aangeboden. Daar kunt u direct vragen kwijt en krijgt u antwoord van een medewerker.


De voorkeur van Topvitamins gaat uit naar klachtbehandeling per e-mail. Dit staat geschreven op de website in de veel gestelde vragen sectie. De e-mails worden binnen 24 uur behandeld. In eerste instantie probeert het bedrijf de klacht zelf op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan roept het de hulp in van de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk. Retourneren is in de meeste gevallen echter gewoon mogelijk en op de website staat dan ook precies beschreven hoe men dit het gemakkelijkst doet. Lees daarvoor ook de algemene voorwaarden die op de website beschreven staan.


Keurmerken

De webshop Topvitamins heeft opvallend veel keurmerken en brancheorganisaties achter zich staan. Zo is er niet alleen een webshopkeurmerk, maar ook een verwijzing naar de organisatie rondom Natuur- en Gezondheidsproducten, de organisatie NPN. Dit betekent dat zowel het verkoopproces, als de producten die worden aangeboden door de gezaghebbende organisatie worden gewaardeerd met de hoogste kwaliteit. Deze keurmerken zijn in het leven geroepen om consumenten zoals u een indicatie te geven van hetgeen u mag verwachten als u zaken doet met een webshop zoals Topvitamins. Daarom is bijvoorbeeld ook de volledige etiketinformatie van elk product te lezen op de website. Zo kunt u voordat u een aankoop doet zien wat u eigenlijk krijgt.


Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Topvitamins. Online vitaminen en mineralen kopen als voedingssupplementen, is dat wel gezond en veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

xxx

barslechte service, product slechts geleverd na 16 dagen. De eerste zending was beschadigd, maar er werd pas actie ondernomen nadat ik zelf contact heb opgenomen. Ook bij de tweede zending werd alweer onterecht levering volgende dag beloofd, ook die levering was pas twee dagen later. Totaal geen commerciële tegemoetkoming, paraplu "Corona" werd opgestoken en dit terwijl elk bedrijf al meer dan 6 maanden tijd heeft gehad om zich aan de veranderde omstandigheden aan te passen. Geen mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende manieren van levering, de koerier GLS waarmee zij samenwerken heeft geen afhaalpunten in mijn buurt.

V

Van der Maeren

25-10-2020

0

Yup

Honestly the first time I’m reviewing a site, and I do it cause this site is that bitch. I ordered my vitamins Sunday night, and now is Tuesday midday and I received them! Thank u ????

A

Ana Stoica

19-11-2019

0

11 okt 2019

wij hebben 11 okt. een bestelling geplaatst voor € 62,90 omschrijving 305480787- met kenmerk 11500011431896730. Het zou voorradig zijn, binnen 24 uur leveren. Nu is het inmiddels 17 oktober en er is nog steeds niets geleverd. Telefoon wordt elke keer afgebroken. Wat is dit? moeten we eens op social media reclame maken? Dit is een waardeloze vertoning dat jullie niet bereikbaar zijn. stort ons geld maar terug, gaan we naar een ander.

M

m vd linden

17-10-2019

0

DHEA

ik ben zeer tevreden over topvitamins. Snelle levering en goed product meer moet dat niet zijn

R

Rita Van den Bossche

22-09-2019

0

Vitamine supplementen

Week geleden bestelling betaald en online geplaatst. Alles was voorradig gaf het systeem aan. Heb betaling met VISA verwerkt zodat de bestelling volgende dag in huis zou zijn. O ja ik heb bestelling om 13u geplaatst, welke dus ruimschoots voor de tijd is om next day in huis te hebben. Helaas is minder waar en ben ik nu ruim een weekje nog steeds aan het wachten op m'n producten. Bij het contacteren wat er aan de hand is...krijg ik excuses van...adres is niet goed opgenomen in het logistiek systeem of we hebben intern een blokkade op de orders staan maar we weten nog niet de oorzaak hiervan...ik ga ervanuit dat de zending vandaag de deur uit gaat... Je wordt er echt moe van! Heb zin om m'n VISA te contacteren en door te geven dat ze de betaling retourneren. Is voor mij de eerste keer dat ik zo iets schrijf, ondanks mijn vele online kopen en ervaringen. Maar dit kan echt niet meer. Een nette mail om je op de hoogte te houden van de status van de opdracht geeft je als klant nog een goed gevoel dat je niet voor de gek gehouden wordt. Fijn voor die paar goede reviews die ik gelezen heb.... Hoop dat het geen familie of vrienden waren van persoon in kwestie. Hopend op een goede afloop...

E

Erwin

24-07-2019

0

Tevreden

Snelle en correcte levering. Goede producten. Ik wil Topvitamins van harte aanbevelen aan alle toekomstige clienten.

E

Ellen Stefess

14-04-2019

0

Visolie supplementen online bestellen

Visolie besteld en meer supplementen. Dat doe ik altijd bij Topvitamins, het is een prettige webwinkel. Heb het telkens de volgende dag al in huis en ik bestel vaak een heleboel tegelijk, dus dan zijn de verzendkosten gratis.

J

Jager

03-02-2017

0

Goede vitamines maar wel duur

Om mijn lichaam wat gezonder te maken heb ik verschillende soorten vitamines besteld bij Topvitamins. Ik was hier zelf niet bekend mee, maar ik kan wel zeggen dat het voor mij goed werkt. Eerst had ik zo mijn twijfels bij het bestellen van producten via deze website, omdat ik er nergens iets over kon vinden. Daarom eerst een kleine bestelling geplaatst en alles werd gewoon keurig afgeleverd. Het product vervolgens uitgeprobeerd en het werkt allemaal goed. Daarom een paar weken later een grotere bestelling geplaatst en ook dit werd keurig afgeleverd. Nadeel: je betaalt er behoorlijk wat geld voor...

J

Jolanda Habers

24-01-2017

0