NederlandReview

  Ervaringen NovaShops

  Iedereen doet tegenwoordig aan het eiwitdieet. Het is de nieuwste trend op het gebied van afvallen en ondanks dat het dieet al langer bestaat, is het in de afgelopen jaar pas echt populair geworden. Er zijn echter zoveel verschillende eiwit- en proteïndiëten te vinden, dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Voor welk dieet moet je namelijk kiezen? Iedereen die meer wil weten over de ervaringen van anderen die het dieet van Novashops hebben geprobeerd, zit hier helemaal goed. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van anderen die het dieet al geprobeerd hebben. Hebben zij hun streefgewicht behaald? Je ontdekt het hier!

  Over NovaShops

  Een dieet dat lekker en leuk is, lijkt natuurlijk onmogelijk. Bij NovaShops zeggen ze toch het geheim gevonden te hebben. Bij NovaShops geloven ze namelijk dat alleen een dieet dat lekker is, ook echt voor de lange termijn werkt. Zij willen klanten leren dat gezond eten niet vies hoeft te zijn. Het dieet werd in 2011 voor het eerst op de markt gebracht en heeft in de afgelopen 6 jaar al meer dan 22.000 klanten geholpen om hun streefgewicht te behalen. NovaShops zegt dat je met het dieet gemiddeld 2 kilo per week afvalt. Op NederlandReview hoor je van hun klanten zelf of het dieet echt voor iedereen werkt.

  Hoe werkt het proteïnedieet van NovaShops?

  Het dieet van NovaShops staat ook wel bekend als het eiwitdieet of koolhydraatarmdieet. Het meeste vet in ons lichaam wordt opgebouwd door een overschot aan koolhydraten. Het dieet van NovaShops bevat daarom veel minder koolhydraten. Je lichaam heeft koolhydraten echter nodig voor energie, daarom moet deze voedingsstof vervangen worden. Dit gebeurt door meer eiwitten te eten. Deze voedingsstof stimuleert juist de verbranding van het vet en zet het vet om in energie. Het lichaam is dan in ketose. Door het eten van meer eiwitten, en dus proteïne die in de eiwitten zitten, verbrandt het lichaam veel meer vet. Je zult hierdoor sneller afvallen. Overigens beschermen de eiwitten ook de spiermassa tijdens het afvallen.


  Het proteïnedieet van NovaShops in een aantal simpele stappen.

  Klachten NovaShops

  Is er iets misgegaan met de levering van de producten van NovaShops? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice, voordat je een review schrijft. Natuurlijk willen andere klanten over jouw ervaringen met het dieet horen, maar misschien kan NovaShops jouw klacht naar tevredenheid afhandelen. Op de website is een contactformulier te vinden. Je kunt ook altijd gebruikmaken van het e-mailadres of het telefoonnummer. Ook voor alle klanten met vragen over het dieet is de klantenservice bereikbaar. Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste producten en recepten, heeft NovaShops Facebook, Twitter en Instagram.

  Schrijf een review over het proteïnedieet van NovaShops!

  Volg jij het dieet van NovaShops en vliegen de kilo’s van je lijf? Vertel dan alles over jouw ervaringen. Zijn de producten en recepten echt lekker? Heb je vaak last van een hongergevoel? En ben je van plan het dieet te blijven volgen? Help anderen om hun streefgewicht te behalen en schrijf een review!

  Kun je afvallen met het proteïnedieet van Novashops? Heeft het eiwitdieet succes? Ontdek het in de reviews! Klanten vertellen over hun ervaringen.

  NovaShops
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NovaShops

  Uw beoordeling

  Novashops op maat pakket

  Op basis van hoeveel ik moest afvallen een pakket gekregen dat op mij was afgestemd. Zo blijf je niet zitten met 20 zakjes aan het einde van de rit. Dietiste gaf ook goede tips, wat je niet verwacht bij een online webshop. Misschien doe ik nog wel een keer een box voor die laatste 9 kilo

  toppie!

  Door: Edwin15-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Startpakket

  Alles was ok, super vriendelijk bedrijf en goed in de prijs

  Door: Kim30-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Novashop

  Producten zijn OK maar het is een super klant onvriendelijk bedrijf!!! Er word je via mail een aanbieding gedaan en hetzelfde product staat een dag later €5,00 goedkoper op SOCIAL DEAL. Als je verhaal haalt bij een van de vriendelijke dames van de chat word er doodleuk gezegd dat er geen compensatie word gegeven. Schandalig dat ze je dan wel als trouwe klant aanschrijven je word gewoon belazerd.

  Door: Annet Ertman29-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is NovaShops een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over NovaShops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NovaShops actief?

  NovaShops is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NovaShops gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.