Nutrifoodz

2

Bestellen

2

Service

3

Prijs

2

Levering

25%

Zou hier weer kopen

Nutrifoodz

Wil je graag gezond eten maar heb je geen tijd om te koken? Dan zijn de drinkmaaltijden van Nutrifoodz wellicht een uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en het eten dat ze verkopen.


Wat is Nutrifoodz?


Nutrifoodz is een merk van plantaardige voeding. Via dit bedrijf kun je Nutrifoodz Complete bestellen. Dit is een maaltijdvervanger voor mensen die weinig tijd hebben om te koken. Deze personen kunnen absoluut niet lang in de keuken staan. Je kunt deze maaltijd drinkend nuttigen. De voeding wordt omschreven als gezond en handig voor als je onderweg bent. Volgens Nutrifoodz is dit de perfecte oplossing als je wilt afvallen, tijd en geld wilt besparen. Je bent hier aan het goede adres als je jouw eetpatroon wilt verbeteren en minder vlees wilt eten.


Deze onderneming geeft aan dat je Complete overal mee naar toe kunt nemen. Je kunt het product gebruiken als ontbijt, maar ook als lunch of avondeten. Andere opties zijn om Complete in te nemen als snack of tussendoortje.


Bestelinformatie


Als je een bestelling doet zal je deze maximaal binnen twee werkdagen ontvangen. In ieder pakket zitten 28 gerechten. Er kunnen uiteenlopende pakketten besteld worden. In totaal bevat dit 1400 gram. De totale kosten zijn € 47,-. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Hoe meer pakketten je bestelt hoe meer voordeel je krijgt. Een uitgebalanceerd en gezonde maaltijd is al voor € 1,43 verkrijgbaar. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Deze worden getoond tijdens het bestelproces.


Gezondheidsvoordelen


Volgens deze organisatie kleven er veel gezondheidsvoordelen aan Nutrifoodz Complete. Ze zeggen dat klanten een positief effect ervaren bij het drinken van dit product. Dit merken ze naar eigen zeggen vooral aan de spijsvertering en hun lichaam. Door de inname hebben ze vaak niet veel trek meer in zoet en urenlang een voldaan gevoel. Ook voelen zij zich minder opgeblazen, hebben ze geen buikpijn meer en wordt de stoelgang verbeterd. Veel mensen geven aan dat je meer energie van deze drank krijgt.


Maaltijdvervanging


Volgens de makers van Complete bestaat de drank uit een uitgebalanceerd voedingsprofiel en duurzame ingrediënten. Dit product is bedacht door geregistreerde voeding specialisten. Zij hebben al ruim 30 jaar ervaring. In de drankmaaltijd zitten onder andere erwten, rijst, haver en lijnzaad. Dit in combinatie met een speciale mix van voedingsstoffen en vitamines. Je wordt voorzien van een unieke mix van vitaminen en voedingsstoffen, om je te voorzien van alle koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels en belangrijke micronutriënten die je lijf nodig heeft voor optimale prestatie.


Retourinformatie


Het is mogelijk om een retour in gang te zetten. Dit bedrijf heeft de retourtermijn vastgesteld op 14 dagen. Binnen deze fase kun je besluiten of je je product(en) wilt houden. Als je na 2 weken geen actie onderneemt is de koop definitief gesloten. Retourzendingen moeten verstuurd worden via PostNL. Er dient gebruik gemaakt te worden van de track & track service. Zorg dat je het gehele adres op het retourpakket vermeld. Als je dit niet doet kan de retour niet verwerkt worden.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Nutrifoodz? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van deze maaltijden? Hoe heb je het bestelproces en de service ervaren? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? We stellen het enorm op prijs als je jouw ervaring deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

helaas kan ik dat niet zien, ze kennen in een keer mijn mailadres niet meer, ra ra krijg wel verkoop mailtjes

S

stanny

07-07-2023

1

KetoPlan

pure oplichterij Keto weekplan besteld maar totaal niet ontvangen. alleen een bom aan mailtje met nog meer links

F

Frans Habekotté

12-06-2023

1

Keto plan via Instagram.

Waardeloze service. Weken geleden besteld en betaald. Niet gehoord en niets ontvangen. Kenbaar gemaakt dat ik mijn geld terug wil; weer geen reactie.

J

Juli

13-05-2023

1

Keto plan via Instagram.

Oplichting van de bovenste plank! Je betaalt een godsvermogen voor 60 capsules en een absoluut waardeloos receptenboek. Nergens wordt vermeld dat het gericht is op veganisten en nergens staat dat de fitness app niet geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking.

E

Eric

10-05-2023

1