Superfood.nl

Alle reviews

Superfood.nl

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superfood wel zoet

  Superfood of superzoet?? Want de sommig gedroogd fruit is niet te eten, zooooo zoet. Voorderest wel prima trouwens, lekker en ook snel in huis (niet goedkoop, maarja logisch). Dus een ja van mij dat ik hier nog eens zou kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  15 december 2019

  Ik heb mijn bestelling geannuleerd omdat post Nl mijn zending niet kon leveren volgens post NL zou mijn adres onjuist zijn! Post Nl heeft mij 5 maal laten weten dat de bezorger onderweg was, alhoewel ik in het verleden zonder problemen en door andere Nederlandse firma’s binnen de 2 dagen mijn pakket ontving!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bestelling komt niet aan

  op 20 mei heb ik een bestelling gedaan welke nu (17 juni) nog niet binnen is op mails of telefoon wordt niet gereageerd

Anderen bekeken ook

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Herbafit
1 reviews

Je gezondheid is behoorlijk belangrijk. Daarom moet je er ook voor zorgen dat je de juiste vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen binn...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Superfood.nl

Superfood.nl: de allerbeste voeding voor lichaam en geest makkelijk online bestellen. Soms heb je iets extra's nodig, maar je wilt geen gekke medicijnen slikken. Dan zijn superfoods de allerbeste voeding voor lichaam en geest makkelijk online bestellen Soms heb je iets extra's nodig, maar je wilt geen gekke medicijnen slikken. Dan zijn superfoods een welkome aanvulling. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met Superfood.nl voor het snel en makkelijk bestellen van jouw superfoods? Lees dan verder! 

Voor wie is Superfood.nl
Superfood is er voor iedereen die zijn gezondheid niet als vanzelfsprekend beschouwd. Mensen die op zoek zijn naar pure voeding en hun afvalstoffen snel en effectief kwijt willen. Je vindt in deze webshop honderd procent natuurlijke producten. Deze producten hebben bijzonder veel voedingsstoffen in zich die jouw lijf kan gebruiken. Bessen, bonen, vruchten en zaden werden vroeger al veel als medicijn gebruikt, maar zijn tegenwoordig verdrongen naar de achtergrond door de medische wetenschap. Maar in deze webshop geloven ze hier nog steeds in, zodat jij ook in de huidige maatschappij deze producten nog steeds kunt gebruiken. Terug naar de natuur dus!


Assortiment Superfood.nl
Op Superfood.nl vind je een uitgebreid assortiment aan artikelen die jouw gezondheid een stukje vooruit helpen. Ben je op zoek naar Superfoods? Dan vind je in deze webshop een uitgebreid assortiment aan producten. Alle producten in deze categorie zijn altijd honderd procent biologisch en zijn nooit boven de 42 graden verhit. Wellicht was je op zoek naar Rawfood snacks? Ook die vind je hier. Dit zijn repen en cereal van superfoodvoedingsmiddelen die jij direct kunt eten. Handig voor iedereen die veel en vaak onderweg is, maar wel gezond wil snacken. Eet jij al veel superfoods en wil je je lijf vooral ondersteunen? Dan vind je een uitgebreid assortiment aan supplementen, maar ook huidverzorgingsproducten die passen bij deze levenswijze.

Contact opnement met Superfood.nl
Heb je een vraag over een specifiek product, wil je graag meer weten voor je iets besteld of heb je een vraag over het bestelproces of de leveringsprocedure? Dan kun je altijd even kijken bij de veelgestelde vragen op de website. Hier vind je antwoorden van de klantenservice op de meest gestelde vragen. Zo vind je er bijvoorbeeld antwoord op vragen over online winkelen op hun site, de status van jouw bestelling en alles over retourneren. Staat jouw vraag er niet tussen of heb je opmerking, suggestie of klacht? Dan wil je snel en makkelijk direct contact opnemen. Dat kan! Je kunt hen per post, per telefoon (tijdens kantooruren) en per mail bereiken. Ook kun je bericht achterlaten door middel van het contactformulier op de website.

Reviews van Superfood.nl
Heb jij al eens iets gekocht bij Superfood.nl? Dan zijn andere mensen benieuwd naar jouw ervaringen. Kon je snel en makkelijk vinden wat je zocht in de online winkel? Hoe was het bestelproces en wat vond jij van de leveringsprocedure? En niet geheel onbelangrijk: wat was de kwaliteit van je bestelde producten? Dit zijn dingen die andere mensen graag van tevoren willen weten. Help anderen door jouw ervaringen te delen. Schrijf jij een review van Superfood.nl?

Hoe ervaren klanten de superfoods van superfood.nl? Kun je makkelijk bestellen en is de kwaliteit van de superfoods hoog? Lees reviews en ervaringen!

}