NederlandReview

  Ervaringen SlimPlus+

  Wat? Lees wat anderen zeggen over dit bedrijf! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

  Over SlimPlus+

  Slimplus is een afslankkuur van vijfentwintig dagen welke is ontwikkeld voor mannen en vrouwen, welke tijdens het afvallen gewoon en lekker willen blijven eten. Afvallen is geen afzien met dit product. De kuur is zeer uitgebalanceerd en helpt je om af te vallen en je fit en vitaal te voelen. Het afslankproces wordt ondersteunt met de kuur Slim Lean Body, Slim Vital Body en Slim Clean Body.

  Het zijn natuurlijke voedingssupplementen welke speciaal voor hun zijn ontwikkelt en onder de strenge HACCP normen wordt geproduceerd. Afvallen hoeft geen afzien meer te zijn.

  Het dieet is geen tijdelijke oplossing. Het is er voor een blijvend resultaat. Gratis online coaching, goede supplementen en een sterke nazorg helpen om een blijvend streefgewicht mogelijk te maken.
  Het is natuurlijk belangrijk om afwisselend te eten en ook om lekker te eten. Op die manier kun je een dieet ook goed volhouden.

  Slim Tea in Nepal

  Diensten SlimPlus+

  Het bedrijf helpt je om op een verantwoorde manier blijvend af te vallen. Naast een voedingsplan krijg je ook een set uitgebalanceerde supplementen welke speciale en unieke combinaties van vitamines en aminozuren kennen. Hierdoor blijven je spieren goed op peil. Het zorgt allemaal voor een efficiënte vetstofwisseling.


  Klachten, tips en complimenten over SlimPlus+

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je een klacht indienen op de site, via de mail, per post en ook telefonisch. Slimplus zal dan zoeken naar een passende oplossing. Laat je mening over hun hierover ook achter op onze site.

  Heb jij ervaring met SlimPlus+?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees de ervaringen van echte klanten van SlimPlus+. Konden zij hiermee kilo™s afvallen? Is het veilig? Hebben ze een hongergevoel? Is het duur en zijn er aanbiedingen?

  SlimPlus+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SlimPlus+

  Uw beoordeling

  kilo's afgevallen voor de feestdagen!

  Kilo's afgevallen en op tijd voor de feestdagen! In november een kuur begonnen en ik heb het zowaar volgehouden.

  Het was wel zwaar soms voor mij, maar toch heel goed vol te houden, zeker als je meteen al resultaten ziet!!

  Laat die feestdagen nu maar komen!!

  Door: Lora05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  13 kilo afgevallen

  Met die afvalkuur van SlimPlus ben ik 13 kilo afgevallen en ik houd het nu al een paar maanden zo vol.

  Het was best pittig, maar omdat ik al gauw resultaten zag, toch goed vol te houden.

  De online coaching heeft mij ook echt goed geholpen om het vol te houden en de recepten waren makkelijk te maken en nog lekker ook.

  Ik ben nieuwe kleren gaan kopen want het scheelde echt veel. De zomer was zo een stuk feestelijker dan ooit! Want ik was al jaren en jaren ontevreden met mijn gewicht, nu voor het eerst gaat het een stuk beter met ,mij.

  Door: Sas02-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is SlimPlus+ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over SlimPlus+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SlimPlus+ actief?

  SlimPlus+ is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SlimPlus+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.