Superdrogist.com

4.5
4.9

Bestellen

3.9

Service

4.9

Prijs

4.2

Levering

41.8%

Zou hier weer kopen

Superdrogist.com

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf waar je online voedingssupplementen, geneesmiddelen, afslank middelen, kappersproducten, lichaam verzorging, huishoudelijk, parfums en make-up kunt kopen? Super Drogist stelt een dergelijk bedrijf te zijn. Ga jij vanaf nu bij Super Drogist je slag slaan? Wat vinden andere mensen eigenlijk van de dienstverlening van Super Drogist? Via NederlandReview lees je bedrijfsbeoordelingen.  


Wat is Super Drogist?


Ben je nieuwsgierig naar wat Superdrogist.com precies doet? Superdrogist.com is een drogisterij met een online webshop. In deze webshop kun je verschillende producten kopen. Super Drogist stelt hierin gespecialiseerd te zijn. Het assortiment bestaat onder andere uit geneesmiddelen, voedingssupplementen, afslank middelen, haarverzorging, kappersproducten, lichaamsverzorging, huishoudelijk, parfums en make-up. Het assortiment bestaat uit meer dan 7000 producten. Deze voorraad wordt dagelijks uitgebreid.


Er kunnen artikelen gekocht worden in de volgende categorieën: gezondheid, cosmetica, verzorging, huishoudelijk, eten en drinken, kappers benodigdheden, afro hair & beauty, telefoon accessoires.


Er is ook een winkel waar klanten terecht kunnen. Deze is gevestigd aan de Paul Krugerstraat in Rotterdam-Zuid. Deze is maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 09:00 uur tot en met 18:30 uur. Op zondag zijn de tijden vanaf 12:30 uur tot en met 18:00 uur.


Service


De speerpunten die door Super Drogist worden aangegeven zijn snelheid, gemak, laagste prijzen van Nederland en uitgebreid productassortiment. Dit levert volgens Super Drogist contente klanten op.


Service staat bij Super Drogist hoog in het vaandel. In dat kader worden gekochte producten boven de 45 euro kosteloos thuis afgeleverd. Dit geldt voor de landen Nederland en België. Er wordt aangegeven dat kosten vanaf 25 euro om precies te zijn 2,95 kosten.


Super Drogist heeft een klantenservice. Deze medewerkers zijn vanaf maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Er kan telefonisch contact opgenomen worden via telefoonnummer: 010 210 5180. Via e-mail kan er gemaild worden naar klantenservice@superdrogist.com.


Bestellen, betalen en leveren


Bestellen kan als je een account hebt. Hiervoor zul je je eerst via de website moeten registreren. Er zijn diverse betaalmethoden. Je kunt bij Superdrogist.com betalen met iDEAL via de eigen bank. Dit wordt aangegeven als de snelste methode. Dan reken je af via de eigen vertrouwde betaalomgeving. Er zijn mogelijkheden om achteraf te betalen. Dit kan in Nederland en België via Klarna. Ga je de gekochte spullen afhalen in de winkel? Dan kun je per pin en contant betalen.


Als er meerdere producten in één keer gekocht zijn dan kan het voorkomen dat een artikel niet op voorraad is. Het bedrijf wacht dan hoogstens drie dagen tot de bestelling wordt verzonden. Het kan voorkomen dat niet alle artikelen binnen drie dagen voorradig zijn. Op dat moment worden de artikelen die er wel zijn alvast verstuurd.


De producten die nog missen zullen op een later moment verstuurd worden. Super Drogist geeft aan dat je later wordt geïnformeerd over de nieuwe levertijden. Mocht je toch van de aankoop willen afzien dan is dit mogelijk. Dit kan kosteloos.


Als er voor 18:00 uur is besteld en betaald worden de producten dezelfde dag nog verstuurd. Op het moment van schrijven werkt dit bedrijf samen met DHL Parcel. Als je een bestelling hebt gedaan kun je die volgen via de Track & Trace van DHL Parcel.


Wat zijn de klantervaringen bij Super Drogist?


Heb jij weleens iets gekocht via de webshop van Super Drogist? Was je tevreden over het artikel? Wat vond je eigenlijk van de prijs? Koop je regelmatig artikelen bij Super Drogist? Wat vind je in het algemeen van de dienstverlening van dit bedrijf? Zou jij andere mensen aanbevelen met dit bedrijf in zee te gaan? We zijn enorm nieuwsgierig naar wat jij van Super Drogist vindt. Het wordt erg op prijs gesteld als je een review achterlaat. Door jou visie te delen help je andere mensen een goede aankoop te doen. Onafhankelijke reviews lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (98)

Anderen bekeken ook