NederlandReview

  Ervaringen PlanktonHolland

  Er is in de huidige tijd veel behoefte aan gezonde voeding en goede voedingssuplementen. Daarbij wil men het liefst een zo natuurlijk mogelijk product, liefst onbespoten en plantaardig. Vooral voor vegetariërs en veganisten is dit belangrijk, omdat supplementen die zij gebruiken vaak op dierlijke basis zijn, zoals visoliecapsules. Er is nu een alternatief, want er is een product op de markt van PlanktonHolland waarbij je alle benodigde voedingswaarden binnenkrijgt op natuurlijke basis. Wat dit allemaal inhoudt en wat de ervaringen zijn van hun klanten lees je hier op NederlandReview.

  Over PlanktonHolland

  De eigenaar van PlanktonHolland is Dino Frederking. Hij heeft de switch gemaakt van de uitgeverijwereld naar dit bedrijf dat microalgen kweekt en verkoopt. In Almere werd een vroegere groentekas omgebouwd tot een plek waar zij op biotechnologische wijze ’s-werelds beste kwaliteit plantaardige Marine Phytoplankton Algen kweken in 130.000 jaar oud Oerwater. Dit is een voedingssupplement voor diegenen die liever een plantaardig product gebruiken dan visolie of dierlijk eiwit. Tegenover andere supplementen of natuurlijke voeding is er niet één van gelijke omvang, omdat je met 1 hap algenpoeder ruim een miljard gezonde planten binnenkrijgt. PlanktonHolland producten zijn ISO 22000 (Food Safety Management Systems), HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en GMP+(Good Manufacturing Practice) gecertificeerd.


  Het geheime leven van plankton

  Diensten

  Supplementen met bijzondere eigenschappen
  In de webshop van PlanktonHolland kun je voedingssupplementen gemaakt van Marine FytoPlankton Algen. Deze minuscule plantjes zorgen voor zo’n zeventig procent van de wereldwijde zuurstofproductie. De algen die gekweekt worden zitten vol vitamines, mineralen, enzymen en meervoudig onverzadigde vetzuren. Normaalgesproken krijg je dit binnen door vis te eten of visoliecapsules te slikken. Wanneer je dit product inneemt, hoef je minder vis te vangen, wat beter is voor mens en dier. Ook kunnen vegetariërs en veganisten hier veel profijt van hebben, mede omdat de capsules vegetarisch (van cellulose) gemaakt worden.

  Gunstige invloed

  Volgens de informatie op de website kan het product voor de volgende onderdelen en gevallen van positieve invloed zijn:

  • bloeddruk
  • ontzuren
  • hart
  • ogen
  • ontstekingen
  • adhd
  • afvallen
  • ontgiften
  • energie

  Verder vind je op de website nog veel meer informatie, een blog en een pagina met vragen en antwoorden.

  Bestellen

  De Marine Phytoplankton Algen zijn verkrijgbaar in poedervorm, in vlokken en capsules. Je kunt een bestelling in de webshop op verschillende veilige manieren betalen, de verzendkosten zijn € 5,75 en voor een navulverpakking is dat € 3,75.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt moet je dit binnen 7 dagen indienen bij PlanktonHolland. Je ontvangt hierop binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit tijdig weten met daarbij een indicatie over wanneer je dan wel antwoord kunt verwachten. Wordt de klacht niet onderling opgelost dan kun je hem voorleggen aan de Stichting GeschilOnline (www.geschilonline.com), hun uitspraak is bindend. Hieraan zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden. Ook is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

  Heb jij de producten van PlanktonHolland al gebruikt?

  Laat dan hier jouw ervaringen achter, zodat anderen komen te weten of je je beter bent gaan voelen sinds je het product gebruikt. Of merk je misschien helemaal geen verschil? Ook dat horen wij graag, je helpt er anderen mee!

  Wat zijn de ervaringen met de producten van PlanktonHolland? Zijn ze gemakkelijk in gebruik en heeft men ook de positieve uitwerking hiervan gemerkt?

  PlanktonHolland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PlanktonHolland

  Uw beoordeling

  Heel erg fijn

  Als vegetarier ben ik erg tevreden over dit bedrijf. Ik ben altijd op zoek naar voedingssuplementen die mijn lichaam sterker maken en gezonder houden. Ik zit in een groep waarin mensen zitten die ook vegetarisch zijn en we proberen elkaar tips te geven over gezonde voeding en/of supplementen. Zo kwamen we terecht bij PlanktonHolland. Een iemand had al goede ervaringen met dit bedrijf en daarom heb ik er ook maar gekocht. Ik ben echt heel tevreden.Ik was nog niet bekend met dit product, dus ik had nog wat vragen. Contact opnemen ging heel eenvoudig. Je kunt gewoon met ze whatsappen en mijn vragen werden helder beantwoord. Na een aantal supplementen besteld te hebben volgde de levering. Ik merk aan mijn lichaam dat ik daar zeker baad bij heb. Voel me veel fitter en energieker. PlanktonHolland heeft er in mijn persoon een vast klant bij! Uiteraard is dit product geschikt voor iedereen die gezond wil leven en niet alleen voor vegetariers.

  Door: Frederikus Vlemmings29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  gezondere voedingssupplementen!

  Ik slik al jaren veel voedingssupplementen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik kwakkel regelmatig met mijn gezondheid en dan kan het helpen extra vitaminen te slikken. Maar ik schrok ervan toen ik hoorde dat veel van die voedingssupplementen dus harstikke chemisch zijn, vooral die budget merken enzo, en die kocht ik regelmatig want die zijn lekker goedkoop. Daarom kwam ik bij Plankton terecht, wantuier zijn ze veel beter en dus ook gezonder. Ik heb direct het idee dat het beter voor mij is, misschien inderdaad door de chemicaliën! Daar wil ik best wat extra voor betalen, het gaat toch om mijn gezondheid!!

  Door: Martine Beverkamp06-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is PlanktonHolland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over PlanktonHolland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PlanktonHolland actief?

  PlanktonHolland is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PlanktonHolland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.