NederlandReview

  Ervaringen Paleo Magazine

  Het is één van de nieuwste trends op het gebied van lifestyle en afvallen, het paleodieet. Deze leefstijl is in de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Een paleo lifestyle gaat weer helemaal terug naar onze roots. Je probeert bij het dieet een eetwijze te ontwikkelen die gebaseerd is op de eetgewoontes van onze voorouders, de oermens. Met deze groeiende populariteit komt natuurlijk ook een groei in paleo-gerelateerde producten. Er zijn diëten, recepten, tips & tricks en honderden websites met informatie. Paleo Magazine heeft alle informatie op één plek samengebracht. Wat de lezers van het magazine vinden, ontdek je hier in hun reviews!

  Over Paleo Magazine

  Hoofdredacteur Marinka begon het magazine om het plezier van een paleo lifestyle met anderen te delen. Je leert in het tijdschrift alles over de paleolevenstijl en hoe deze nieuwe manier van leven een positieve invloed kan hebben op je gezondheid en gewicht. Het magazine bestaat uit tips, nieuws, een heel weekmenu, de basics van paleo en altijd lekkere losse recepten. De recepten zijn altijd ingedeeld in ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes. Je hebt dus altijd iets lekkers om te koken.


  Dit recept kun je vanavond vast uitproberen.

  Het abonnement

  Er worden per jaar vier Paleo magazines uitgegeven met soms een extra uitgave voor de feestdagen. Door een abonnement te nemen voor het hele jaar bespaar je altijd geld. Je kunt bij een abonnement overigens ook kiezen voor een leuke extra. Je kunt nu bij een abonnement een gratis paleo ontbijt of lunch kookboek krijgen of je kunt kiezen voor een gratis Twin kruidenpot. Je kunt het abonnement nu ook met extra korting aan iemand cadeau doen. Het abonnement loopt vanzelf na de 12 maanden af en je kunt je daarna direct inschrijven voor de volgende vier uitgaven.

  Diensten Paleo Magazine

  Voor alle klanten die een abonnement hebben, maar ook de eerdere uitgave nog willen bestellen, heeft Paleo een online shop. Je hebt dan je collectie altijd helemaal compleet. Verder betaal je het abonnement altijd veilig met overboeking, Visa, iDeal of MasterCard.

  Klachten Paleo Magazine

  Heb jij een uitgave niet ontvangen of werd jouw gratis cadeau niet meegeleverd? Neem dan altijd contact op met het magazine, voordat je een review schrijft. Op de website kun je de contactgegevens van Paleo Magazine vinden. Je kunt een brief sturen naar de postbus in Breda, maar het is ook mogelijk het magazine te mailen of te bellen. Het e-mailadres en het telefoonnummer staat op de website vermeld. Ook de openingstijden van de klantenservice kun je hier vinden. Houd er dus rekening mee dat ze niet altijd bereikbaar zijn.

  Geef jouw mening over Paleo Magazine!

  Heb jij je leven helemaal omgegooid en ben jij begonnen aan de paleolevenstijl? Lees jij alle tips in het magazine en gebruik jij alle recepten? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het tijdschrift. Krijg je altijd nieuwe recepten? Helpen de tips? En is de levering van het tijdschrift altijd betrouwbaar? Geef jouw mening en vertel anderen of jij het tijdschrift aanraadt.

  Wat vinden anderen van het Paleo Magazine? Zijn de recepten lekker? Krijg je tips? Word je gezonder en slanker? Lees hier de reviews en ervaringen.

  Paleo Magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Paleo Magazine

  Uw beoordeling