NederlandReview

  Ervaringen NewFigure Clinics

  Hoe zouden andere mensen denken over afvallen via NFZ, New Figures Zoetermeer? Sinds 2002 is biedt dit bedrijf een officeel erkend dieet aan dat mensen helpt om af te vallen? Maar werkt het ook echt en zijn de resultaten duurzaam. Op deze pagina kunt u lezen hoe andere mensen denken over NFZ en wat het bedrijf precies doet!

  Over

  New Figures Zoetermeer
  NFZ wil mensen helpen om af te vallen. Dit kan bij dit bedrijf op twee verschillende manieren. In de eerste plaats is het mogelijk om online af te vallen. Het bedrijf biedt dan online informatie en ondersteuning waarmee je zelf aan de slag kunt. Daarnaast is het mogelijk om in een van de twee klinieken een periode door te brengen. Goedkoop afvallen zal eerder de online variant zijn dan de opname in een kliniek, maar voor sommige mensen is het makkelijker om een tijd in een kliniek te zitten en zo echt resultaat te bereiken. Goedkoop afvallen is natuurlijk niet het goedkoopste dieet zien te vinden, maar een goedkoop dieet vinden dat echt werkt, dat is de truc.

  New Figures Zoetermeer wil mensen in staat stellen om duurzaam af te vallen. Veel mensen kunnen wel een aantal kilo in gewicht verliezen, maar hebben het er daarna even snel weer bij. Het bedrijf wil dit zogenaamde jojo-effect tegengaan en geeft uitgebreide ondersteuning. Naar eigen zeggen is het bedrijf door jarenlange ervaring in staat om iedere cliënt te helpen om af te vallen.

  NewFigure afslankmethode = Gezond en verantwoord afvallen zonder jojo effect!

  Diensten NFZ


  De hoofddiensten die dit bedrijf aanbiedt is het helpen om mensen af te laten vallen. Goedkoop afvallen kan bij dit bedrijf of online. NFZ heeft al meer dan 40.000 mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken en is in staat om maatwerk te leveren. Door snel resultaat niet voorop te stellen, maar te gaan voor constante resultaten wordt het zogenaamde jojo-effect tegen gegaan. Het bedrijf heeft genoeg succesverhalen om dit te kunnen bewijzen.

  Daarnaast biedt het bedrijf (informatie over) Voeding & Recepten aan. Voeding & Recepten zijn natuurlijk erg belangrijk als je af wilt gaan vallen. Zonder een duurzaam en gezond dieet met voldoende vitamines kom je er niet. Als je kiest voor de online afslankmethode, dan zal het bedrijf je naast informatie over voeding & recepten je ook voedingssupplementen voorschrijven. Voedingssupplementen zijn extra soorten voeding die ieder mens nodig heeft om gezond te kunnen leven, maar soms niet in zijn huidige voedingspatroon voorkomen. Afvallen & dieet zijn belangrijke onderdelen van goed en goedkoop afvallen. Afvallen & dieet zijn naast voldoende lichaamsbeweging en mentale weerbaarheid de ingrediënten die nodig zijn om succesvol af te vallen.

  Klachten New Figures Zoetermeer


  Als je niet tevreden bent over de diensten die NFZ levert of als je gewoon een vraag hebt, dan kan je deze online doorgeven. Het is mogelijk om een mail te sturen. Daarnaast is het mogelijk om met 1 van de klinieken te bellen. Dit kan alleen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 22:00, zaterdag kan je tot 13:00 terecht met telefonische vragen. Op de website staan wel de 06-nummers van de voedingscoaches vermeld, dus als je een acuut probleem hebt, zou je dat nog kunnen proberen.

  Heb je zelf weleens geprobeerd om af te vallen met New Figures Zoetermeer? Deel dan je ervaringen op deze site. Zo kunnen andere mensen bepalen of ze ook goedkoop afvallen via NFZ willen proberen.

  Wilt u weten of het dieet bij NFZ new figures zoetermeer werkt of niet? Wordt u goed geholpen en bent u hierna kilotjes afgevallen? Lees & schrijf ervaringen bij NederlandReview!

  NewFigure Clinics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.4
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NewFigure Clinics

  Uw beoordeling

  Online

  Ik heb het online afvalprogramma gevolgd van NFZ en ik ben tevreden over het resultaat. Ik kan weer in de spiegel kijken. Hoop wel dat ik het volhoud want ik heb echt een geschiedenis met aankomen en afvallen. Eventueel wil ik deelnemen aan het programma in de kliniek maar dan moet ik eerst moed verzamelen denk ik want dat is toch een grote stap. Maar goed, misschien is dat wel helemaal niet nodig!

  Door: Ingrid van S.29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  veel informatie online

  Kwam via Google op de website van NFZ uit en ik dacht ik probeer het gewoon. Ze geven veel informatie over voeding en afvallen en hoe alles werkt en dat vond ik vooral erg interessant. Ben nog niet het 'ideale figuur' dat ik zou willen zijn, maar heb er weer iets meer vertrouwen in dat dat ooit zal komen.

  Door: anne09-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Gratis appelsnijder erbij

  Leuk pakket en je krijgt er op de koop toe een leuke appelsnijder bij. Ik ben ietsjes afgevallen en daar ging ik dan ook voor. Het hoeft van mij niet zo'n vaart te lopen. Maar denk wel dat je meer kan doen als je echt wil. Voor mij was dit ok.

  Door: Ria Hops30-09-2015
  me09-10-2015

  whahaha een appelsnijder ?! Wat MOET je daar mee?!

  anne09-10-2015

  appels snijden hahaha :P

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Doodeng maar blij dat ik het heb gedurfd!

  Doodeng vond ik het, maar nu ben ik ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Het heeft echt mijn leven veranderd, ik voel me vele malen gezonder. Je moet gewoon de stap durven wagen, dat is nog de grootste drempel...

  Door: Annemarieke16-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  De appel / ananas dag - is dat verantwoord?

  Online zie ik dat je begint met een Appel / ananas dag, dan eet je tot 16u alleen appels en ananas en daarna een heldere soep.
  Maar elders staat dat je zonder hongergevoel zult afvallen, dat kan dan toch niet? als ik alleen appels en ananas eet, krijg ik gegarandeerd honger.
  En ik weet niet of er wetenschappelijke basis is voor dat appels en ananas 'zuiverend' werken.
  Ze werken wel met artsen zeggen ze, maar ik vind het raar.

  Door: Adrienne31-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is NewFigure Clinics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over NewFigure Clinics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NewFigure Clinics actief?

  NewFigure Clinics is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NewFigure Clinics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.