Superfoodstore

Alle reviews

Superfoodstore

17% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  d.d. 01-03-2021

  My order of Euro 303,00.

  I ordered many products from the Superfoodstore.nl.

  I receive an email that my products were no longer available.

  After a while, 2 hours, I was emailed again, with the information, that even more of my products were not available.

  I paid Euro 171,00 to Mollies.

  After I had paid, I receive a strange email, saying that I needed to pay another Bank nr. ING. This was without a ''FACTUUR/Factuurnr. '' The person writing this email, did not even write their name.

  It is now 3 days on...and I have not receive my Euro 171,00 returned by Mollies.

  I have decided to no longer purchase from this company. This is the second time that I have had this experience.

  I advice you to be very careful.

  What is on the website, is not the true availability.

  One can rather purchase from the Ekoplaza and the Koopjesdrogisterij. They have very good service.

  sincerely
  Mo

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DON'T ORDER, YOU'LL NEVER SEE THE GOODS NOR YOUR MONEY BACK!

  Scammers, avoid! If your order is lost and not delivered, they will ignore you and will not offer any help or a solution, nor give your money back!
  Wish I read the other reviews on Google warning of the same problem before I ordered!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  €260,-

  Voor 260 euro aan spullen gekocht. Order is afgekeurd, geen contact mogelijk, geen spullen en geen geld terug..
  MENSEN KOOP HIER NIET!!!

  Weet even niet hoe De bovenstaande review te verwijderen.
  Contact gekregen en alles is opgelost en de producten zelfs al in huis.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakken melk en zorgartikelen.

  Zorgeloos bestellen en ontvangen is er niet bij, dit was de tweede en laatste keer dat ik gebruik maak van Superfoodstore.
  1e bestelling: 5 pakken melk van de 15 niet bezorgd, nalevering kwam maar niet aan, na wat bellen is de melk bezorgd, met vriendelijke klantenservice.
  2e bestelling, 1 pak melk van de 15 niet bezorgd, vriendelijke klantenservice, het geld zal worden teruggestort, maar ik zal dat zelf in de gaten moeten houden.
  Veel artikelen niet op voorraad is ook jammer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Arcorbinezuur jacob hooy

  Ik kocht hier bijna 3 weken geleden ascorbinezuur van jacob hooy, ik heb nu 3 keer gebeld, en 2 contact formulieren ingevuld. Door de zogenaamde klantenservice word ik afgepoeierd met het verhaal dat zij niet voor dit bedrijf werken maar een tussen persoon zijn. Via contact formulier krijg ik nul reactie behalve dat mijn contact formulier verzonden is,als bevestiging. Ik heb mijn geld terug gevraagd, en inderdaad dit bedrijf is een oplichter!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superfoods

  Wat er goed gaat is het betalen en afronden van de bestelling.

  Met als minpunten dat de bestelde producten nooit geleverd worden. De klantenservice niet thuis geeft.

  Frauduleuze firma.. probeer al weken mijn geld of bestelling te krijgen.

Anderen bekeken ook

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Herbafit
1 reviews

Je gezondheid is behoorlijk belangrijk. Daarom moet je er ook voor zorgen dat je de juiste vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen binn...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Superfoodstore

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gezonde producten verkoopt? Superfoodstore zou dan voor jou weleens de uitkomst kunnen zijn. Lees wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

Wat is Superfoodstore?

Onder het motto 'neem je gezondheid in eigen hand' wil superfoodstore een natuurlijker, gezonder en beter alternatief bieden dan hetgeen wat er op dit moment al op de markt wordt aangeboden. De organisatie welke zich richt op gezonde producten stelt dat veel producten op dit moment allerlei additieven en toevoegingen bevatten die het lichaam van de mens uit balans brengen. Daarnaast wordt aangegeven dat personen meer stress ervaren als ze last hebben van overgewicht. Daarnaast hebben zij minder energie en/of lijden ze soms aan de depressies. Volgens Superfoodstore zijn de problemen voor een groot deel op te lossen door de goede voeding en juiste voedingseducatie. Het bedrijf laat weten te staan voor gezondheid, geluk en bewustwording. Je kunt artikelen kopen die zijn onderverdeeld in de volgende categoriesoorten, te weten: superfoods, natuurvoeding, gezondheid, verzorging, alternatief en ontspanning. Op het gebied van superfoods moet je denken aan verschillende soorten producten zoals zaden, oliën, algen & greens, cacao, poeders, noten, bijen en bessen.

Bestellen en bezorgen

Aankopen worden door PostNL afgeleverd. Bij bestellingen van boven de € 75,- worden er geen verzendingskosten in rekening gebracht. Bestellingen die op werkdagen voor negen uur 's avonds worden gedaan, zullen de volgende dag bezorgd worden. Uitzondering is een bestelling die op zondag voor negen uur 's avonds wordt gedaan. Omdat PostNL niet op maandag bezorgd wordt deze dinsdag afgeleverd.

Retour sturen

Klanten die niet tevreden zijn hebben de mogelijkheid de bestelling te retourneren. Hiervoor wordt een speciale procedure gehanteerd. Dit zal dan moeten gebeuren binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Vanaf het moment dat de retour is aangemeld heef de klant nog 14 dagen de tijd om de artikelen terug naar het bedrijf te sturen. De klant dient in eerste instantie een e-mail te sturen naar service@superfoodstore.nl. Dat is het e-mail adres van de klantenservice.

De artikelen die terug gestuurd gaan worden en het rekeningnummer voor de terug storting moeten in de mail mee gestuurd worden. Er moet ook een retourformulier ingevuld worden. Deze is online beschikbaar via de website van dit bedrijf. Op het moment dat de retour is aangekomen bij Superfoodstore ontvangt de klant een bevestiging van Superfoodstore. Deze ontvangstbevestiging wordt per e-mail verzonden. Mocht de klant een ander artikel willen ontvangen, wordt het pakket na ontvangst terug gestuurd. Het aankoopbedrag wordt binnen twee weken terug gestort op het rekeningnummer dat door de klant is doorgegeven.

Klantenservice en betaalmogelijkheden

Klanten kunnen voor allerlei zaken contact opnemen met de klantenservice. Deze zijn via telefoon en per e-mail te bereiken. Het telefoonnummer is 024-6793005 en het e-mail adres is info@superfoodstore.nl. Je kunt ook contact opnemen via een online contactformulier op de website. Je kunt via allerlei wijzen bij Superfoodstore.nl betalen. Enkele betaalvormen zijn iDEAL, creditcard en PayPal. Op de website worden alle betaalmethoden aangegeven.

Wat zijn klantervaringen bij Superfoodstore?

Ben jij klant bij Superfoodstore? Wat vind je van de producten die er worden gekocht? Ben je tevreden over de producten die je hier hebt gekocht? Zou je andere personen dit bedrijf aanbevelen? We stellen het zeer op prijs als jij je mening over Superfoodstore via deze pagina wil achterlaten.

 

 

}