NederlandReview

  Ervaringen Superfoodmarkt.nl

  Interesse in het aanbod van deze webshop in natuurvoeding, maar verder totaal onbekend met het bedrijf? Dan is het fijn als de consumenten voor jou een review van hun ervaring hebben geschreven. Dankzij hun mening en beoordeling, kun jij je een beeld vormen. Help je straks ook toekomstige klanten door een recensie te plaatsen?

  Healthy lifestyle

  Een gezonde levensstijl is begint bij de juiste voeding en voldoende beweging. Hoewel gezond eten, en dan met name de vegetarische en vegan eetgewoonten, een hot item is geweest de afgelopen jaren, kun je behalve meer groente, fruit, noten en zaden toevoegen aan je dieet, je lijf ook een extra boost geven. Naast het maken van sapjes en smoothies, zijn er namelijk ook superfoods op de markt. Dit zijn vaak gedroogde of tot poeder vermalen groenten of fruit waar een hoge voedingswaarde aan wordt toegekend.

  Heel erg groen en gezond

  Voor hen die echt back to basic willen gaan qua eten, is een raw (= rauw) dieet wellicht een optie. Weer eens wat anders dan paleo. Suikervrij zie je ook vaak en glutenvrij is ook handig als je er allergisch voor blijkt. Eigenlijk gaat het er om dat de voedingswaarden van het voedsel wat je tot je neemt zo goed mogelijk bewaard worden. Vaak komt dit neer op zelf koken, want zodra iets verwerkt is, gaat het hard. Dat is ook de rede achter conserveermiddelen. Neem bijvoorbeeld de sinaasappel. Deze blijft doorgaans rustig twee weken goed op de fruitschaal, maar zodra het een sapje geworden is, kun je de dagen gaan aftellen.


  Voedingsadvies van een Hobbit, want wat gezond is, moet natuurlijk ook lekker smaken

  Superfoodmarkt

  Dit is een online biologische supermarkt waar je niet alleen terecht kunt voor natuurvoeding, zoals (super) greens, zaden & oliën, fruit & bessen, maar ook voor non-food zoals boeken, blenders, slowjuicers, sapcentrifuges waterfilters, badzout, flessen en lunchboxen. Je kunt in deze winkel terecht voor onder andere raw food, detoxen, ontzuren en supplementen, zoals extra aminozuren, vitamines, antioxidanten, omega 3 vetzuren, probiotica en mineralen. Maar ook natuurlijke verzorgingsproducten, zoals deodorant, zonnebrand, dagcrème, fluoridevrije tandpasta, shampoo en conditioner. Olie voor in de keuken. Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, volgende werkdag in thuis bezorgd. Vanaf 55 euro is de bezorging gratis.

  Naar eigen zeggen, zijn hun producten vrij van GMO’s en onnodige vulstoffen. De supplementen zijn op natuurlijkebasis zonder schadelijke bijwerkingen of chemische toevoegingen. Of dit allemaal echt zo is? Daar zijn reviews goed voor!

  Reviews van ervaringen

  Heb jij ervaring met deze online supermarkt? Zet dan je supergezonde (uiteraard met spirulina verrijkte) shake snel aan de kant en ga er even goed voor zitten, want dan is het een mooi moment om een recensie te schrijven en jouw mening te verkondigen. Dit soort beoordelingen helpen toekomstige consumenten namelijk in het maken van hun keuze, dus nog goed voor jouw karma ook.

  Superfoodmarkt.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Superfoodmarkt.nl

  Uw beoordeling