Personal Fitness Nederland

Alle reviews

Personal Fitness Nederland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Personal training

  Deze Henriette van de mortel is dus gewoon een werknemer van hun. Zo doen ze dit liegen liegen liegen en wanneer je ze daar op wijst ben jij het probleem. Ik ben niet iemand die reviews schrijft. Maar mensen moeten hier echt weg blijven. Ze hebben mij letterlijk getraumatiseerd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klant bij Personal Fitness Nederland

  Sinds mijn jeugd is overgewicht een groot probleem geweest waardoor ik ook last heb gehad van fysieke klachten en een negatief zelfbeeld. Ik hoorde van mijn collega goede verhalen over Personal Fitness Nederland en ben informatie gaan aanvragen. Ik werd al snel gebeld door mijn personal coach en dit heeft mijn leven compleet veranderd. Ik voel me weer fit en gezond terwijl ik nog steeds kan genieten van heerlijke voeding.
  ⁣In totaal ben ik daarnaast ruim 20 kg kwijtgeraakt. Het belangrijkste is echter dat ik mij gezonder en fitter voel. Dit programma helpt jou om je mindset te veranderen, maar uiteindelijk moet je het zelf doen! Mijn doel heb ik bereikt en ik gun dit iedereen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Personal training

  Oplichters, wurgcontracten, weinig kennis, en er worden dossis supplementatie voor geschreven die schadelijk zijn voor mensen. Blijf verre weg van deze mensen

  Ik had gewild dat ik deze review eerder had gevonden. Helaas door lichte druk en enhtousiasme een contract afgesloten. De volgende dag wilde ik dit annuleren, dit kost €780 euro! zodra er één training was geweest, dan kan je het contract al niet meer ontbinden. Dit staat in hun voorwaarden, waar ze je niet op wijzen bij het intake gesprek. Zoals Frits zei, wurgcontracten!

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Podobrace
17 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Protislank
8 reviews

Snel afvallen is iets wat iedereen graag zou willen. Er zijn verschillende webwinkels waar je allerlei producten kunt kopen om snel en gezond af te...

Personal Fitness Nederland

Wil jij een beter lichaam krijgen? Is het tijd om af te vallen of conditie op te bouwen? Via Personal Fitness Nederland kun je personal training volgen. De trainingen worden gegeven door meer dan 200 gecertificeerde coaches. De fitnessactiviteiten vinden plaats in één van de 80 studio's van Personal Fitness Nederland. 
Op de website is te lezen dat Personal Fitness Nederland meerdere keren een award heeft gewonnen met betrekking tot beste personal training. Deze prijs hebben ze gewonnen in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020. 

Proefweek 

Je kunt deelnemen aan een gratis proefweek. Tijdens deze sportieve week kun je kijken of je de trainingen leuk, interessant en nuttig vindt. Je moet je via de website aanmelden voor de proefweek. De medewerkers achter deze organisatie stellen dat je via Personal Fitness Nederland een extra zetje in de rug krijgt. Er wordt aangegeven dat ze alles in huis hebben om je te helpen.

Tijdens een proefweek krijg je een gratis health scan en ga je aan de slag met een personal trainer. Je krijgt een voedingsschema op maat. Binnen een week krijg je je eerste resultaat te zien. Je krijgt trainingsmateriaal voor thuis.

Trainingsmethode 

Er wordt aangegeven dat ze via een wetenschappelijk bewezen methode werken. Al jaren wordt de Fit For Life methode ingezet. Een aanpak die volgens deze onderneming al succesvol is gebleken. Voor deelnemers wordt een persoonlijke aanpak bedacht. Dit is sowieso een combinatie van beweging, voeding en mental coaching. Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kun je aangeven welke mentale en fysieke doelen je graag wilt behalen. 

Naar aanleiding van wat jullie tijdens het gesprek hebben besproken, zal een persoonlijk Leefstijl Programma voor je worden samengesteld. In dit programma krijg je onder andere beweeg- en voedingsschema's in combinatie met Mindset Coaching. Jij zult precies weten wat je moet doen om je doelen te bereiken. De personal trainers blijven betrokken tijdens het gehele programma. Hierdoor kunnen ze garant staan voor de realisatie van gezondheid en geluk. Je moet voor het sporten zelf voor sportkleding zorgen.

Leefstijl 

Leefstijl heeft betrekking op het leven van een individu. Er zijn pijlers die grote invloed uitoefenen op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens. Zo is het ontzettend belangrijk dat je als mens op je voeding let. Je zult met regelmaat moeten bewegen. Een goede nachtrust is eveneens van belang. Het is goed om ervoor te zorgen dat je goed slaapt. Volwassenen hebben volgens onderzoekers 6 tot 8 uur aan slaap nodig. Je sociale omgeving speelt ook een rol. Het is goed om geregeld af te spreken met vrienden en familie. Daarnaast spelen ontspanning en zingeving een belangrijke rol.

Mental Coaching

Mental coaching wordt door veel mensen als prettig en nuttig ervaren. Mental Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de focus ligt op je gedachten en mindset. De mentale kracht speelt bij deze vorm van coaching een belangrijkere rol dan de fysieke kracht. 

Ervaringen 

Heb je weleens meegedaan met een programma van Personal Fitness Nederland? Dan zijn we ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. In welke plaats heb jij meegedaan aan fitnessactiviteiten? Hoe heb je de begeleiding ervaren? Was je tevreden met je personal trainer? Wat vond je van de fitnesslocatie? Zou je andere mensen aanbevelen personal training te gaan volgen via Personal Fitness Nederland. Jouw ervaring is goud waard. Deel je ervaringen op deze pagina van NederlandReview. 
 

}