NederlandReview

  Ervaringen TakeDaily

  Heb je een vitaminetekort of verlangt je lichaam naar wat extra hulp buiten de gezonde voeding om? Dan kan het zijn dat je supplementen overweegt. Hier kun je recensies met meningen en beoordelingen lezen van de consumenten die jou voorgingen, maar zelf een review van jouw ervaring schrijven, kan uiteraard ook.

  Vitaminetekort

  Goede voeding is belangrijk, maar soms heb je gewoon behoefte aan wat extra’s. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je lichaam zelf geen vitamine D aanmaakt, ook al sta je de halve dag in de zon. Zeker als de pensioenleeftijd in zicht is, is bijslikken verstandig. Ook B12 is een beruchte vitamine als het om tekorten gaat. Hoewel het vaak toegeschreven wordt aan een vegetarisch of veganistisch dieet, komt dit tekort ook vaak voor bij vleeseters.

  Hoe weet je wat je nodig hebt?

  De snelste en makkelijkste manier is bloed laten prikken bij de huisarts en dat te laten onderzoeken. Dan weet je zeker of en waar je tekorten hebt. Maar zelfs als je dat gedaan hebt, kan je wellicht twijfelen over waar je misschien extra behoefte aan hebt. In het geval van een zwangerschap bijvoorbeeld, of als je aan het afvallen bent. Andere wensen waar vitamines bij kunnen helpen zijn het hebben van meer energie of soepeler bewegen. Daarnaast vreet de hoeveelheid stress die we vandaag de dag kunnen ervaren ook een hoop weg.


  In groente en fruit zit veel vitamine C

  Take Daily

  Dit is een van de webshops waar je terecht kunt voor voedingssupplementen om extra vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Naast kant en klare supplementen met specifieke doeleinden, kun je ook een snelle test doen door vragenlijst invullen. Het persoonlijke advies of aanbeveling wat daaruit voorkomt, geeft een indruk van wat past bij jouw situatie en lichaam. Je kunt een pakket samenstellen van minimaal twee en maximaal vier soorten supplementen. Deze staan ingedeeld op Basic Vitaminen, Leefstijl, Eetpatroon, en Omega-3. Dan kies je voor wat voor periode je voldoende in huis wilt hebben. Dit kan een maand zijn, maar drie maanden is bijvoorbeeld ook mogelijk. Maandelijks krijg je een pakketje in de brievenbus met de supplementen voor die maand. De samenstelling van de supplementen wordt automatisch aangepast aan het seizoen, maar zelf iets aanpassen is ook mogelijk via het persoonlijke account.

  Recensies voor en door gebruikers

  Hoe precies is die test met die vragenlijst? Kun je ook van het advies afwijken? Hoe werden de bevindingen eigenlijk door de consument bevonden? Kon zij zich hierin vinden? Merkten zij een positief verschil dankzij de supplementen? En hoe beviel het mensen die hun vitaminenpakket zelf hebben samengesteld? Gaat die verzending via de post soepel? Wat doet het bedrijf als een zending niet is aangekomen? Functioneert dat account prettig en snel? Is opzeggen eenvoudig? Weet jij het antwoord op deze en vele andere vragen? Schrijf dan gerust vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening. Recensies en beoordelingen van eerdere consumenten, helpen geïnteresseerden enorm bij het vormen van een beeld en het maken van een keuze. Alvast bedankt!

  TakeDaily
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TakeDaily

  Uw beoordeling