NederlandReview

  Ervaringen PerfectBody.nl

  Wilt u ook een gezond lichaam en daarvoor supplementen slikken? Lees hier de reviews over de Perfect Body webshop. Steeds meer mensen zijn bezig met hun lichaam en hun gezondheid. Er wordt ook in de media meer aandacht besteed aan gezond leven, goede voeding en het slikken van voedingssupplementen om beter te presteren en gezonder te leven. Was dit voorheen alleen iets voor topsporters, tegenwoordig zijn steeds meer mensen ervan overtuigd dat ze er baat bij hebben om bepaalde supplementen te slikken om hun lichamelijke gezondheid hiermee te ondersteunen. Webwinkels als Perfect Body spelen hierop in door een breed aanbod aan voedingssupplementen aan te bieden.

  Over Perfect Body

  PerfectBody.nl is een webshop die supplementen verkoopt “voor sport en gezondheid” zoals dit op de website wordt vermeld. De winkel bestaat sinds 1999 en heeft dus inmiddels de nodige ervaring. Gestart in Amsterdam, maar inmiddels gevestigd in Almere. Zodra u op de website komt ziet u direct het uitgebreide assortiment voedingssupplementen waaruit u kunt kiezen. E-Caritine, vooral bekend en geliefd bij mensen die aan krachtsport doen, eiwit supplementen, eveneens bedoeld om de aanwas van spiermassa te stimuleren, en vitaminesupplementen om een betere weerstand op te bouwen, u vindt het allemaal in de webshop van PerfectBody.nl. U vindt op de website ook informatie over de voedingssupplementen, waarvoor ze kunnen worden gebruikt en wat u voor welke situatie het beste kunt gebruiken.

  Fajah Lourens heeft een hit met haar killer body

  Gebruik supplementen bij krachttraining met verstand

  Wanneer u overweegt om voedingssupplementen te gaan gebruiken is het verstandig om hierover eerst meer informatie te lezen. Ga nooit zomaar lukraak supplementen gebruiken want dan loopt u het risico dat u uw gezondheid schaadt. Als u traint bij een sportschool kunt u wellicht met uw trainer overleggen wat in uw geval de beste keuze is. Het is ook belangrijk om te weten of u bepaalde middelen voor of juist na het sporten moet gebruiken. Spieren hebben sowieso tijd nodig om te herstellen na een training, dus ook als u ondersteunende middelen slikt is het verstandig om gedoseerd te trainen. Aangeraden wordt om bepaalde spiergroepen niet dagelijks te trainen. U kunt het beste een schema aanhouden waarbij u gedurende de week dagelijks een andere groep spieren traint. Tijdens de herstelfase, die 24 tot 48 uur duurt, herstellen de spieren en juist dan wordt extra spiermassa aangemaakt.


  Afslanken met hulpmiddelen

  Voor afslanken geldt hetzelfde als voor kracht- of duurtraining: als u hiervoor ondersteunende middelen gebruikt, doe dit dan weloverwogen en overdoseer deze middelen nooit. Afvallen uitsluitend met gebruik van bepaalde middelen zal uiteindelijk niet het gewenste resultaat opleveren. Als u blijvend uw gewicht wilt verlagen zult u uw voedingsgewoonten moeten aanpassen en daarnaast voor voldoende beweging moeten zorgen. Alleen dan kunt u een blijvend resultaat bereiken. Bepaalde afslankmiddelen kunnen wel ondersteunend werken als u wilt afvallen.

  Middelen ter ondersteuning van de gezondheid

  Ook voor diverse ongemakken kunt u supplementen slikken. Of om te voorkomen dat u er op latere leeftijd last van krijgt. Zo zijn er supplementen die uw geheugen ondersteunen, die uw afweersysteem ondersteunen en die goede invloed hebben op uw huid en haar. Als u ernstige gezondheidsklachten heeft is het altijd verstandig om met een arts te overleggen voordat u voedingssupplementen gaat gebruiken.

  Klachten

  U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor wat u slikt. Het is dus belangrijk om u hierover goed te informeren alvorens u voedingssupplementen gaat gebruiken. Klachten over uw gezondheid die u heeft gekregen als gevolg van het gebruik van de gekochte supplementen kunt u de leverancier niet aanrekenen. Maar als u klachten heeft over de levering of over de verleende service dan kunt u deze natuurlijk wel kenbaar maken. U moet een klacht altijd eerst bij het bedrijf zelf indienen zodat zij de kans hebben om hierop te reageren. Hiervoor moet u een bedrijf ook een redelijke termijn geven, meestal minimaal twee weken. Op de website meldt de webshop dat u in geval van een klacht contact op kunt nemen via het vermelde telefoonnummer of het e-mailadres.

  Heeft u wel eens voedingssupplementen gekocht bij Perfect Body?

  Dan nodigen wij u uit om uw ervaringen met deze webwinkel met ons te delen. Was u tevreden over de geleverde producten en over de service van het desbetreffende bedrijf? Dit zijn zaken waarmee u onze bezoekers helpt door ze te vermelden in uw beoordeling van Perfect Body op NederlandReview. Wij zien uit naar uw beoordeling.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van PerfectBody.nl. Werken hun voedingssupplementen echt? Leer jij hier gezond leven en afvallen? Geven ze goed advies?

  PerfectBody.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PerfectBody.nl

  Uw beoordeling

  al een paar kilo's kwijt met supplementen sinds Kerst

  Al een paar kilo kwijt sinds ik rond de Kerst ben begonnen door middel van supplementen af te vallen.
  Ik heb me hier goed in kunnen inlezen en ik ben blij dat het al werkt.

  Voor mij is keihard lijnen en fanatiek sporten gewoon echt niet haalbaar, daarom gekozen voor supplementen.
  Makkelijker, toch?

  Hoop dat het zo doorgaat, dan kom ik snel op mijn streefgewicht.

  Door: Marian06-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Spiermassa opgebouwd dankzij producten van PerfectBody.nl

  Al lange tijd was ik op zoek naar de juiste middelen om meer spiermassa op te bouwen. Deze producten heb ik nu gevonden bij PerfectBody.nl. Wekelijks ging ik al twee keer naar de sportschool, maar er waren ook periodes dat ik geen tijd had. Om toch meer spiermassa te kweken, heb ik besloten om een hulpmiddel te gebruiken in de vorm van extra eiwitten. Deze heb ik aangeschaft bij PerfectBody.nl tegen een redelijke prijs. Het bestellen is simpel en je hebt het binnen de kortste keren in huis. Momenteel ben ik het aan het afbouwen, maar ik kan anderen het zeker aanraden.

  Door: Rogier Kuiper22-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is PerfectBody.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over PerfectBody.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PerfectBody.nl actief?

  PerfectBody.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PerfectBody.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.