NederlandReview

  Ervaringen Natuurlijk Presteren

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat zich richt op de verkoop van natuurlijke voedingssupplementen? Wellicht is Natuurlijk Presteren voor jou dan wel de ideale uitkomst. Lees wat andere mensen hebben ervaren bij Natuurlijk Presteren. Mede op basis van de reviews kun je bepalen om wel of niet in zee te gaan met Natuurlijk Presteren.

  Wat is Natuurlijk Presteren?

  Natuurlijk Presteren richt zich op de verkoop van natuurlijke voedingssupplementen. Het bedrijf stelt te werken met specialisten in natuurlijke supplementen. De producten komen tot stand op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Het bedrijf zegt de lat hoog te leggen. Het allerbeste is volgens de organisatie alleen goed genoeg.

  Interessant om te weten is dat je via de nieuwsbrief van Natuurlijk Presteren op de hoogte kan blijven van toffe acties, interessante artikelen en de allernieuwste artikelen.

  Producten

  Het bedrijf omschrijft natuurlijke voedingssupplementen als supplementen die op natuurlijke basis zijn geproduceerd. Er worden naast de reguliere producten ook Green Juice aanbiedingen verkocht. Dit zijn groene sappen in poedervorm. Er worden onder andere producten verkocht ter bevordering van de leerprestaties, voor meer energie en tegen vermoeidheid. Een kijkje in de voorraad op de website leert ons dat de volgende artikelen onder andere in het assortiment sieren: fatburner, magnesium, taurine, vitamine b-complex en een heleboel andere producten.

  Het bedrijf omschrijft natuurlijke voedingssuplementen als supplementen die op natuurlijke basis zijn geproduceerd. Er worden naast de reguliere producten ook Green Juice aanbiedingen verkocht. Dit zijn groene sappen in poedervorm. Er worden onder andere producten verkocht ter bevordering van de leerprestaties, voor meer energie en tegen vermoeidheid. Een kijkje in de voorraad op de website leert ons dat de volgende artikelen onder andere in het assortiment sieren: fatburner, magnesium, taurine, vitamine b-complex en een heleboel andere producten.

  Retourneren, garantie en klachten

  Bestelling die bij Natuurlijk Presteren gedaan worden kunnen tot 14 dagen na het ontvangen, geretourneerd worden aan het bedrijf. Er hoeft binnen deze termijn geen opgave van reden doorgegeven te worden. Alhoewel het niet op de website staat beschreven, valt dit onder het wettelijke recht. Vanaf het moment dat het is aangegeven, heeft de koper nog 14 dagen om de zending terug te sturen. In een dergelijke situatie wordt het volledige order bedrag terug gestort. Dit geldt eveneens voor de verzendkosten.

  Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er altijd naar klanttevredenheid wordt gestreefd. Ze doelen hiermee dan op de service en de producten. Mochten er onverhoopt toch klachten zijn dan kun je dit kenbaar maken. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@natuurlijkpresteren.nl. Mocht het zo zijn dat dit niet tot een oplossing zal leiden, is het mogelijk om een geschil aan te melden via de StichtingWebwinkelkeur. Sinds enkele jaren kunnen consumenten klachten aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit speciale platform is benaderbaar via de volgende link. Voor de gehele procedure met betrekking tot retourneren en klachten adviseren we je een kijkje te nemen op de website van Natuurlijk Presteren.

  Wat zijn de klantervaringen bij Natuurlijk Presteren?

  Ben jij al klant bij Natuurlijk Presteren? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf! Door jouw ervaringen te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Welke producten heb je bij Natuurlijk Presteren gekocht? Zijn deze gekochte producten je goed bevallen? Wat vond je van de prijs die je moest betalen? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij Natuurlijk Presteren? Zou je andere mensen adviseren bij Natuurlijk Presteren producten te gaan kopen? Wat vond je van de service? Laat je mening achter via NederlandReview. Dit is hét platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Natuurlijk Presteren bij RTL - natuurlijke voedingssupplementen

  Natuurlijk Presteren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Natuurlijk Presteren

  Uw beoordeling

  Slaappillen

  Perfect!! Slaap heerlijk en zeker een aanrader

  Door: Amber07-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Natuurlijk Presteren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Natuurlijk Presteren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Natuurlijk Presteren actief?

  Natuurlijk Presteren is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Natuurlijk Presteren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.