Sanas

Alle reviews

Sanas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles onder een dak

  Ben erg tevreden over het bedrijf Sanas. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om in goede condititie te blijven. Daarom koop ik regelmatig voedingssuplementen en met name eiwitten om de spiergroei te versterken. In het verleden waren deze toevoegingen allemaal wat hap/snap. Dat wil zeggen: niet van een leverancier afkomstig. Ik denk echter dat de devil in the details zit. Daarmee bedoel ik dat ik denk dat je het beste resultaat bereikt als je een uitgebalanceerde balans van supplementen neemt die van een leverancier afkomstig zijn. Bij Sanas heb ik dat gevoel. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende voedingssuplementen en daardoor kan ik nu bij een leverancier terecht. Het aanbod is op de website overzichtelijk ingedeeld, zodat je heel eenvoudig kunt zien welke middelen er voor jouw relevant zijn. Het maakt immers nog wel een verschil of jouw doel is om je conditie te verbeteren, of dat je probeert om je spieren te laten groeien. Over de prijs ben ik ook alleen maar te spreken.

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Podobrace
17 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Protislank
8 reviews

Snel afvallen is iets wat iedereen graag zou willen. Er zijn verschillende webwinkels waar je allerlei producten kunt kopen om snel en gezond af te...

Sanas

Ben jij je aan het onderdompelen in de wereld van voedingssupplementen en sportvoeding? Dan ben je Sanas wellicht al eens tegengekomen. Dit bedrijf is hier namelijk volledig op gericht. Wil je meer weten over deze organisatie en weten wat anderen hiervan vinden? Lees dan verder.

Wat is Sanas?
In 1985 is Vitaphar ontstaan. Dit kwam voort uit de apothekersactiviteiten van de oprichter van Sanas, Gratien De Vos. Sanas is zijn eigen merk, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling en de productie van voedings- en sportsupplementen. Ook vandaag is dat nog steeds zo, alleen komt de leiding inmiddels niet meer van Gratien. Zijn dochter Sofie heeft het stokje overgenomen en doet dat met net zoveel passie als haar vader. Het bedrijf niet op de huidige locatie in Drongen. Dit is het resultaat van een sterke groei gedurende de jaren. Ook zijn er meerdere verhuizingen vooraf gegaan, voordat de locatie in Drongen werd gevonden. Hier zit het bedrijf echter goed, waardoor het zich volop kan focussen op de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen die precies passen bij jouw dieet of trainingsschema.

Voor wie is Sanas?
Sanas is er voor een breed publiek. We leven in een tijd waar we ons bewust zijn van ons lijf, onze psyche en onze doelen. We gaan met de volle 200% voor onze doelen. Sanas helpt jou om die doelen te bereiken. Voor elk type sport en elk type sporter hebben ze een passend supplement. Ook voor iedereen die gewoon meer energie wil of een beter uithoudingsvermogen, meer kracht op wil bouwen of juist gewicht wil verliezen en voor iedereen die zijn of haar gezonde levensstijl wil volgen heeft Sanas een passend supplement. Dus welk doel jij ook nastreeft, Sanas wil jou helpen om dat doel te bereiken.

Waarom kies je voor Sanas?
Sanas is meer dan alleen een producent voor voedings- en sportsupplementen. Ze willen jou helpen om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Je kunt dan ook een persoonlijk sportadvies opvragen. Of je nou al jarenlang sport of pas de eerste stappen zet in het sporten en bewegen: Sanas helpt je graag op weg. Mocht je al langer sporten, dan kun je een advies op het gebied van jouw sport aanvragen. je kunt kiezen uit:
- Atletiek
- Fietsen
- Krachtsport
- Balsport
- Lopen
Zo kun jij makkelijk de juiste sport- en voedingssupplementen kiezen. Al veel mensen gingen je voor. Op de website van Sanas vind je reviews van mensen die al tevreden zijn met Sanas.

Voordelen van Sanas
Het persoonlijke advies wat je kan opvragen is natuurlijk een grote plus. Want de wereld van de voedingssupplementen en sportvoeding is groot en divers. Helemaal als je net komt kijken is het heel prettig als iemand met je meekijkt en je dingen uitlegt. Wil je liever zelf kijken? Dan is de website overzichtelijk ingedeeld. Je kunt zelf zoeken en dingen bekijken. Het uitgebreide assortiment is onderverdeeld in de categorieën: Energy, Weight loss, Power, Endurance, Health en Accessoires. Als je eenmaal hebt gevonden wat je zoekt, kun hier kijken waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

Contact opnemen met Sanas
Dit bedrijf wil er zijn voor jou. Dit merk je aan de vele mogelijkheden om meer informatie te vinden over de supplementen en welke er voor jou geschikt zijn. Ze willen je helpen om een goede keuze te maken, zodat je ook daadwerkelijk profijt hebt van de producten. Je kunt een formulier invullen voor jouw persoonlijke sportadvies. Wil je contact opnemen? Dan kun je dat doen door te bellen, een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Ervaringen van anderen met Sanas
Bestel jij al jaren de producten van Sanas? Of heb je laatst een persoonlijk advies bij hen aangevraagd? Welke ervaringen je ook hebt opgedaan met deze organisatie: anderen zijn nieuwsgierig naar jouw reviews over Sanas. Dus heb jij nog op je netvlies staan hoe de producten je bevielen, hoe tevreden je bent met het persoonlijke advies en of de smaak en samenstelling van de voedingssupplementen je bevielen? Dan zouden andere sporters het heel fijn vinden als jij jouw recensie over Sanas met hen wilt delen.

Afvallen met voedingssupplementen van Sanas: werkt dit? Lees hier succesverhalen, ervaringen, reviews en tips van eerdere klanten!

}