NederlandReview

  Ervaringen Muscle & Strength

  Zoek je een bedrijf dat gespecialiseerd is in spieren en kracht? Wellicht is Muscle & Strengt een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Muscle & Strength bekend zijn. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Muscle & Strength?

  Muscle & Strengt richt zich op de verkoop van producten en diensten met betrekking tot spieren en kracht. Mocht je op de website van het bedrijf zijn aangekomen kun je allereerst een keuze maken uit store, workout, diet plans, articles, videos en tools. Als je daar op klikt krijg je gedetailleerdere informatie over de producten en diensten die door Muscle & Strength worden aangeboden.

  LPB Poody - Address It (Lyrics) "bitch i got it out the muscle, you wanna fight i wanna tussle"

  Account

  Sommige diensten van het bedrijf vereisen dat je een account aanmaakt. Zo kun je deelnemen of extra voordelen verkrijgen. Je stemt ermee in om echte, nauwkeurige, actuele en volledige informatie over jezelf te verstrekken, te onderhouden en bij te werken zoals gevraagd door hun registratieprocessen. Bij het aanmaken van een account dien je je niet als ander persoon of bedrijf voor te doen. Op het moment dat je een account aanmaakt stem je er mee in dat je alle gegevens naar waarheid zult invullen.

  Verzendingen

  Op de website is te lezen dat bestellingen gratis worden verzonden als er voor meer dan 99 dollar is besteld. Dit geldt voor de Verenigde Staten. Mocht je onder dit bedrag besteld hebben, zal er 5 dollar in rekening worden gebracht. Mocht je vanuit Alaska of Hawaï bestellen worden er wel normale transportkosten in rekening gebracht. We lezen niet iets specifieks met betrekking tot bestellingen in Europa.

  Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze de nieuwste logistieke technologie gebruiken. Dit gebeurt in het 60.000 vierkante meter grote hoofdkantoor dat is gelegen in Colombia. Hierdoor kan het bedrijf bestellingen razendsnel de deur uit doen. Je kunt in de gaten houden of je bestelling daadwerkelijk is verzonden en waar deze zich bevindt. Hiervoor moet je eerst inloggen in je account. Dit doe je via de website van dit bedrijf.

  Wetenswaardigheden

  Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van Muscle & Strength. Als je een vraag, opmerking en/of feedback hebt kun je bij het bedrijf terecht. Het team bestaat volgens het bedrijf uit mensen die experts zijn op het gebied van fitness. Ze leven en ademen fitness. Ze kunnen je helpen met bestelvragen, advies over je training, voeding en supplementen en meer. Het team is zeven dagen per week bereikbaar. Ze doen er alles aan om hun klanten een hoog serviceniveau te bieden. De klantenservice is van maandag tot en met zondag bereikbaar. Ze zijn die dagen wel op verschillende tijdstippen bereikbaar. Je kunt deze tijden lezen op de website van Musle & Strength.

  Forum

  Je kunt via Muscle & Strength ook gebruik maken van een forum. Dit forum zal gebruikers de mogelijkheid bieden om vragen te stellen en elkaar de helpende hand te bieden. Het forum beschikt over een chatgedeelte, prikbord, instant messaging, mobiele berichten, sociale gemeenschapsomgeving, een profielpagina en vele andere functionaliteiten waar je gebruik van kunt maken.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Muscle & Strength? Ben je tevreden over de producten/diensten van Muscle & Strength? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Muscle & Strength? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is dan mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Muscle & Strength
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Muscle & Strength

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Muscle & Strength een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Muscle & Strength. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Muscle & Strength actief?

  Muscle & Strength is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Muscle & Strength gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.