NederlandReview

  Ervaringen Personal Fitness Nederland

  Wil jij een beter lichaam krijgen? Is het tijd om af te vallen of conditie op te bouwen? Via Personal Fitness Nederland kun je personal training volgen. De trainingen worden gegeven door meer dan 200 gecertificeerde coaches. De fitnessactiviteiten vinden plaats in één van de 80 studio's van Personal Fitness Nederland.
  Op de website is te lezen dat Personal Fitness Nederland meerdere keren een award heeft gewonnen met betrekking tot beste personal training. Deze prijs hebben ze gewonnen in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020.

  Proefweek

  Je kunt deelnemen aan een gratis proefweek. Tijdens deze sportieve week kun je kijken of je de trainingen leuk, interessant en nuttig vindt. Je moet je via de website aanmelden voor de proefweek. De medewerkers achter deze organisatie stellen dat je via Personal Fitness Nederland een extra zetje in de rug krijgt. Er wordt aangegeven dat ze alles in huis hebben om je te helpen.

  Tijdens een proefweek krijg je een gratis health scan en ga je aan de slag met een personal trainer. Je krijgt een voedingsschema op maat. Binnen een week krijg je je eerste resultaat te zien. Je krijgt trainingsmateriaal voor thuis.

  Zaal 2

  Trainingsmethode

  Er wordt aangegeven dat ze via een wetenschappelijk bewezen methode werken. Al jaren wordt de Fit For Life methode ingezet. Een aanpak die volgens deze onderneming al succesvol is gebleken. Voor deelnemers wordt een persoonlijke aanpak bedacht. Dit is sowieso een combinatie van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kun je aangeven welke mentale en fysieke doelen je graag wilt behalen.

  Naar aanleiding van wat jullie tijdens het gesprek hebben besproken, zal een persoonlijk Leefstijl Programma voor je worden samengesteld. In dit programma krijg je onder andere beweeg- en voedingsschema's in combinatie met Mindset Coaching. Jij zult precies weten wat je moet doen om je doelen te bereiken. De personal trainers blijven betrokken tijdens het gehele programma. Hierdoor kunnen ze garant staan voor de realisatie van gezondheid en geluk. Je moet voor het sporten zelf voor sportkleding zorgen.

  Leefstijl

  Leefstijl heeft betrekking op het leven van een individu. Er zijn pijlers die grote invloed uitoefenen op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens. Zo is het ontzettend belangrijk dat je als mens op je voeding let. Je zult met regelmaat moeten bewegen. Een goede nachtrust is eveneens van belang. Het is goed om ervoor te zorgen dat je goed slaapt. Volwassenen hebben volgens onderzoekers 6 tot 8 uur aan slaap nodig. Je sociale omgeving speelt ook een rol. Het is goed om geregeld af te spreken met vrienden en familie. Daarnaast spelen ontspanning en zingeving een belangrijke rol.

  Mental Coaching

  Mental coaching wordt door veel mensen als prettig en nuttig ervaren. Mental Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de focus ligt op je gedachten en mindset. De mentale kracht speelt bij deze vorm van coaching een belangrijkere rol dan de fysieke kracht.

  Ervaringen

  Heb je weleens meegedaan met een programma van Personal Fitness Nederland? Dan zijn we ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. In welke plaats heb jij meegedaan aan fitnessactiviteiten? Hoe heb je de begeleiding ervaren? Was je tevreden met je personal trainer? Wat vond je van de fitnesslocatie? Zou je andere mensen aanbevelen personal training te gaan volgen via Personal Fitness Nederland. Jouw ervaring is goud waard. Deel je ervaringen op deze pagina van NederlandReview.

  Personal Fitness Nederland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Personal Fitness Nederland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Personal Fitness Nederland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Personal Fitness Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Personal Fitness Nederland actief?

  Personal Fitness Nederland is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Personal Fitness Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.