Topvitamins

6.6
8

Bestellen

6

Service

5.8

Prijs

6.8

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Topvitamins

Heeft u een mening over Topvitamins? Of bent u van plan er aankopen te doen en wilt u weten hoe anderen over deze webshop denken? Wie voor het eerst gaat bestellen bij een nieuwe site, heeft vaak baat bij de ervaringen van anderen. Dit geldt zeker ook wanneer het gaat om vitaminen, mineralen, superfoods en voedingssupplementen. U wilt natuurlijk niet voor de gek gehouden worden en wilt capsules en pillen van de hoogste kwaliteit. Lees daarom hier wat andere kopers van Topvitamins vonden. En als u besluit de webshop te gebruiken, misschien kunt u dan ook een review bijdragen. 


Over Topvitamins

Topvitamins is inmiddels al een aantal jaar bezig met het aanbieden van supplementen. De onderneming begon in 2012. De supplementen die het levert zijn natuurlijk en kennen geen enkele chemische toevoeging. Dit is een belangrijk verkooppunt voor de website. Topvitamins ziet nog voldoende groeimogelijkheden en geeft ook aan dat groeien een doel blijft voor de toekomst. Internet is daarin het belangrijkste medium om zich te uiten. Via het wereldwijde web wil Topvitamins u en anderen blijven bereiken en informeren over gezondheidskwesties. Daarmee wil het de kwaliteit van het leven voor iedereen verbeteren met behulp van een meer uitgebalanceerd voedingspatroon. Supplementen zijn de manier om dit te bereiken. 


 


Topvitamins diensten

De dienst van Topvitamins komt neer op het leveren van voedingssupplementen. Dit zijn bijvoorbeeld capsules, pillen of poeders die extra voedingsstoffen bevatten. Denk aan de verschillende vitamines, mineralen en zaken als eiwit of aminozuren. Die laatste twee zijn vooral populair onder krachtsporters en topsporters omdat ze het herstel van het lichaam bevorderen. U kunt er ook tips en advies lezen in het blog dat bij de webshop hoort. De bestellingen worden direct afgehandeld. Dat betekent dat producten die u op de ene dag voor 23.00 bestelt de volgende dag worden geleverd. Met deze service heeft Topvitamins onder meer een webwinkel keurmerk verdiend.


Klachten, complimenten, tips, contact met Topvitamins

Bent u al klant geweest bij Topvitamins en was er iets niet naar tevredenheid? De mogelijkheid om uw beklag te doen is zeker aanwezig. Allereerst staat op de contactpagina aangegeven hoe u contact kunt opnemen. Zo is er een duidelijk bezoekadres aangegeven met openingstijden. Die tijden zijn op werkdagen van 09.00 tot 21.00. Verder kunt u een contactformulier invullen of zelf een e-mailbericht schrijven. De meest directe optie is de chatfunctie die op de website wordt aangeboden. Daar kunt u direct vragen kwijt en krijgt u antwoord van een medewerker.


De voorkeur van Topvitamins gaat uit naar klachtbehandeling per e-mail. Dit staat geschreven op de website in de veel gestelde vragen sectie. De e-mails worden binnen 24 uur behandeld. In eerste instantie probeert het bedrijf de klacht zelf op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan roept het de hulp in van de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk. Retourneren is in de meeste gevallen echter gewoon mogelijk en op de website staat dan ook precies beschreven hoe men dit het gemakkelijkst doet. Lees daarvoor ook de algemene voorwaarden die op de website beschreven staan.


Keurmerken

De webshop Topvitamins heeft opvallend veel keurmerken en brancheorganisaties achter zich staan. Zo is er niet alleen een webshopkeurmerk, maar ook een verwijzing naar de organisatie rondom Natuur- en Gezondheidsproducten, de organisatie NPN. Dit betekent dat zowel het verkoopproces, als de producten die worden aangeboden door de gezaghebbende organisatie worden gewaardeerd met de hoogste kwaliteit. Deze keurmerken zijn in het leven geroepen om consumenten zoals u een indicatie te geven van hetgeen u mag verwachten als u zaken doet met een webshop zoals Topvitamins. Daarom is bijvoorbeeld ook de volledige etiketinformatie van elk product te lezen op de website. Zo kunt u voordat u een aankoop doet zien wat u eigenlijk krijgt.


Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Topvitamins. Online vitaminen en mineralen kopen als voedingssupplementen, is dat wel gezond en veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook