NederlandReview

  Ervaringen Niche4Health

  Hoewel voedingssupplementen geen vervanging zijn van een gezonde levensstijl, is een beetje hulp soms nodig. Wellicht overweeg je dit specifieke supplement en ben je benieuwd of eerdere consumenten een verschil merkte en resultaat zagen. Of weet je het antwoord erop al en sta je te springen om jouw mening en ervaring met de wereld te delen door middel van een review. Op deze pagina is zowel het lezen als schrijven van recensies mogelijk. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van keuzes. Dus schrijf vandaag gerust nog die beoordeling!

  Het nut van collageen

  Collageen is een lichaamseigen stof, een eiwit of proteïne om precies te zijn, maar kan ook bijgeslikt worden. Als je ouder wordt, ongeveer na je 30e, gaat je lichaam namelijk minder van dit eiwit produceren. Daardoor kunnen tekorten ontstaan die aangevuld moeten worden. Maar het kan ook zijn dat je je lichaam een boost wilt geven, zoals bij topsporters (NZVT) het geval is. Deze bouwsteen zorgt namelijk voor de elasticiteit en de samenhang van het bindweefsel in je lijf. Voorbeelden van bindweefsels zijn de spieren, huid, het kraakbeen en de botten. Praktisch gezien helpt collageen bij het herstel en voorkomt het gewrichtspijn of kans op blessure. Het zorgt ervoor dat het lichaam soepel beweegt. Daarbij is het heel normaal dat je lichaam dagelijks collageen afbreekt en opbouwt in de cellen in de lichaamsweefsels.

  Tekenen van verminderde aanmaak

  Er zijn een aantal zichtbare of merkbare veranderingen in het lichaam waaraan je kunt afleiden dat je lijf minder aanmaakt. Beter bekend als ‘tekenen van ouderdom.’ Laat dat even rustig op je inwerken op de dag dat je dertig kaarsjes hebt uitgeblazen. Laten we wel voorop stellen dat andere oorzaken uitgesloten moeten zijn, dus voldoende slaap en beweging, een gezonde levensstijl en evenwichtige voeding zijn wel de uitgangspunten. Ook bepaalde ziektes en aandoeningen kunnen bijdragen of er aan ten grondslag liggen. Maar een verminderde collageenproductie valt waarschijnlijk het meeste op in het ontstaan van rimpels in de huid. Waarschijnlijk sta je toch voor de spiegel je tanden te poetsen, dus dat zie je wel. Andere kenmerken zijn afname spierweefsel, botontkalking en kraakbeenslijtage.


  Lopen gaat een stuk gemakkelijker met soepele gewrichten

  Niche4Health

  Dit is een merk voor voedingssupplementen van gehydrolyseerd collageen. Naast dat de collageen uit het supplement door het lichaam wordt opgenomen, geeft het bij inname tevens het lichaam een signaal dat het zelf extra collageen moet aanmaken. Naast de collageen, bevat het poeder ook vitamine C en D. De collageen is gedurende het productieproces door enzymen opgebroken in achttien aminozuurketens of peptiden. Van deze ketens met aminozuren vormen Proline, Glycine en Hydroxyproline de meerderheid in de samenstelling.

  Let op!

  Doordat dit voedingssupplement verkregen is uit runderhuid, is het niet geschikt voor veganisten. Vegetariërs zouden het eventueel wel kunnen overwegen. Dit product is verder volledig natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen, en past binnen een paleo eetpatroon.

  Recensies voor en door gebruikers

  Voordat je aan iets nieuws begint, wil je graag weten of het ook werkt. Wat zijn de resultaten van de gebruikers voor jou? Wat voor een beoordeling geven zij dit product? Maar het kan ook zijn dat je al gebruiker bent of bent geweest, en zelf graag je mening wilt geven. Schrijf in dat geval vandaag nog een review van jouw ervaring. Op die manier help jij anderen weer, die het product overwegen bij het maken van een keuze. Bedankt!

  Niche4Health
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Niche4Health

  Uw beoordeling