Recepten.com

8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Recepten.com

Wanneer je eens iets anders klaar wilt maken dan anders, of nog een beginneling bent in de keuken, is het handig als je op één plaats alle informatie kunt vinden over hoe je iets moet maken. Maar dan wil je ook weten wat je daarvoor nodig hebt. Als je die twee combineert krijg je een soort kookcursus inclusief webshop. Dit kun je vinden bij Recepten.com. Niet alleen kun je bij hen informatie over verschillende kooktechnieken vinden, maar ook ideeën voor het organiseren van een speciale maaltijd en het feestelijk opmaken van een eettafel bijvoorbeeld. Wat de ervaring van consumenten is met hun diensten lees je hier op NederlandReview.


Recepten.com

Recepten.com wil een goed fundament leggen voor een zo optimaal mogelijk resultaat in de keuken. Daarom kun je bij hen terecht voor inspiratie en informatie, maar ook voor de bijbehorende producten die zij verkopen in de webshop. Zij streven ernaar om jou antwoord te geven op al je vragen met betrekking tot eten, van het klaarmaken tot het presenteren, waarbij ze iets extra’s willen toevoegen. Recepten.com zet zoals zij zelf zeggen: ‘de primaire levensbehoefte ‘eten’ terug op de eerste plaats’.Zo maak je een Koreaanse bibimbap, een recept van Allerhande


Diensten

De diensten van Recepten.com bestaan uit een aanbod voor andere bedrijven, een onderdeel genaamd ‘Inspiratie’ en de webshop. In de webshop kun je artikelen vinden in de categorieën koken, tafelen, huishoudelijk en cadeau.


Inspiratie

In het onderdeel ‘Inspiratie’ kun je van alles vinden. De drie grote hoofdstukken zijn:

  • Koken - Je kunt hier uitleg vinden over verschillende kooktechnieken als binden, roerbakken, zelf pasta maken, etc.
  • Eten en drinken – Hier vind je ideeën voor het samenstellen van een picknick, high tea, fondue etc.
  • Tafelen – Hier kun je tips vinden voor het opmaken van een eettafel, voor bijvoorbeeld de kersttafel, tafelen met kinderen, tafeldecoratie etc.

Wanneer je de verschillende artikelen leest, verwijzen ze vaak door naar artikelen in de webshop die je bij hen kunt aanschaffen zodat je het voorbeeld zelf na kunt maken. Als je bij hen een bestelling doet dan kun je deze met iDeal of Creditcard betalen. Onder € 75,- betaal je daarnaast € 6,75 verzendkosten, daarboven is verzending gratis.


Klachten

Je kunt bij Recepten.com binnen 14 dagen je bestelling retour sturen zonder opgaaf van redenen. Op alle artikelen die je bij hen besteld heb je minimaal 2 jaar garantie bij normaal gebruik. Voor klachten kun je de klantenservice bellen, of je kunt ze een e-mail sturen. Deze klachten moeten binnen 14 dagen worden beantwoord. Lukt dit niet, dan laten ze je dat weten met een termijn waarbinnen je het antwoord dan wel kunt verwachten. Als klant behoor je ze minimaal 4 weken de tijd te geven om een klacht onderling op te lossen. Gebeurt dit niet, dan is het geschil vatbaar voor de geschillenregeling.


Laat ook jouw review achter over Recepten.com!

Heb jij dankzij de tips en artikelen van dit bedrijf een zeer geslaagd etentje kunnen organiseren? Wat is jouw mening over de kwaliteit van de producten die zij verkopen? Wij horen dit graag zodat andere consumenten hiervan kunnen leren!


Wat zijn de ervaringen met Recepten.com, is het een echte aanvulling op het aanbod wat er al is op het gebied van eten en tafelen, of valt dit tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Klachten goed opgelost, fijne website

Er zijn natuurlijk veel websites waar je recepten op kunt vinden, sterker nog: je struikelt er soms over. Ik moet echter zeggen dat ik recepten.com een bijzonder aantrekkelijke website vindt, niet alleen omdat de website zo'n ruim aanbod aan verschillende recepten heeft (al is dit wel degelijk een pre), maar ook omdat de website je echt helpt met andere dingen die komen kijken bij een bijzonder diner. Zo is de tafelschikking en het opmaken van een tafel natuurlijk ook onderdeel van het presenteren van een goede maaltijd. Ik vind het fijn dat deze website daar ook aandacht aan besteedt. Daarnaast ben ik erg tevreden over de manier waarop dat dit bedrijf omgaat met klachten. We hadden een keer een product besteld en gebruikt, maar dat was toch niet naar behoren. We hadden een klacht ingediend en die klacht werd bijzonder goed opgevolgd en er werd een bevredigende oplossing geboden. Aanrader als je op zoek bent naar een website rondom koken en de producten die daarbij horen.

W

W. Ganzevles

18-01-2018

0