Steviahouse

8

Bestellen

8.7

Service

8

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Steviahouse

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en andere producten? Één winkel die zich hier helemaal op richt is Steviahouse. Maar wat voor kwaliteit supplementen zal deze winkel verkopen? Hoe smakelijk zullen die superfoods of natuurvoeding nou echt zijn? Zal je wel baad hebben bij hun aromatherapie? Zal de bezorgservice van Steviahouse wel nieuwe pepers bezorgen voordat je oude voorraad op is, of moet je lang op je zoetstoffen wachten? En wat voor klantenservice zal Steviahouse geven als je niet helemaal tevreden bent over hun kruiden of probiotica? De enige mensen die je hier iets meer over kunnen vertellen zijn de klanten van Steviahouse. Lees hun reviews om te ontdekken of zijn misschien wel de voedingsmiddelen hebben die je nodig hebt. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je helpen te beslissen wel of niet bij Steviahouse te kopen.


Over Steviahouse

Steviahouse is een online natuurwinkel. Ze verkopen alleen maar bio natuurvoeding en verzorgingsproducten. Ze weten dat gezondheid een heel belangrijke basis is voor een goed leven. Daarom willen ze je voorzien van levensmiddel en supplementen die je eten net wat beter kunnen maken. Er zijn bijvoorbeeld zoetstoffen zoals Stevia poeder, Stevia zoetjes, Stevia zoetstof, ruwe suikers en nog veel meer. In hun categorie kruiden kun je gesneden kruiden, biologische kruiden, kruiden granulaat, gedroogde kruiden, kruidenzaden, gemalen kruiden en nog veel meer vinden. Hun categorie specerijen bevat gemalen specerijen, hele specerijen, gedroogde specerijen, biologische specerijen, specerijen granulaat, keukenspecerijen enzovoort. Maar ze verkopen ook superfoods zoals superseeds, powerfoods, supergreens, rawfoods, supersmoothies, superfruits en meer. Mocht je van een beetje piggit eten houden, dan zou je ook eens de hele pepers en pittige pepers van Steviahouse kunnen proberen. Die geven je eten een beetje meer pit. Ook zout kan wat smaak toevoegen als je eten een beetje smakeloos is. Maar zout kan ook voor andere dingen gebruikt worden. Je kunt kiezen tussen himalayazout, badzout, bronzout, Keltisch zeezout, theelichten, zoutlampen, steenzout, scrubzout en zout voor in de zoutmolen. Je kunt ook bij Steviahouse terecht voor probiotica, sport supplementen en andere supplementen. Naast ingrediënten en smaakmakers biedt Steviahouse ook natuurvoeding aan. Denk aan notenpasta’s, theeën, oliën, yoghurt en boter. Maar natuurlijk leven houdt niet op bij eten. Ook je persoonlijke verzorging is erg belangrijk. Steviahouse heeft gezichtsverzorging, mondhygiëne, anti-insecten, huidverzorging, eco wasmiddel, haarverzorging en nog wel meer. En dan heeft Steviahouse nog aromatherapieën zoals diffusers, basisoliën en etherische oliën.
Diensten van Steviahouse

De producten van Steviahouse kunnen online besteld worden. Ze worden dan bij je thuis bezorgd via de bezorgservice die Steviahouse aanbiedt. Ook is er een Steviahouse klantenservice die je kan helpen als je even wat assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Steviahouse

Wat is jouw persoonlijke mening over Steviahouse? Hoe lekker is hun natuurvoeding nou echt? Helpen hun supplementen je om je beter en gezonder te voelen? Hoeveel smaak voegen hun kruiden, specerijen en pepers toe aan je maaltijd? En kun je vertrouwen op de bezorgservice en klantenservice van Steviahouse? Schrijf je even review en vertel ons alles over deze winkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Stevia zoetjes

goede smaak stevia zoetjes en snel bezorgd

A

annemiek

29-04-2020

0

Sceptisch blijven: https://bit.ly/3bMs8ko

Wat een Steviahouse mist als enige bijzaak is dat ze minder bezig zijn met de brand er om heen. Dit is een blueprint die iedereen kan gebruiken om zo het beste uit hun marketing te halen. Eigenlijk zonder diplomatisch te denken kan Steviahouse meer gezonden stijlen verkopen zoals ze zelf zien. Ik heb natuurlijk al even de website search onder handen genomen. Dit is een product die ze makkelijk zouden kunnen bij-verkopen om alles uit hun bedrijf te halen.

D

David van der Wal

17-02-2020

0

Kurkuma capsules met peperine

Top product en snelle levering

M

Mieke ter Hedde

16-10-2019

0