NederlandReview

    Ervaringen SLX21

    Wanneer je last hebt van overgewicht, geen fan bent van de sportschool en van lekker eten houd dan valt het niet mee om af te vallen. Er zijn nu echter capsules verkrijgbaar waarvan wordt beweerd dat ze je helpen om gemakkelijk kilo’s kwijt te raken. Deze worden onder andere verkocht door SLX21. Wat andere klanten vinden van de producten, de prijs en de snelheid van de levering lees je hier.

    Over SLX21 
    Bij SLX21, een webshop van Dutch Supplements, kun je twee verschillende afslankmiddelen kopen namelijk SLX21 fatburner capsules en Slimex 15 capsules. Door deze producten te gebruiken wordt de vetverbranding gestimuleerd en het hongergevoel tegengegaan. Beide werkingen helpen je om van je overtollige gewicht af te komen. De capsules zijn 100% veilig te gebruiken en voldoen aan de hoogste Europese voedselveiligheidsnormen.

    Diensten 
    Bij SLX21 kun je de volgende producten bestellen:

    SLX21 fatburner capsules 
    SLX21 fatburner capsules helpen bij het afvallen door de invloed die zij hebben op de vetverbranding. Het middel is pas in 2017 op de Nederlandse markt gekomen na uitgebreide tests en onderzoeken. De werkzame stof, Garcinia Cambogia, komt van een vrucht uit de regenwouden van Azië, die ook wel bekend is geworden als de ‘afslankvrucht’. Deze vrucht werd populair in 2002 toen dr. Oz het in zijn gezondheidsprogramma op de Amerikaanse televisie opnam. De vrucht stimuleert het lichaam om voedsel naar energie in plaats van vet om te zetten, het zorgt voor een sneller vol gevoel en het veroorzaakt een daling van het serotonine niveau, dat de drang naar eetbuien doet dalen. Bovendien is het effectief in de verbranding van het buikvet. Dankzij SLX21 kun je binnen een paar weken enkele kilo’s kwijtraken. Kortom, SLX21 is 100% veilig, duurzaam en effectief op het gebied van de vetverbranding.

    Slimex 15 capsules 
    Slimex 15 is ook een veilige vetverbrander die het verliezen van gewicht vergemakkelijkt. Dit gebeurt op een geleidelijke manier wat het jojo effect tegengaat. De ingrediënten in Slimex zorgen ervoor dat de lever de suikers die binnenkomen via de voeding niet in vet, maar in energie worden omgezet. Zo wordt de vetopbouw afgeremd en krijg je meer energie uit je voeding. Deze ingrediënten worden geleidelijk opgenomen in het lichaam. Verder zorgt Slimex 15 voor een hogere vet- en calorieverbranding, versnelling van de stofwisseling en remming van de eetlust.

    Beide afslankmiddelen zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar, van 16 tot 420 capsules, je kunt ze ook beide tegelijk aanschaffen in een combideal.

    Levering en betaling 
    Wanneer je op werkdagen vóór 14.00 uur besteld heb je het middel bijna altijd de volgende dag al in huis. Heb je een bestelling van meer dan € 50,- geplaatst, dan is de verzending gratis. Daaronder betaal je € 4,51 voor de verzending. Bij SLX21 kun je op vele manieren betalen o.a. via iDeal, PayPal, Creditcard, etc.

    Klachten 
    In de algemene voorwaarden is een uitgebreid verhaal te vinden over de aansprakelijkheid van deze leverancier. Mocht je vragen of klachten hebben, wend je dan eerst tot het salesteam van SLX21, dit kun je doen door het online formulier in te vullen.

    Wat zijn jouw ervaringen? 
    Ben jij dankzij de capsules die je kocht bij SLX21 eindelijk op een gemakkelijke manier wat overtollig gewicht kwijtgeraakt of valt de werking juist tegen? Vertel er hier over, zodat anderen weten of het voor hen ook een goed idee is om deze producten te bestellen.

    Wat zijn de ervaringen van klanten van SLX21, raken zij eindelijk eenvoudig hun overgewicht kwijt dankzij de producten die zij verkopen of toch niet?

    SLX21
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

    8,6
    100% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    10

    Service

    8

    Prijs

    8

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    slx21

    Wendy Bosch14-06-2018

    zeer tevreden over slx21, gebruik het voornamelijk in de lente om wat extra kilo's kwijt te raken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over SLX21

    Uw beoordeling