Precon dieet

Alle reviews

Precon dieet

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  8,5 kilo afgevallen met precon dieet

  Ik heb dit een tijdje gedaan en dat heeft voor mij best wel geholpen. Ik ben niet zoveel kilo's kwijt als ik vooraf had gepland en gehoopt, maar toch zeker wel 8,5 kilo en daar ben ik ook best blij mee. Nu heb ik even een "pauze" genomen en dan ga ik daarna gewoon de tweede ronde doen hiermee. Ik vind het best goed om vol te houden omdat het best lekker is, vooral de shakes vind ik gewoon best wel lekker smaken en dat had ik eigenlijk niet zo verwacht, want meestal hou ik daar niet zo van of vind ik het te weinig smaak hebben. Maar hier vind ik ze best wel lekker. Het is alleen wel moeilijk dat je toch ook dingen moet laten staan. Ik hou bijvoorbeeld erg van een gezellige borrel met wat gezellige hapjes erbij, maar dat is gewoon niet zo goed als je wilt afvallen. Dus vooral dat maakt het best moeilijk soms maar de shakes en de bouillons helpen wel om het gevoel van een snack te onderdrukken.

  Dus ik vind het precon dieet best wel aan te raden, het heeft mij geholpen met het kwijtraken van 8,5 kilo en dat vind ik best een goed begin.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heel jammer!!

  Ruim een week geleden begonnen met Precon en op zich wel een paar kilo kwijt, echter zijn de shakes behoorlijk dun en de smaak is beneden niveau van de gevestigde merken.
  Daarnaast een bus aardbeien geleverd gekregen waarbij deze volledig was geopend, dus het aluminium beschermdeksel was niet meer aanwezig. Dit direct gemeld bij Precon, maar na 2 dagen nog geen reactie ontvangen, terwijl dit naar mijn mening geen normale klacht is.
  Het valt mij overigens op dat op andere sites er veel reviews worden gegeven met alleen maar de mededeling "goed of uitstekend", zonder verdere uitleg. Het lijkt mij toch dat bij een positieve levensverandering, je toch wel wat meer info wil delen over het verlies van kilo's in een bepaald tijdsbestek en hoe dat invloed heeft of het dagelijks functioneren.
  Uitermate bedenkelijk........

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks erbij, niks eraf.

  Nu 3 weken bezig. En geen honger wat echt een plus is! Nog niet echt afgevallen, maar ook niks meer aangekomen. Dus ergens gaat het goed want ik ga meestal tussendoor snoepen bij dieten. Dat is nu niet het geval, waardoor ik waarschijnlijk ook niet aankom. En ze zeggen dat je in het begin even vol moet houden voordat je verschil gaat zien, dus ik heb goede hoop. fingers crossed. Levering dus 2 sterren minder, omdat er nog niets af is. Maar misschien zal ik dat dus in de toekomst nog laten veranderen hier. Ik zeg dus JA bij nogmaals kopen, want ik ga er nog even mee door.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  In drie fases gewicht verloren

  In het verleden tal van diëten geprobeerd, maar telkens zonder succes. Begin van het jaar toch maar weer gezegd dat ik een poging wilde wagen af te vallen en begin februari de daad bij het woord gevoegd. Ik volg nu het Precon dieet. Was hier niet bekend mee, maar ik moet zeggen dat het me zeer goed bevalt. In drie simpele fases raak je behoorlijk wat gewicht kwijt. Je begint eerst met een tweedaagse startfase om je lichaam voor te bereiden. In fase 2 zorg je vervolgens dat je op je streefgewicht komt en fase 3 moet ervoor zorgen dat je het vasthoudt. Ik ben inmiddels bij fase 2 en tot nu toe gaat het me erg goed af. Het kost wat geld, maar ik heb eindelijk een methode gevonden die aanslaat. Nu nog vol zien te houden...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veel kopen voor gratis verzending

  Sinds een aantal weken probeer ik af te vallen met behulp van een Precon dieet. Hiervoor moet ik speciale spullen kopen, waaronder shakes. Het bestellen van de producten kan eenvoudig via de website van Precon, maar ik vind de prijs wat nadelig. Ten eerste zijn de producten behoorlijk duur en ten tweede hanteren ze pas gratis verzending op bestellingen vanaf 99 euro. In mijn ogen ligt dit bedrag wel heel erg hoog. Soms moet je hiervoor bijna vier producten bestellen, al hangt dit er natuurlijk wel vanaf wat je bestelt. Het dieet werkt goed voor mij, maar ik vraag me af of ik telkens zoveel geld uit wil geven om af te vallen.

Anderen bekeken ook

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Jasper Alblas
8 reviews

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op int...

Precon dieet

Wilt u ook graag zonder al te veel moeite afvallen? En dan blijvend uw gewicht kwijt zijn zonder dat u met een weegschaal aan de slag moet om iedere maaltijd af moet wegen? Of wilt u afvallen zonder dat u voor uw dieet de halve winkel leeg moet kopen aan ingrediënten voor een slanke maaltijd die u maar weinig gebruikt? Dan is het Precon dieet misschien iets voor u. Lees hier wat de ervaringen van anderen met dieet zijn.

Over Precon dieet
Precon is een bedrijf dat gevestigd is in Darmstadt. Sinds 1986 zijn zij werkzaam op het gebied van gezondheidszorg in Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Nederland. Daarbij richten zij op het BCM voedings- en dieetprogramma, dat staat voor een gezonde en optimale gewichtsverlaging- en stabilisatie. Zij werken samen met instellingen en wetenschappers op het vlak van voedingsgeneeskunde, interne geneeskunde en voeding. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de meest actuele kennis op deze gebieden toegepast worden in het BCM Programma. Om de doeltreffendheid van het BCM Programma te bewijzen werd in een grote studie, de Lean Habits Study, de verhouding tussen de stabilisatieperiode en de verandering van het eetpatroon geanalyseerd onder 8000 BCM deelnemers. In deze en andere studies werd de werkzaamheid van het programma wetenschappelijk onderbouwd. Alle producten van BCM worden naar de hoogste kwaliteitsmaatstaven geproduceerd in Duitsland. Hierbij worden enkel hoogwaardige grondstoffen gebruikt die vrij zijn van Genetisch Gemanipuleerde Organismes (GMO). Daarbij worden regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd.


Diensten
Wanneer u het Precon dieet wilt gaan volgen, vervangt u 2 van de 3 maaltijden per dag door de dieetproducten. Dat kan een shake, soep of reep zijn. Daarnaast neemt u een maaltijd van 500 tot 600 kcal. Deze maaltijd kunt u als u wilt maken aan de hand van de diverse recepten die op de website te vinden zijn. Op de website vindt u verder de mogelijkheid om een persoonlijk dieetplan aan te vragen. Ook kunt u op de website een Dieetmagazine lezen met allerlei onderwerpen over afvallen, voeding en sporten. Het belangrijkste onderdeel van de website is de webshop. Daar kunt u verschillende producten vinden zoals: BCM pakketten, - shakes, - soepen, -repen etc. Dit alles in verschillende smaken. De pakketten geven u de keuze uit een maandpakket of een kennismakingspakket. Verder kunt u bijvoorbeeld ook de BCM kruiden bestellen. Dit is een mix waarmee u een soort bouillon kunt klaarmaken die uw hongergevoel onderdrukt.

Klachten
Voor vragen over het dieet of de producten, of klachten hierover kunt u de servicelijn bellen. Dit is een gratis nummer (0800 – 2500 3500) dat u van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur kunt bereiken. Ook kunt u klachten, suggesties voor verbetering en dergelijke mailen naar: team@precon.nl. Daarnaast kunt u op de website een contactformulier invullen.

Precon dieet ervaringen
Bent u blijvend op een eenvoudige wijze vele kilo’s afgevallen met behulp van dit dieet? Of vond u de shakes, soepen en repen te duur en helemaal niet lekker? Misschien kon u het dieet niet lang volhouden omdat u de hele dag met een hongergevoel liep? Laat hier weten wat uw ervaringen met dit dieet zijn. Zo helpt u anderen met de keuze voor een passend dieet.

Lees de ervaringen van klanten van Precon Dieet. Kun je echt afvallen met shakes? Houd je een hongergevoel over? Is het wel gezond en veilig? Hoe werkt het?

}