Ervaringen O!Slim

Veel mensen willen graag wat afvallen. Dat is echter vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. O!Slim wil een oplossing presenteren die, volgens hen, gemakkelijk is om snel wat gewicht te verliezen. Maar hoe snel zal deze oplossing nou echt werken? Zal het lang duren voor je met hun formule wat gewicht kwijtraakt? Zullen hun pillen wel makkelijk te slikken zijn? Hoe lang zul je moeten wachten voor de bezorgservice van O!Slim om je een flesje met hun pillen naar je op te sturen? En wat voor een soort klantenservice zal O!Slim verzorgen als je pillen niet arriveren of er iets anders mis dreigt te gaan? Alleen mensen die de dieetpillen van O!Slim al hebben geprobeerd kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te begrijpen waar het bij dit dieet om draait. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je vertellen of O!Slim misschien wel de juiste oplossing is om gewicht te verliezen.

Over O!Slim

O!Slim is een dieetbedrijf dat dieetsupplementen aanbiedt. Ze bieden pillen aan die je kunnen helpen om gewicht te verliezen. De mensen achter O!Slim noemen deze pillen “de innovatieve ontdekking van wetenschappers”. Het is ontworpen om je metabolisme een boost te geven en ook je honger wat te stillen. Het dieet is gebaseerd op vitaminen. O!Slim heeft een 100% natuurlijke samenstelling. Ze geloven dat spullen die je koopt van de supermarkt of boodschappenwinkel allerlei soorten kunstmatige conserveringsmiddelen en synthetische bloemen bevat. Het gevaar van deze chemische componenten is dat ze problemen met je spijsvertering uitlokt en tot vetophoping leiden. Daarom gebruikt O!Slim alleen natuurlijke ingrediënten. Voorbeelden van deze ingrediënten zijn fracinia, zoethout, garcinia, fenegriek en calcium. Ze beloven dat hun pillen niet alleen effect hebben op je hart en zenuwstelsel. Op hun website verkondigen ze ook trots dat twee pillen O!Slim dagelijks wel tot 0.5 kg gewichtsverlies kan leiden. Wekelijks kan dit 3,5 kg zijn en maandelijks wel liefst 12 kilo. Dat lijkt heel snel maar alleen ervaringen zullen ons laten zien of ze de waarheid verkondigen.


Een klant reviewt O!Slim.

Diensten van O!Slim

Je kan een potje O!Slim via hun website bestellen. Vul je naam, adres, postcode en woonplaats in. Je kan kiezen voor een potje met 60 pillen maar er zijn ook aanbiedingen van 3 of zelfs 6 potjes. De bezorgservice van O!Slim zal het potje met pillen zo snel mogelijk naar je huis sturen. En de klantenservice van O!Slim zal je helpen als er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

Klachten, Complimenten en Tips voor O!Slim

Heb jij al eens een potje met O!Slim pillen besteld? Dan horen we graag wat jouw mening over deze dieetwinkel nou eigenlijk is. Hoe lang moest je wachten op de bezorgservice van O!Slim om een nieuw potje met pillen naar je op te sturen? Hoe lang duurde het voor de pillen en supplementen hun werk begonnen te doen? Is je figuur echt binnen korte tijd zo veranderd? En wat voor een klantenservice kun je van O!Slim verwachten? Laat je eigen O!Slim review achter en laat ons weten wat jouw ervaring met deze winkel nou eigenlijk is.

O!Slim
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over O!Slim

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)