NederlandReview

  Ervaringen Topvitamins

  Heeft u een mening over Topvitamins? Of bent u van plan er aankopen te doen en wilt u weten hoe anderen over deze webshop denken? Wie voor het eerst gaat bestellen bij een nieuwe site, heeft vaak baat bij de ervaringen van anderen. Dit geldt zeker ook wanneer het gaat om vitaminen, mineralen, superfoods en voedingssupplementen. U wilt natuurlijk niet voor de gek gehouden worden en wilt capsules en pillen van de hoogste kwaliteit. Lees daarom hier wat andere kopers van Topvitamins vonden. En als u besluit de webshop te gebruiken, misschien kunt u dan ook een review bijdragen.

  Over Topvitamins

  Topvitamins is inmiddels al een aantal jaar bezig met het aanbieden van supplementen. De onderneming begon in 2012. De supplementen die het levert zijn natuurlijk en kennen geen enkele chemische toevoeging. Dit is een belangrijk verkooppunt voor de website. Topvitamins ziet nog voldoende groeimogelijkheden en geeft ook aan dat groeien een doel blijft voor de toekomst. Internet is daarin het belangrijkste medium om zich te uiten. Via het wereldwijde web wil Topvitamins u en anderen blijven bereiken en informeren over gezondheidskwesties. Daarmee wil het de kwaliteit van het leven voor iedereen verbeteren met behulp van een meer uitgebalanceerd voedingspatroon. Supplementen zijn de manier om dit te bereiken.


  The Vitamin Song

  Topvitamins diensten

  De dienst van Topvitamins komt neer op het leveren van voedingssupplementen. Dit zijn bijvoorbeeld capsules, pillen of poeders die extra voedingsstoffen bevatten. Denk aan de verschillende vitamines, mineralen en zaken als eiwit of aminozuren. Die laatste twee zijn vooral populair onder krachtsporters en topsporters omdat ze het herstel van het lichaam bevorderen. U kunt er ook tips en advies lezen in het blog dat bij de webshop hoort. De bestellingen worden direct afgehandeld. Dat betekent dat producten die u op de ene dag voor 23.00 bestelt de volgende dag worden geleverd. Met deze service heeft Topvitamins onder meer een webwinkel keurmerk verdiend.

  Klachten, complimenten, tips, contact met Topvitamins

  Bent u al klant geweest bij Topvitamins en was er iets niet naar tevredenheid? De mogelijkheid om uw beklag te doen is zeker aanwezig. Allereerst staat op de contactpagina aangegeven hoe u contact kunt opnemen. Zo is er een duidelijk bezoekadres aangegeven met openingstijden. Die tijden zijn op werkdagen van 09.00 tot 21.00. Verder kunt u een contactformulier invullen of zelf een e-mailbericht schrijven. De meest directe optie is de chatfunctie die op de website wordt aangeboden. Daar kunt u direct vragen kwijt en krijgt u antwoord van een medewerker.

  De voorkeur van Topvitamins gaat uit naar klachtbehandeling per e-mail. Dit staat geschreven op de website in de veel gestelde vragen sectie. De e-mails worden binnen 24 uur behandeld. In eerste instantie probeert het bedrijf de klacht zelf op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan roept het de hulp in van de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk. Retourneren is in de meeste gevallen echter gewoon mogelijk en op de website staat dan ook precies beschreven hoe men dit het gemakkelijkst doet. Lees daarvoor ook de algemene voorwaarden die op de website beschreven staan.

  Keurmerken

  De webshop Topvitamins heeft opvallend veel keurmerken en brancheorganisaties achter zich staan. Zo is er niet alleen een webshopkeurmerk, maar ook een verwijzing naar de organisatie rondom Natuur- en Gezondheidsproducten, de organisatie NPN. Dit betekent dat zowel het verkoopproces, als de producten die worden aangeboden door de gezaghebbende organisatie worden gewaardeerd met de hoogste kwaliteit. Deze keurmerken zijn in het leven geroepen om consumenten zoals u een indicatie te geven van hetgeen u mag verwachten als u zaken doet met een webshop zoals Topvitamins. Daarom is bijvoorbeeld ook de volledige etiketinformatie van elk product te lezen op de website. Zo kunt u voordat u een aankoop doet zien wat u eigenlijk krijgt.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Topvitamins. Online vitaminen en mineralen kopen als voedingssupplementen, is dat wel gezond en veilig?

  Topvitamins
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,4

  Service

  7,4

  Prijs

  5,4

  Leveren

  9,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tevreden

  Snelle en correcte levering. Goede producten. Ik wil Topvitamins van harte aanbevelen aan alle toekomstige clienten.

  Door: Ellen Stefess14-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Visolie supplementen online bestellen

  Visolie besteld en meer supplementen.
  Dat doe ik altijd bij Topvitamins, het is een prettige webwinkel. Heb het telkens de volgende dag al in huis en ik bestel vaak een heleboel tegelijk, dus dan zijn de verzendkosten gratis.

  Door: Jager03-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goede vitamines maar wel duur

  Om mijn lichaam wat gezonder te maken heb ik verschillende soorten vitamines besteld bij Topvitamins. Ik was hier zelf niet bekend mee, maar ik kan wel zeggen dat het voor mij goed werkt. Eerst had ik zo mijn twijfels bij het bestellen van producten via deze website, omdat ik er nergens iets over kon vinden. Daarom eerst een kleine bestelling geplaatst en alles werd gewoon keurig afgeleverd. Het product vervolgens uitgeprobeerd en het werkt allemaal goed. Daarom een paar weken later een grotere bestelling geplaatst en ook dit werd keurig afgeleverd. Nadeel: je betaalt er behoorlijk wat geld voor...

  Door: Jolanda Habers24-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  Topvitamins.nl

  Schrijf zelf een review over Topvitamins

  Uw beoordeling