NederlandReview

  Ervaringen Puur365

  Ongekend? Wat anderen over dit bedrijf zeggen! NederlandReview.nl is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

  Over Puur365

  Het bedrijf is gevestigd aan de De Wouwerd 39 te 5071 VZ Udenhout. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 62457187. Het is een bedrijf wat pure voeding bezorgd en levert vanuit hun webshop. Het gaat om natuurlijke producten. Waar mogelijk zijn ze ook gecertificeerd. Door de hoge controles is een hoge kwaliteit verzekerd. Vanaf 40 euro worden de producten gratis verzonden.


  Pompoenpitten gekocht, maar geen idee wat je ermee kunt? La Place laat zien hoe je ze kunt roosteren

  Diensten van Puur365

  De meest verkochte producten zijn:
  - CBD
  - Pompoen
  - Hennep
  - Vaporizer

  Klachten, tips en complimenten over Puur365.nl

  Het is mogelijk om een klacht, tip of compliment kenbaar te maken via de site, per mail, telefoon en ook per post. Ze zijn dus goed bereikbaar. Hierna kun je natuurlijk een reactie van hun verwachten.

  Heb jij ervaring met Puur365?

  Het is goed om ook jouw mening op Nederlandreview.nl achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Hoe beoordelen klanten van Puur365 deze webshop met producten voor een natuurlijk, vitaal lichaam? Zijn zij gezonder, afgevallen, vitaler, gelukkiger? Zijn er sales?

  Puur365
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  lange levertijd

  Mooi online assortiment maar ik heb meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten en dat vind ik echt niet kunnen.

  Door: Marga 05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Echte natuurproducten bij Puur365

  Sinds enkele weken was ik op zoek naar natuurproducten die bevorderlijk zijn voor mijn gezondheid. Ik heb er het één en ander over gelezen op het internet en kwam zodoende bij Puur365 terecht. Ze verkopen hier onder meer CBD-olie, Hennepolie en pompoenpit. Ik ben begonnen met de pompoenpit. Dit beviel zo goed, dat ik later ook de hennepolie en de CBD-olie heb besteld. Ik merk dat m'n lichaam er een stuk fitter door wordt en dat geeft mij een prettig gevoel.

  Door: mw. Rijke 21-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Puur365

  Uw beoordeling