NederlandReview

  Ervaringen Puur en Fit

  Op NederlandReview lees je wat anderen te zeggen hebben over Puur en Fit. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

  Over Puurenfit.nl

  Het bedrijf is in 2012 opgericht. Het was toen een webshop met een paar biologische producten. Vanuit een passie van echte en pure natuurlijke producten is het assortiment uitgegroeid tot een aanbod van 15.000 producten. Ze zijn allemaal speciaal voor de shop geselecteerd. Ze bevatten geen onnodige kleurstoffen, toevoegingen of chemische bestanddelen.


  Het bedrijf is vooral bekend geworden om haar superfoods. Deze zijn van een zeer goede kwaliteit en de meeste klanten doen dan ook herhaalaankopen.

  Top 10 Superfoods

  Diensten van Puurenfit.nl

  Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij onder andere aan:
  - Superfoods
  - Maca poeder
  - Spirulina
  - Acai bessen
  - Cacao poeder
  - Rauwe Cacao
  - Tarwegras
  - Chlorella
  - Goji Bessen
  - Hennepzaad
  - Chia zaad
  - Gerstegras
  - Bijenpollen

  Klachten, tips en complimenten over Puurenfit.nl

  Het bedrijf is erg gericht op de tevredenheid van haar klanten. Het is goed om een klacht kenbaar te maken. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook welkom. Het is mogelijk om ze via de website, mail, telefoon of per post in te dienen.

  Heb jij ervaring met Puurenfit.nl?

  Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

  Hou jij van pure en eerlijke producten zoals superfoods, kruiden en natuurvoeding, bio en eco? Puur&Fit biedt het aan, maar hoe zijn de kwaliteit, service en prijzen?

  Puur en Fit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Puur en Fit

  Uw beoordeling

  Waarom is alles zo duur?

  Ik hou van natuurlijke producten en heb dan ook al meermaals bij Puur&Fit gekeken. Wat telkens weer mijn verbazing wekt is de prijs van de producten die ze aanbieden. Ik heb de producten elders veel goedkoper gezien. Het kan natuurlijk zijn dat er verschil zit in de ingrediënten, maar daardoor hoeft het prijsverschil in mijn ogen niet zo groot te zijn. Heb wel eens wat bij Puur&Fit besteld en moet toegeven dat het inderdaad lekkere producten zijn. Helaas heb ik het niet zo breed en daardoor is het voor mij niet mogelijk om telkens weer van die dure, natuurlijke producten aan te schaffen.

  Door: Lies de W. 01-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Gezonde en lekkere producten bij Puur&Fit

  Ik ben iemand die gezond wil leven en ook aandacht besteed aan de productie van bepaalde etenswaren. Het moet voor mij allemaal zo natuurlijk mogelijk en het mag niet ten koste gaan van de smaak. Zodoende kwam ik bij Puur&Fit terecht. Hier heb ik de eerste keer een aantal kleine producten besteld. Ik was zeer tevreden en bestel hier nu geregeld producten. Alles wat ze verkopen is uitvoerig getest en het is ook nog eens hartstikke lekker. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

  Door: Merle S. 15-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Puur en Fit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Puur en Fit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Puur en Fit actief?

  Puur en Fit is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puur en Fit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.