NederlandReview

  Ervaringen Timfit

  Timfit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in maaltijdvervangers. Je kan deze producten online via de website bestellen. Is dit een bedrijf waar jij naarstig naar op zoek naar was? Zou je weleens willen weten of Timfit de crème de la crème onder de bedrijven der ‘uitgebalanceerde maaltijdvervangers’ is? Via Nederland Review lees je wat de klanten van Timfit van dit bedrijf vinden. Hierdoor kun je straks een gerichte keuze maken waar jij je aankoop zult gaan doen.

  Over Timfit

  Timfit verkoopt online maaltijdvervangers in de vorm van maaltijdshakes en voedingssupplementen. Er worden tevens accessoires m.b.t. deze producten verkocht. Het bedrijf heeft een unieke SX-5 mix en uitgekiende dosering van micro- en macronutriënten samengesteld. Dit moet er voor zorgen dat jij de perfecte maaltijdvervanger kunt kopen.

  De maaltijden van TimFit zijn voedzaam en op eenvoudige wijze te bereiden. Ze kunnen je een hoop geld besparen. Onderzoek door het bedrijf onder haar klanten wijst uit dat de producten ook nog eens lekker smaken. Je kunt de producten van Timfit op simpele wijze integreren in het dagelijkse leven.

  Hele gezinnen kunnen profijt hebben van de maaltijden van Timfit. Je kunt de maaltijd bereiden met producten zoals mager vlees of vis en groenten. Dit is eenvoudig klaar te maken met recepten die vetvrij en koolhydraatarm zijn. Brandstof die je normaal producten zoals aardappelen, pasta en brood haalt worden tijdelijk geweerd.

  Producten die je kunt bestellen

  Je kunt bij Timfit een mooi aanbod aan maaltijdshakes en voedingssupplementen kopen. Zo kun je er heerlijke maaltijdshakes bestellen in diverse smaken zoals vanillesmaak, aardbeiensmaak, banaansmaak, chocoladesmaak en cappuccinosmaak.

  Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan ondersteunende afslank supplementen en afslankkuren. Het zijn ideale en ondersteunde voedingssupplementen die ervoor zorgen dat u afslankt. Enkele producten die momenteel worden aangeboden zijn artikelen op het gebied van spieropbouw en afvallen, vetverbranders, vetstofwisselaars, spier en vetbalans en afslankdruppels.

  Op het moment van schrijven kun je bij het bedrijf een proefpakket bestellen. Kosten zijn € 19,95. In het pakket zitten 10 maaltijden, een shakebeker, lekkere recepten en persoonlijke begeleiding. Het bedrijf schreef onlangs dat het proefpakket ideaal is om alle smaken uit te proberen en een start te maken om lekker, verantwoord en effectief af te vallen.

  Services

  Bij het bedrijf dat is gespecialiseerd in afslankproducten geldt het wettelijke bepaalde herroepingsrecht bij levering van producten. Dat houdt onder andere in dat de consument bij de aankoop van producten gedurende minstens veertien dagen vanaf de dag van ontvangst van het product door of namens de consument de mogelijkheid heeft de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Neem voor de gehele algemene voorwaarden even een kijkje op de website van Timfit.

  Klantenservice

  Bij vragen kun je ten rade gaan bij de klantenservice. Er is online een contactformulier die je kunt gebruiken, je kunt mailen naar info@timfit.com, gebruik maken van de chatfunctie en bellen via telefoonnummer 020 893 22 89.

  Heb jij ervaring met Timfit?

  Ben jij al klant bij Timfit? Koop jij al maaltijdvervangers via dit bedrijf? Jouw mening over de producten van Timfit telt! En niet zo’n klein beetje ook. Door jouw mening en visie over het afslankassortiment van Timfit kunnen andere personen een beslissing nemen. Wij zouden het fantastisch vinden als jij hier een review achterlaat. Alle reviews lees je bij NederlandReview.

  Timfit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hier hebben ze LEKKERE maaltijdvervangers

  ik had hier maaltijdvervangers besteld en mijn bestelling was gelukkig snel binnen
  ik vind niet alle maaltijdvervangers even lekker maar ik heb nu mijn eigen merk gevonden dat ik WEL lekker vind. ik bedoel, het gaat er natuurlijk niet om dat het lekker is per se maar dat je gewoon gaat afvallen maar sommige zijn gewoon echt heel goor... Die ze hebben bij timfit vind ik gelukkig wel heel lekker, vooral die met chocoladesmaak... zo kan ik dit dieet gewoon beter volhouden want ik heb minder snackbehoefte en ga dus niet nog extra zitten eten terwijl dat niet mag.
  dus mijn tip is de chocoladesmaak!!

  Door: Joke 12-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Timfit

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Timfit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Timfit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Timfit actief?

  Timfit is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Timfit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.