NederlandReview

  Ervaringen Stevia Products

  Als je geen suiker mag gebruiken of misschien niet wilt gebruiken, was er tot een aantal jaren geleden een aantal vaste producten op de markt. Sinds 2011 is daar stevia bijgekomen. Een zoetstof die puur gebruikt kan worden, maar ook een stof die in vele producten wordt toegepast. Daardoor zijn deze geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet. De zoetstof zelf en allerlei producten kun je bestellen bij Stevia, een onderneming van Stevia Products. Hoe de ervaring van klanten is met dit bedrijf en de door hen geleverde producten lees je hier!

  Over Stevia

  Stevia is een webshop van Stevia Products uit België die haar klanten meer wil bieden dan alleen maar suikervrije producten met stevia. Hun doel is om haar klanten een uitgebreid assortiment aan suikervrije producten gezoet met stevia aan te bieden met daarbij een uitstekende klantenservice.


  Trailer voor That Sugar Film, een kritische documentaire over suiker

  Diensten
  Over de Stevia plant

  Stevia is een plant uit Zuid-Amerika die ook bekend is onder de naam sugarleaf of sweetleaf. Al honderden jaren lang wordt deze gebruikt door indianen als geneeskrachtig kruid en zoetstof. De zoete onderdelen van de plant zitten in de bladeren. Nadat deze gezuiverd en geëxtraheerd zijn, kunnen ze een zoetheidsgehalte van 400 maal die van gewone suiker behalen. Toen werd ontdekt dat Stevia naast heel zoet, geen calorieën bevatte, nam de consumptie van de plant en extracten ervan enorm toe in de hele wereld. Pas vanaf december 2011 werd het gebruik van stevia in Nederland toegelaten.


  Webshop

  In de online winkel kun je producten vinden met stevia en aanverwante producten in de volgende categorieën:

  • Stevia zoetstof
  • Stevia chocolade
  • Stevia snoep
  • Stevia jam
  • Andere producten
  • Koolhydraatarm meel
  • Erythritol

  Online kun je ook een lijst vinden van winkels en andere webshops die de producten van Stevia Products verkopen. De verzendkosten zijn € 5,95. Vanaf een besteding van € 50,00 zijn de verzendkosten gratis. Je kunt je bestelling op vele veilige manieren betalen in de webwinkel.

  Klachten

  Het enige dat wij op de website over klachtenafhandeling konden vinden was het feit dat je bij levering elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming onmiddellijk moet melden. Doe je dit niet, dan vervalt elk recht.

  Vertel hier jouw ervaringen!

  Heb jij al eens producten besteld bij Stevia? Wij horen graag van jou hoe de afhandeling van de bestelling verliep, maar natuurlijk ook wat je van de producten vond! Zo kunnen anderen beter inschatten of ze deze ook eens zullen proberen. Laat daarom hier ook graag jouw review achter!

  Wat zijn de ervaringen met Stevia? Kun je hier alle producten vinden om je dieet te kunnen blijven volgen zonder daarbij echte suikers toe te voegen?

  Stevia Products
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stevia Products

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stevia Products een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stevia Products. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stevia Products actief?

  Stevia Products is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stevia Products gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.