NederlandReview

  Ervaringen Topvitamins

  Heeft u een mening over Topvitamins? Of bent u van plan er aankopen te doen en wilt u weten hoe anderen over deze webshop denken? Wie voor het eerst gaat bestellen bij een nieuwe site, heeft vaak baat bij de ervaringen van anderen. Dit geldt zeker ook wanneer het gaat om vitaminen, mineralen, superfoods en voedingssupplementen. U wilt natuurlijk niet voor de gek gehouden worden en wilt capsules en pillen van de hoogste kwaliteit. Lees daarom hier wat andere kopers van Topvitamins vonden. En als u besluit de webshop te gebruiken, misschien kunt u dan ook een review bijdragen.

  Over Topvitamins

  Topvitamins is inmiddels al een aantal jaar bezig met het aanbieden van supplementen. De onderneming begon in 2012. De supplementen die het levert zijn natuurlijk en kennen geen enkele chemische toevoeging. Dit is een belangrijk verkooppunt voor de website. Topvitamins ziet nog voldoende groeimogelijkheden en geeft ook aan dat groeien een doel blijft voor de toekomst. Internet is daarin het belangrijkste medium om zich te uiten. Via het wereldwijde web wil Topvitamins u en anderen blijven bereiken en informeren over gezondheidskwesties. Daarmee wil het de kwaliteit van het leven voor iedereen verbeteren met behulp van een meer uitgebalanceerd voedingspatroon. Supplementen zijn de manier om dit te bereiken.

  The Vitamin Song

  Topvitamins diensten

  De dienst van Topvitamins komt neer op het leveren van voedingssupplementen. Dit zijn bijvoorbeeld capsules, pillen of poeders die extra voedingsstoffen bevatten. Denk aan de verschillende vitamines, mineralen en zaken als eiwit of aminozuren. Die laatste twee zijn vooral populair onder krachtsporters en topsporters omdat ze het herstel van het lichaam bevorderen. U kunt er ook tips en advies lezen in het blog dat bij de webshop hoort. De bestellingen worden direct afgehandeld. Dat betekent dat producten die u op de ene dag voor 23.00 bestelt de volgende dag worden geleverd. Met deze service heeft Topvitamins onder meer een webwinkel keurmerk verdiend.

  Klachten, complimenten, tips, contact met Topvitamins

  Bent u al klant geweest bij Topvitamins en was er iets niet naar tevredenheid? De mogelijkheid om uw beklag te doen is zeker aanwezig. Allereerst staat op de contactpagina aangegeven hoe u contact kunt opnemen. Zo is er een duidelijk bezoekadres aangegeven met openingstijden. Die tijden zijn op werkdagen van 09.00 tot 21.00. Verder kunt u een contactformulier invullen of zelf een e-mailbericht schrijven. De meest directe optie is de chatfunctie die op de website wordt aangeboden. Daar kunt u direct vragen kwijt en krijgt u antwoord van een medewerker.

  De voorkeur van Topvitamins gaat uit naar klachtbehandeling per e-mail. Dit staat geschreven op de website in de veel gestelde vragen sectie. De e-mails worden binnen 24 uur behandeld. In eerste instantie probeert het bedrijf de klacht zelf op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan roept het de hulp in van de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk. Retourneren is in de meeste gevallen echter gewoon mogelijk en op de website staat dan ook precies beschreven hoe men dit het gemakkelijkst doet. Lees daarvoor ook de algemene voorwaarden die op de website beschreven staan.

  Keurmerken

  De webshop Topvitamins heeft opvallend veel keurmerken en brancheorganisaties achter zich staan. Zo is er niet alleen een webshopkeurmerk, maar ook een verwijzing naar de organisatie rondom Natuur- en Gezondheidsproducten, de organisatie NPN. Dit betekent dat zowel het verkoopproces, als de producten die worden aangeboden door de gezaghebbende organisatie worden gewaardeerd met de hoogste kwaliteit. Deze keurmerken zijn in het leven geroepen om consumenten zoals u een indicatie te geven van hetgeen u mag verwachten als u zaken doet met een webshop zoals Topvitamins. Daarom is bijvoorbeeld ook de volledige etiketinformatie van elk product te lezen op de website. Zo kunt u voordat u een aankoop doet zien wat u eigenlijk krijgt.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Topvitamins. Online vitaminen en mineralen kopen als voedingssupplementen, is dat wel gezond en veilig?

  Topvitamins
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Topvitamins

  Uw beoordeling

  Visolie supplementen online bestellen

  Visolie besteld en meer supplementen.
  Dat doe ik altijd bij Topvitamins, het is een prettige webwinkel. Heb het telkens de volgende dag al in huis en ik bestel vaak een heleboel tegelijk, dus dan zijn de verzendkosten gratis.

  Door: Jager03-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Yup

  Honestly the first time I’m reviewing a site, and I do it cause this site is that bitch. I ordered my vitamins Sunday night, and now is Tuesday midday and I received them! Thank u ????

  Door: Ana Stoica19-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tevreden

  Snelle en correcte levering. Goede producten. Ik wil Topvitamins van harte aanbevelen aan alle toekomstige clienten.

  Door: Ellen Stefess14-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  DHEA

  ik ben zeer tevreden over topvitamins. Snelle levering en goed product meer moet dat niet zijn

  Door: Rita Van den Bossche22-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  xxx

  barslechte service, product slechts geleverd na 16 dagen.
  De eerste zending was beschadigd, maar er werd pas actie ondernomen nadat ik zelf contact heb opgenomen.
  Ook bij de tweede zending werd alweer onterecht levering volgende dag beloofd, ook die levering was pas twee dagen later.
  Totaal geen commerciële tegemoetkoming, paraplu "Corona" werd opgestoken en dit terwijl elk bedrijf al meer dan 6 maanden tijd heeft gehad om zich aan de veranderde omstandigheden aan te passen.
  Geen mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende manieren van levering, de koerier GLS waarmee zij samenwerken heeft geen afhaalpunten in mijn buurt.

  Door: Van der Maeren24-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  11 okt 2019

  wij hebben 11 okt. een bestelling geplaatst voor € 62,90
  omschrijving 305480787- met kenmerk 11500011431896730.
  Het zou voorradig zijn, binnen 24 uur leveren. Nu is het inmiddels 17 oktober en er is nog steeds niets geleverd. Telefoon wordt elke keer afgebroken. Wat is dit? moeten we eens op social media reclame maken? Dit is een waardeloze vertoning dat jullie niet bereikbaar zijn.
  stort ons geld maar terug, gaan we naar een ander.

  Door: m vd linden17-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Vitamine supplementen

  Week geleden bestelling betaald en online geplaatst. Alles was voorradig gaf het systeem aan. Heb betaling met VISA verwerkt zodat de bestelling volgende dag in huis zou zijn. O ja ik heb bestelling om 13u geplaatst, welke dus ruimschoots voor de tijd is om next day in huis te hebben. Helaas is minder waar en ben ik nu ruim een weekje nog steeds aan het wachten op m'n producten. Bij het contacteren wat er aan de hand is...krijg ik excuses van...adres is niet goed opgenomen in het logistiek systeem of we hebben intern een blokkade op de orders staan maar we weten nog niet de oorzaak hiervan...ik ga ervanuit dat de zending vandaag de deur uit gaat... Je wordt er echt moe van! Heb zin om m'n VISA te contacteren en door te geven dat ze de betaling retourneren. Is voor mij de eerste keer dat ik zo iets schrijf, ondanks mijn vele online kopen en ervaringen. Maar dit kan echt niet meer. Een nette mail om je op de hoogte te houden van de status van de opdracht geeft je als klant nog een goed gevoel dat je niet voor de gek gehouden wordt. Fijn voor die paar goede reviews die ik gelezen heb.... Hoop dat het geen familie of vrienden waren van persoon in kwestie.

  Hopend op een goede afloop...

  Door: Erwin24-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Goede vitamines maar wel duur

  Om mijn lichaam wat gezonder te maken heb ik verschillende soorten vitamines besteld bij Topvitamins. Ik was hier zelf niet bekend mee, maar ik kan wel zeggen dat het voor mij goed werkt. Eerst had ik zo mijn twijfels bij het bestellen van producten via deze website, omdat ik er nergens iets over kon vinden. Daarom eerst een kleine bestelling geplaatst en alles werd gewoon keurig afgeleverd. Het product vervolgens uitgeprobeerd en het werkt allemaal goed. Daarom een paar weken later een grotere bestelling geplaatst en ook dit werd keurig afgeleverd. Nadeel: je betaalt er behoorlijk wat geld voor...

  Door: Jolanda Habers24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Topvitamins een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Topvitamins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Topvitamins actief?

  Topvitamins is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Topvitamins gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.