NederlandReview

  Ervaringen MOJO Nutrition

  Wanneer je een druk leven hebt met een baan en een gezin, gebeurt het gemakkelijk dat je niet alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor je gezondheid. Om dit te vergemakkelijken zijn er tegenwoordig diverse maaltijdshakes op de markt te vinden. MOJO Nutrition is zo’n aanbieder van maaltijdshakes die alle essentiële vitaminen, mineralen, proteïnen, en meer bevatten. Wat de ervaring van klanten is met de producten en de service van dit bedrijf lees je hier.

  Over MOJO Nutrition


  MOJO Nutrition heeft zich als doel gesteld om jouw lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. De slogan die zij hierbij hanteren luidt: ‘Improve the overall quality of one’s life through the means of a healthier lifestyle.’ Zij maken het jou gemakkelijk doordat zij verschillende shakes aanbieden waarin alles zit wat je nodig hebt om je te voorzien van energie en vitaliteit en die je helpt bij het behouden van je gewicht.


  Muddy Waters - Got My Mojo Workin'

  Diensten

  Bij MOJO Nutrition omschrijven zij ‘MOJO’ als het geheel van je persoonlijke, lichamelijke en geestelijke conditie. Naast voldoende rust maar ook sport en beweging is het belangrijk dat je de goede voeding binnenkrijgt. MOJO Nutrition biedt deze aan in de vorm van shakes die geschikt zijn als maaltijdvervanger omdat zij alle vitamines, mineralen, antioxidanten en eiwitten bevatten die je nodig hebt. De Classic Shake bijvoorbeeld bevat meer dan 10 vitaminen, 20 aminozuren en bestaat voor 65% uit proteïnen.

  De Classic Shakes van MOJO Nutrition zijn te koop in 9 verschillende smaken, namelijk:

  Cappuccino Choco Coco Ecuador choco hazelnoot Java choco Mango Melon Natural Peer Pindakaas Praline Vanille

  Daarnaast bieden zij ook Vegan Shakes aan in de smaken Ecuador choco hazelnoot en Java choco.

  Je kunt de shakes bestellen in verschillende pakketten, per 7, 14 of 28 stuks. Daarnaast kun je ook een proefpakket van 4 stuks bestellen zodat je de shakes eerst uit kunt proberen. Je kunt een zakje poeder mengen met 300 ml melk, water of met een staafmixer door de yoghurt roeren. Voor het bereiden van de shake kun je in de shop een blender bottle bestellen in zwart, blauw of roze.

  Training en Coaching

  Wanneer je meer support wilt om je gezondheid te verbeteren, voor eventueel gewichtsverlies en dergelijke dan kun je contact opnemen met het team van personal coaches van MOJO Nutrition. Zij staan graag voor je klaar om je van adviezen te voorzien.

  Klachten


  Wanneer je een klacht over een product of dienst van MOJO Nutrition hebt kun je deze bij hen indienen of via een klachtenformulier op de consumentenpagina van Stichting Webshop Keurmerk. De klacht wordt dan zowel naar MOJO Nutrition als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wordt de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden in onderling overleg opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Vertel hier jouw mening!

  Wat is jouw ervaring met de shakes van MOJO Nutrition? Zijn ze goed van smaak en heb je het gevoel dat je je fitter voelt sinds je ze gebruikt of merk je geen verschil? Vertel ons alles over jouw ervaringen zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Voel je je echt fitter, gezonder en beter in je vel als je de maaltijdshakes van MOJO Nutrition gebruikt? Of ervaren de klanten geen enkel verschil?

  MOJO Nutrition
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MOJO Nutrition

  Uw beoordeling

  Heerlijke shake en super gezond

  Ik ben via mijn club in aanraking gekomen met de MOJO shakes. Nadat ik hun website en product goed heb bekeken. Wilde ik het uitproberen, nou het resultaat kwam na enkele dag al. Voor nu is dit mijn favoriet

  Door: Kees de Boer07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is MOJO Nutrition een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over MOJO Nutrition. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MOJO Nutrition actief?

  MOJO Nutrition is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MOJO Nutrition gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.