Natuurlijk Presteren

Alle reviews

Natuurlijk Presteren

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Magnesium taurine en curcuma c3 premium

  Zowel mij echtgenoor als ikzelf gebruiken reeds geruime tijd deze producten.met goed resultaat .dat blijkt ook bij jaarlijkse controle bij de huisarts.door deze producten hoeven we geen bijkomende medicatie in te nemen.👍

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slaappillen

  Perfect!! Slaap heerlijk en zeker een aanrader

Anderen bekeken ook

Webvitaal
3 reviews

Webvitaal.nl is een webwinkel met hoogwaardige voedingssupplementen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Lees hier de reviews van consumenten die...

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Jasper Alblas
8 reviews

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op int...

Natuurlijk Presteren

Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich richt op de verkoop van natuurlijke voedingssupplementen? Wellicht is Natuurlijk Presteren voor jou dan wel de ideale uitkomst. Lees wat andere mensen hebben ervaren bij Natuurlijk Presteren. Mede op basis van de reviews kun je bepalen om wel of niet in zee te gaan met Natuurlijk Presteren.  

Wat is Natuurlijk Presteren?

Natuurlijk Presteren richt zich op de verkoop van natuurlijke voedingssupplementen. Het bedrijf stelt te werken met specialisten in natuurlijke supplementen. De producten komen tot stand op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Het bedrijf zegt de lat hoog te leggen. Het allerbeste is volgens de organisatie alleen goed genoeg.

Interessant om te weten is dat je via de nieuwsbrief van Natuurlijk Presteren op de hoogte kan blijven van toffe acties, interessante artikelen en de allernieuwste artikelen.

Producten

Het bedrijf omschrijft natuurlijke voedingssupplementen als supplementen die op natuurlijke basis zijn geproduceerd. Er worden naast de reguliere producten ook Green Juice aanbiedingen verkocht. Dit zijn groene sappen in poedervorm. Er worden onder andere producten verkocht ter bevordering van de leerprestaties, voor meer energie en tegen vermoeidheid. Een kijkje in de voorraad op de website leert ons dat de volgende artikelen onder andere in het assortiment sieren: fatburner, magnesium, taurine, vitamine b-complex en een heleboel andere producten.

Het bedrijf omschrijft natuurlijke voedingssuplementen als supplementen die op natuurlijke basis zijn geproduceerd. Er worden naast de reguliere producten ook Green Juice aanbiedingen verkocht. Dit zijn groene sappen in poedervorm. Er worden onder andere producten verkocht ter bevordering van de leerprestaties, voor meer energie en tegen vermoeidheid. Een kijkje in de voorraad op de website leert ons dat de volgende artikelen onder andere in het assortiment sieren: fatburner, magnesium, taurine, vitamine b-complex en een heleboel andere producten.

Retourneren, garantie en klachten

Bestelling die bij Natuurlijk Presteren gedaan worden kunnen tot 14 dagen na het ontvangen, geretourneerd worden aan het bedrijf. Er hoeft binnen deze termijn geen opgave van reden doorgegeven te worden. Alhoewel het niet op de website staat beschreven, valt dit onder het wettelijke recht. Vanaf het moment dat het is aangegeven, heeft de koper nog 14 dagen om de zending terug te sturen. In een dergelijke situatie wordt het volledige order bedrag terug gestort. Dit geldt eveneens voor de verzendkosten.

Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er altijd naar klanttevredenheid wordt gestreefd. Ze doelen hiermee dan op de service en de producten. Mochten er onverhoopt toch klachten zijn dan kun je dit kenbaar maken. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@natuurlijkpresteren.nl. Mocht het zo zijn dat dit niet tot een oplossing zal leiden, is het mogelijk om een geschil aan te melden via de StichtingWebwinkelkeur. Sinds enkele jaren kunnen consumenten klachten aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit speciale platform is benaderbaar via de volgende link.  Voor de gehele procedure met betrekking tot retourneren en klachten adviseren we je een kijkje te nemen op de website van Natuurlijk Presteren.

Wat zijn de klantervaringen bij Natuurlijk Presteren?

Ben jij al klant bij Natuurlijk Presteren? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf! Door jouw ervaringen te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Welke producten heb je bij Natuurlijk Presteren gekocht? Zijn deze gekochte producten je goed bevallen? Wat vond je van de prijs die je moest betalen? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij Natuurlijk Presteren? Zou je andere mensen adviseren bij Natuurlijk Presteren producten te gaan kopen? Wat vond je van de service? Laat je mening achter via NederlandReview. Dit is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

 

 

}