Puur365

7

Bestellen

3

Service

5

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Puur365

Ongekend? Wat anderen over dit bedrijf zeggen! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.


Over Puur365

Het bedrijf is gevestigd aan de De Wouwerd 39 te 5071 VZ Udenhout. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 62457187. Het is een bedrijf wat pure voeding bezorgd en levert vanuit hun webshop. Het gaat om natuurlijke producten. Waar mogelijk zijn ze ook gecertificeerd. Door de hoge controles is een hoge kwaliteit verzekerd. Vanaf 40 euro worden de producten gratis verzonden. 
Diensten van Puur365

De meest verkochte producten zijn: 
-    CBD
-    Pompoen
-    Hennep
-    Vaporizer


Klachten, tips en complimenten over Puur365.nl

Het is mogelijk om een klacht, tip of compliment kenbaar te maken via de site, per mail, telefoon en ook per post. Ze zijn dus goed bereikbaar. Hierna kun je natuurlijk een reactie van hun verwachten. 


Heb jij ervaring met Puur365? 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.


Hoe beoordelen klanten van Puur365 deze webshop met producten voor een natuurlijk, vitaal lichaam? Zijn zij gezonder, afgevallen, vitaler, gelukkiger? Zijn er sales?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

lange levertijd

Mooi online assortiment maar ik heb meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten en dat vind ik echt niet kunnen.

M

Marga

05-02-2017

0forum

Echte natuurproducten bij Puur365

Sinds enkele weken was ik op zoek naar natuurproducten die bevorderlijk zijn voor mijn gezondheid. Ik heb er het één en ander over gelezen op het internet en kwam zodoende bij Puur365 terecht. Ze verkopen hier onder meer CBD-olie, Hennepolie en pompoenpit. Ik ben begonnen met de pompoenpit. Dit beviel zo goed, dat ik later ook de hennepolie en de CBD-olie heb besteld. Ik merk dat m'n lichaam er een stuk fitter door wordt en dat geeft mij een prettig gevoel.

M

mw. Rijke

21-11-2016

0forum