Precon dieet

6.6
8.4

Bestellen

6.4

Service

5.6

Prijs

6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Precon dieet

Wilt u ook graag zonder al te veel moeite afvallen? En dan blijvend uw gewicht kwijt zijn zonder dat u met een weegschaal aan de slag moet om iedere maaltijd af moet wegen? Of wilt u afvallen zonder dat u voor uw dieet de halve winkel leeg moet kopen aan ingrediënten voor een slanke maaltijd die u maar weinig gebruikt? Dan is het Precon dieet misschien iets voor u. Lees hier wat de ervaringen van anderen met dieet zijn.


Over Precon dieet

Precon is een bedrijf dat gevestigd is in Darmstadt. Sinds 1986 zijn zij werkzaam op het gebied van gezondheidszorg in Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Nederland. Daarbij richten zij op het BCM voedings- en dieetprogramma, dat staat voor een gezonde en optimale gewichtsverlaging- en stabilisatie. Zij werken samen met instellingen en wetenschappers op het vlak van voedingsgeneeskunde, interne geneeskunde en voeding. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de meest actuele kennis op deze gebieden toegepast worden in het BCM Programma. Om de doeltreffendheid van het BCM Programma te bewijzen werd in een grote studie, de Lean Habits Study, de verhouding tussen de stabilisatieperiode en de verandering van het eetpatroon geanalyseerd onder 8000 BCM deelnemers. In deze en andere studies werd de werkzaamheid van het programma wetenschappelijk onderbouwd. Alle producten van BCM worden naar de hoogste kwaliteitsmaatstaven geproduceerd in Duitsland. Hierbij worden enkel hoogwaardige grondstoffen gebruikt die vrij zijn van Genetisch Gemanipuleerde Organismes (GMO). Daarbij worden regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd.
Diensten

Wanneer u het Precon dieet wilt gaan volgen, vervangt u 2 van de 3 maaltijden per dag door de dieetproducten. Dat kan een shake, soep of reep zijn. Daarnaast neemt u een maaltijd van 500 tot 600 kcal. Deze maaltijd kunt u als u wilt maken aan de hand van de diverse recepten die op de website te vinden zijn. Op de website vindt u verder de mogelijkheid om een persoonlijk dieetplan aan te vragen. Ook kunt u op de website een Dieetmagazine lezen met allerlei onderwerpen over afvallen, voeding en sporten. Het belangrijkste onderdeel van de website is de webshop. Daar kunt u verschillende producten vinden zoals: BCM pakketten, - shakes, - soepen, -repen etc. Dit alles in verschillende smaken. De pakketten geven u de keuze uit een maandpakket of een kennismakingspakket. Verder kunt u bijvoorbeeld ook de BCM kruiden bestellen. Dit is een mix waarmee u een soort bouillon kunt klaarmaken die uw hongergevoel onderdrukt.


Klachten

Voor vragen over het dieet of de producten, of klachten hierover kunt u de servicelijn bellen. Dit is een gratis nummer (0800 – 2500 3500) dat u van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur kunt bereiken. Ook kunt u klachten, suggesties voor verbetering en dergelijke mailen naar: team@precon.nl. Daarnaast kunt u op de website een contactformulier invullen.


Precon dieet ervaringen

Bent u blijvend op een eenvoudige wijze vele kilo’s afgevallen met behulp van dit dieet? Of vond u de shakes, soepen en repen te duur en helemaal niet lekker? Misschien kon u het dieet niet lang volhouden omdat u de hele dag met een hongergevoel liep? Laat hier weten wat uw ervaringen met dit dieet zijn. Zo helpt u anderen met de keuze voor een passend dieet.


Lees de ervaringen van klanten van Precon Dieet. Kun je echt afvallen met shakes? Houd je een hongergevoel over? Is het wel gezond en veilig? Hoe werkt het?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook